Jaa tämä

Top Sivulla SEO Secrets Et ole ennen kuullut

Kun haastattelija kysyi "Mikä on rooli sivulla SEO? Onko se on tärkeä rooli ranking?

Vastaukseni oli, "Kyllä Sivulla tarvitaan ranking, Mutta se ei pelata niin paljon rooli pois sivu.

Se on pakollinen, koska se lisää kauneutta sivun ja lukijoiden sitoutuminen. Mielestäni sen rooli on 30% ja off-sivun 70% ".

Näin oli ennen 10 vuotta. Sain valittu yhtiön, mutta jos olet aio vastata tähän kysymykseen kuten tein, Tänään et voi valita. Tänään skenaario on muuttunut täysin.

myös Lue:

aloittelijat’ SEO opas.

Blogging salaisuuksia aloittelijoille.

Olen aio jakaa henkilökohtaisia ​​kokemuksia top sivulla SEO salaisuuksia et ole kuullut ennen. Aikana 2005-07 Olin töissä SEO maatilalla. Sosiaalinen media olivat uusia markkinoille ja käyttäjät olivat hyvin vähän.

Plagiointi sisältö oli kysyntää niinä päivinä. Käytin kirjoittaa oman sisällön kopioimatta muita.

Mutta jotkut muut sivustot käytetään kopioida minun sisältöä ja ne ranking korkeampi kuin minun sivustoja Työskentelin. Tein paljon työtä luoda ainutlaatuista sisältöä ja minun kilpailijat kopiointi minun sisältöä edes mainitsematta tekijän nimi ja ne outranking. Mikä voisi olla syynä, että?

Vastaus on käänteisiä. Heillä oli tapana luoda tuhansia käänteisiä käyttäen ohjelmistotyökaluja sekunneissa. Enemmän käänteisiä sivusto oli se oli voittaja. Siksi off-sivu oli voittaa yli Sivulla.

Sivulla tilansa oli pahempi tarpeeksi. Ohut sisällöstä 200-300 sanoja ja paksu avainsanan tiheys oli voittaja.

Google ei ollut kehittynyt mitään algoritmia kiinni plagioinnista tai roskapostin. Seo ammattilaiset voivat helposti huijata google.

Olin myös käytäntö käyttää automaattisia ohjelmisto tuottaa käänteisiä. Mutta tänään kopiointi muille sisältö on täysin kielletty. Ja sen pitäisi olla.

Työskentelet kovasti aiheeseen ja tutkimusta on varastettu muut, miltä sinusta tuntuu? Kiitos Google algoritmeja, jotka säästävät ansainta monien sisällön kirjailijoita.

Tänään google on fiksu. Jos et mitään roskapostia tai käyttää kahtena sisältöä sivuston voidaan kieltää kokonaan.

Sivulla optimointi on keskeinen rooli sijoitusta sivuston. Mutta useimmat blogi omistajat laiminlyödä osasta ja vain keskittyä off-sivu. Useimmat pitävät pois sivu hankkii 70% ranking verkkosivuilla.

Mutta se ei ole totta. Joissakin tapauksissa, se toimii kuin kotona sivun yhtiön verkkosivuilla, joka koostuu perustiedot yhtiöstä hyvällä kuvia videoita ja merkintälomake. Mutta sinun pitäisi antaa Sivulla 50% prioriteetti optimoida blogiisi.

On vielä paljon sisäiset tekijät Google, joita ei ole paljastettu SEO ammattilaisia. Voit saada joskus dilemma, joka tekijä seurata ja jotka eivät. Joten parempi älä jätä mitään tiedät säännöt.

Sivulla optimointi sisältää monia tekijöitä, kuten otsikko optimointi, URL optimointi, kuva, footer optimointi jne. Aiemmin avainsanan tiheys ja meta avainsanat olivat tärkeä tekijä ranking tarkoitukseen.

Mutta koska sen väärinkäyttö musta hattu asiantuntijat, google on pysähtynyt etusijalle. Mutta avainsanan tiheys on nykyisin tarpeen joissakin määrä.

Ajattele kaksi kaupat sekä myyvät kortteja ja paikallaan kohteita. Yksi kauppa on kaunis sisustus hyvätapainen sauvansa ja asiakaspalvelu ja toinen on tuhruinen vanhanaikaisia ​​muotoilu epäystävällinen henkilökunta käyttäytyminen. Joka on voittoa?

On selvää, että ensimmäinen. Kävijät haluavat parhaat asiat markkinoilla. Jos annat heille parhaat asiat ja ystävällinen käytös te selviytyä markkinoilla.

To convert a visitor into a customer is not a child’s play. Sinun täytyy vakuuttaa hänelle kanssa laadukasta tietoa tuotteesta ja tiedot.

Sitten voit saalis hänen psykologia. Hyvä laatu tiedot liimattu houkutella ja harjoittaa multimedia saattaa tehdä hänestä asiakkaan ja hän ostaa tuotteita.

Sama asia tapahtuu Sivulla myös. Jos sinulla on hyvä Sivulla pisteet niin vierailijat lopullisesti muunnetaan.

Lue kokonaan tämä viesti ylhäältä sivulla SEO salaisuuksia et ole kuullut ennen’ saada täydellistä idea sivulla. Sitten toteuttamiseksi.

Laadukasta sisältöä:

Käyttämällä sisältö voi houkutella kävijöitä jakaa tietoa tarvitset. Hyvä laatu sisältöä todella parantaa SEO pisteet.

On miljoonia sisältö ladataan päivittäin maailmanlaajuisesti. Joten miksi ihmiset lukea sisältöä, miksi sisältö on erityinen, sinun täytyy analysoida, että sekä sen mukaan luoda sisältöä.

Käyttäjät tarvitsevat informatiivinen sisältö kuin sisältö on jaettu. Hyvä laatu sisältöä ei vain vetää paljon kävijöitä, mutta myös lisää käyttäjien säilyttäminen.

Ennen kirjallisesti sisältöä sinun täytyy tutkia avainsanan aiot kohdistaa varten. Sitten luoda sisältöä avainsanojen mukaan lukien avainsanan sisältöä, joka on nimeltään avainsanan tiheys.

 • Sisällön tulisi koostua selkeä otsikko, täsmällinen väli lauseita, kuvien, videoita ja infographics.
 • Kirjoita vähintään 300 sanojen sisältöä.
 • Sisällöstä eli yli 2000 rank higher soon.
 • Yritä pitää sisällön pituus 800-1800 sanoja saada parhaan tuloksen.

Koska hyvin pitkiä sisältö joskus tyhjäksi lukijoille ja ne jättävät lukematta koko post.

Sivun otsikko:

Otsikon tulee olla yksilöllinen kullekin sivulle tai postitse. Kuten hakukoneet tietää sisältöä otsikko.

 • Otsikon tulee selvästi kuvata viestisi ja sisältää tärkeimmät avainsana.
 • Hakurobottien ensin selvitettävä otsikko ja sitten ne skannata muita elementtejä.
 • Otsikko olisi tiiviisti täsmää sisällön hakukone löytää suhde avainsanan ja sisällön.
 • Otsikon olisi rajoitettava 74 merkkiä.
 • Voit kirjoittaa otsikon lukien väliviivalla tai putkimerkillä myös.
 • Include the title in <otsikko>....</otsikko> tag html.

<pää>

<otsikko> Osta miesten kengät verkossa - Jabong.com</otsikko>

</pää>

 • Kirjoita otsikko H1 tag jotta indeksoijat voi pystyä tunnistamaan post kunnolla.
 • Lisää valtaa sanoja kuten Best, ylin, arvostelu, oppitunti , ohjata etc. otsikkoon.

uRL rakenne:

Url tai Uniform Resource Locator on osoite Web-sivun. Jos et mainita oikean osoitteen talosi miten postinkantaja toimittaa kirjeen tai paketti?

Vastaavasti käyttämällä URL-rakenteen indeksoijat etsii sivulle ja lukea sisältöä, kuva, tiedostot ja indeksi sen mukaisesti. Käytä aina yksilöllinen URL jokaisen sivun mukaan lukien avainsanan olet kohdistaminen sivun.

WordPress voit käyttää seuraavia vaihtoehto asetuksista:

Älä kirjoita URL kuten:

Sinä voit kirjoittaa:

www.way2inspiration.com/top-blogging-secrets

Voit breadcumbs kirjoittaa url rakenne kuin seuraavat:

Nämä ovat dynaamisia URL-osoitteita, joita käytetään verkkokauppasivustoista.

otsake Tunnisteet:

Käytä nimike tag käyttäen H1, H2, H3. Otsikkokoodi otetaan H1 tag joten sinun ei tarvitse toistaa sitä.

Älä ota enempää kuin 1 H1 tag ja älä toista H2, H3 tunnisteet niin monta kertaa. Alanimikkeitä tulisi käyttää käyttämällä H2 tai H3 tunnisteet.

Hakusanat tiheys:

Hakusanat tiheys (ei. esiintymisen avainsanan post) oltava vähintään 0.5% ja enintään 1.5%. Tärkeimmät avainsanan tai Focus avainsanaa tulee käyttää ensimmäisessä ja viimeisessä kappaleessa.

Ja sitä pitäisi käyttää sisällä post 2-3 ajat. Korostamalla tärkeät avainsanoja lihavoitu, kursivoitu, korostaa.

Meta kuvaus:

Meta kuvaus antaa yhteenvedon blogikirjoitus. Joten se olisi ainutlaatuinen lukien tärkein avainsana.

Pituus meta kuvaus ei saisi ylittää 160 merkkiä. Google ei anna mitään etusija meta avainsanat.

<meta name =”kuvaus” content=”Osta paras kirjoja verkossa eri luokkiin Physics, Kemia, Biologia, taloustiede, Laki, tekniikka. Soita nyt: +21-3444949433″/>

kuvan optimointi:

Kuva käytetään houkuttelemaan ja osallistumaan lukijat. Mutta hakukoneet eivät tunnista kuvia.

Ainoa tapa antaa hakukoneille tietää kuva on lisätä alt-teksti. Alt tekstissä tulisi sisältää kohdennettuja avainsanan. Voit käyttää SEO friendly kuva plugin, joka lisää alt tekstiä automaattisesti WordPress.

Pakkaa kuvan kokoa säästöä web vaihtoehto Photoshop tai WP Smush, Ewww kuva Optimizer WordPress plugin. Kuva suurikokoinen kasvaa latausaikaa verkkosivuilla.

Kuvan koko on pakattu siten, että se ei vähennä lastaus nopeus sivuston kun lastaus nopeus on yksi ranking tekijät hakukone sijoitusta.

Tehdä hyvää linkittäminen:

Sisäinen yhdistää ja lähtevän yhdistäminen ovat hyödyllisiä tekniikoita indeksoida sivustosi nopeasti. Lähtevä linkkejä liittyviä virkoja apua hakukone tunnistaa oman tutkimuksen post olet julkaissut.

samoin, sisäiset linkit eri viestejä käyttäen ankkuri teksti voi helposti auttaa sivuston indeksoida nopeammin ja sijoitus hakukoneen.

Käytä vähintään 3-4 sisäiset ja lähtevien linkkien 1000 sanoja post.

Hyvä sivusto nopeus:

Tarkista, että sivustosi ei pitäisi ladattu yli 3 sekuntia. Siksi aina valita hyvä hosting. Jos olet valinnut käynnistin suunnitelma tai taloussuunnitelma sitten lisäävät resurssien tasoa tai käytä VPS hosting.

Aina pakata kokoon multimedia, kuvat, infographics lataat sivustoosi. Check your site speed at Pingdom, google oivallus, GT Metrix.

Hyvä Sosiaalinen jakaminen:

Hyvä sosiaalinen jakaminen on yksi ranking tekijät SEO. On monia sivustoja, jotka riipu pelkästään sosiaalisen median saada valtava määrä liikennettä.

Joten on oltava sosiaalinen jakaminen painikkeita tai lisäosia kussakin post. Jos viestisi saa enemmän sosiaalisen jakamisen, then readers’ trust increases and they stick to it.

On monia vapaa WordPress plugins saatavilla, kuten, Digg Digg, määriä, Shareaholic jne. Hakukonerobotit myös etusijalle kaikkein jaetun viestit.

Yhteenveto:

Sivulla on merkittävä osa SEO. Jos toteutat hyvän Sivulla strategia voit helposti sijoitus SERP. Jos olet aloittelija sitten tee Sivulla optimointi wordpress avulla Yoast SEO plugin joka tunnistaa virheet ja opastaa sinua kuin seuraavat:

Toivottavasti olet ehkä halunnut post "Top Sivulla SEO Secrets Et ole ennen kuullut". Jos olet epävarma ota pudota kommentti, ja jakaa tätä tietoa ystävien kesken.

Lue lisää:

SEO haastattelu kysymyksiä ja vastauksia.

Vaikutus sosiaalisen median vallankumous.

Seuraa minua

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach ja konsultti, Web-kehittäjä, Yrittäjä at Way2inspiration
Olen perustaja way2inspiration.com joka on teknologia perustuu verkkosivuilla internet markkinointi harrastajille. Olen blogger, kouluttaja, sisällöstä kirjailija ja sosiaalisen median asiantuntija. Rakastan käsittelyssä kirjoja ja tutkivat internetissä. I menettelyvelvollisuuksiin valmennus Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sosiaalisen median markkinointi.
Seuraa minua
 • Pingback: Top Sivulla SEO Secrets Et ole ennen kuullut | way2inspiration()

 • Pingback: Top on page seo secrets you haven't heard befor...()

 • Kam Dargin

  Very good blog, thank you very much for your time in writing this post.

 • sex videos

  Just want to say your article is as astonishing. The clearness to your put up is simply great and that i could suppose you’re a professional in this subject. Well together with your permission allow me to clutch your RSS feed to keep up to date with impending post. Thank you 1,000,000 and please continue the rewarding work.

  • thanks for your nice comment. keep an eye on other posts as well.

 • pokemon go hack

  Truly it’s called Search engine marketing that when i search for this paragraph I found this site at the top of all blogs in search engine.

 • Beulah Battiata

  Great educational post. Hopefully you can also discuss some green house designs with great architectural planning

 • Frederic Reinsch

  Hei siellä. I am a young Bridge and Lock Tenders and was wishing to better be prepared for my career at Kraft Foods. That is the reason why I arrived to your web log. Being grown in Daleville and heading to school at Lourdes University (OH) in Newbern, has assisted me to get ready for my destiny. My father and mother were also instructors and they told me about this blog post right after reading Brown Bread and Honey. terveiset

 • Daniel

  I definitely agree with thisyou did a really good job getting this across. Thank you for this!

 • Jody Epley

  Great post but I was wanting to know if you could write a litte more on this subject? I’d be very appreciative if you could elaborate a little bit further. Thank You!

  • Yes in the next post I will write a long description. thanks for your comment

 • Warren Delrosso

  Hi thanx, its a great article bookmarked it hoping more article like this from you

 • Pingback: Top SEO strategiat sijoitus sivustosi nopeammin Googlessa. - Way2inspiration()

 • Pingback: Kruunata sivu SEO strategioita, jotka lisäävät verkkosivujen liikenteen()

 • PerryDLangel

  This is a good tip particularly to people fresh to
  blogosphere. Brief but very precise
  info Many thanks for sharing this one. A necessity read
  article!

 • fifa 17

  Maintain the excellent job and generating the crowd!

 • TammyXSeling

  Hi my dearly loved one! I prefer to say that this post is amazing, great written and include approximately all significant infos.

  I would personally like to appear more posts similar to this .

 • MauroNTwiest

  I have got learn several excellent stuff here.
  Certainly price bookmarking for revisiting.
  I surprise how much effort you set to make such a wonderful informative site.

 • HelenCZinsli

  Good answer back in exchange with this query with genuine arguments
  and explaining all on the subject of that.

 • FidelPDurr

  Hello There. I came across your blog using msn. This can be a very smartly written article.
  I’ll make sure to bookmark it and return to read more of the helpful info.
  Thanks for the post. I will definitely return.

 • JillYOpoka

  Perhaps you have considered publishing an ebook or guest authoring on other blogs?
  We have a blog centered about the same ideas you discuss and would like to possess you share some stories/information. I understand
  my audience would appreciate work. If you’re even remotely interested,
  you may want to send me an email.

 • EvelinPEnman

  You could definitely visit your expertise from the article you write.
  The arena hopes for more passionate writers just like you who aren’t afraid to
  bring up the way they believe. All the time follow your heart.

 • Shanon Nicklas

  I am very happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

 • visit web site

  This is very fascinating, You’re a very skilled blogger. I have joined your feed and sit up for looking for more of your magnificent post. Additionally, I’ve shared your web site in my social networks. Visit my blog: http://ow.ly/OBGn303jqlB

 • ClintKJethro

  It’s very straightforward to find out any matter on net
  when compared with books, as I found this post around this website.

 • More Hot Leads

  Nice list of tricks! I am a big fan of calculating keyword density based on what the competition is doing. I feel like there is not 1 rule fits all niches, what do you think?

 • Best Orange SEO

  Awesome tips! I like to check my pages with On-Page Grader from MOZ Pro. Of course it costs a bit to subscribe, but it’s really handy when it comes to check your keyword stuffing.

 • Zero Limit Web

  How many words do you suppose is best on-page for SEO? I found that 1000-1200 words is best, but then I always see pages with super thin content ranking. Anyone else have an opinion on this?

 • Pingback: Jokaisen vanhempien täytyy lukea: Täydellinen uraohjausta lapsille - Way2inspiration()

 • Sravya

  thank you so much for sharing such a nice article for seo on page.Latest Online marketing jobs in hyderabad

 • Taylor Bracken

  This is a great list of On-Page optimization techniques.I learned a lot and the resources you cited for WordPress plugins are perfect. Thanks for the post!