deel dit

Top Op pagina SEO Geheimen die u nog niet eerder gehoord

Zodra een interviewer vroeg me: "Wat is de rol van de op pagina SEO? Heeft het een belangrijke rol spelen in de rangschikking?

Mijn antwoord was, "Ja, op de pagina is nodig voor de rangschikking, Maar het hoeft niet zoveel rol als off page spelen.

Het is verplicht als het de schoonheid van de pagina en lezers betrokkenheid verbetert. Ik denk dat haar rol is 30% en off-page 70% ".

Dit was het geval voor 10 jaar. Ik werd geselecteerd in het bedrijf, Maar als je gaat deze vraag te beantwoorden zoals ik deed, vandaag zul je niet worden geselecteerd. Vandaag scenario is compleet veranderd.

Lees ook:

beginners’ SEO gids.

Bloggen geheimen voor beginners.

Ik ga mijn persoonlijke ervaring op top op pagina SEO geheimen die je nog niet eerder hebt gehoord. Gedurende 2005-07 Ik werkte in een SEO-bedrijf. Social media waren nieuw voor de markt en de gebruikers waren erg weinig.

inhoud plagiaat waren in de vraag die dagen. Ik gebruikte om mijn eigen inhoud te schrijven zonder het kopiëren van anderen.

Maar sommige andere sites gebruikt om mijn inhoud te kopiëren en ze hoger dan mijn sites die ik werkte voor zijn ranking. Ik heb veel van hard werken om een ​​unieke content te maken en mijn concurrenten waren mijn inhoud kopiëren zonder zelfs vermelding van naam van de auteur en ze waren outranking. Wat zou de reden achter dat zijn?

Het antwoord is backlinks. Ze worden gebruikt om duizenden backlinks te genereren met behulp van software tools binnen enkele seconden. Hoe meer backlinks een site had was de winnaar. Dat is de reden waarom off-page was het winnen van meer dan on-page.

De on-pagina aandoening erger was genoeg. Thin inhoud met inbegrip 200-300 woorden en dikke keyword density waren de winnaar.

Google had geen algoritme om de plagiaat of spammen vangen ontwikkeld. Seo professionals kon gemakkelijk bedriegen google.

Ik was ook in de praktijk om geautomatiseerde software te genereren backlinks. Maar vandaag het kopiëren van anderen inhoud is volledig verboden. En het zou moeten zijn.

Je werkt hard aan een onderwerp en je onderzoek wordt gestolen door anderen, hoe voel je je? Met dank aan Google algoritmen die het verdienen van veel inhoud schrijvers op te slaan.

Vandaag google is slim genoeg. Als u spam doen of gebruik van dubbele inhoud van uw website kan volledig worden verboden.

On-page optimalisatie speelt een cruciale rol in de rangschikking van uw website. Maar de meeste blog-eigenaren verwaarlozing dit deel en alleen richten op off-page. De meeste overwegen off page verwerft 70% voor de ranking van een website.

Maar het is niet waar. In sommige gevallen, het werkt als voor de home page van een bedrijf website die bestaat uit de basisinformatie over het bedrijf met een goede foto's video's en inschrijvingsformulier. Maar je moet geven on-page 50% prioriteit aan uw blog te optimaliseren.

Er zijn nog veel interne factoren van Google, die niet worden geopenbaard aan de SEO professionals. U kunt soms dilemma krijgen, factor die volgen en die niet. Dus beter niet alles wat je weet over de regels te verlaten.

On-page optimalisatie bestaat uit een groot aantal factoren, zoals de titel optimalisatie, URL optimalisatie, beeld, footer optimalisatie etc. Eerder keyword density en meta keywords waren een belangrijke factor in de rangschikking doel.

Maar als gevolg van misbruik ervan door zwarte hoed experts, google is gestopt met het geven van voorrang. Maar keyword density is vandaag de dag nodig in een bepaalde hoeveelheid.

Denk dat er twee winkels in zowel de verkoop van kaarten en stationaire punten. Een winkel heeft een prachtig interieur met een goed opgevoede personeel en customer support en de andere is krassend ouderwets ontwerp met onvriendelijk personeel gedrag. Die zal worden in de winst?

Uiteraard is de eerste. Bezoekers willen dat de beste dingen in de markt. Als u hen te voorzien van de beste dingen die met een vriendelijke gedrag dat je zal lijden in de markt.

To convert a visitor into a customer is not a child’s play. Je moet hem te overtuigen met je goede kwaliteit van de kennis over het product en informatie.

Dan kunt u zijn psychologie vangen. De informatie van goede kwaliteit gehandeld met het aantrekken en boeiende multimedia kan hem veranderen in de klant en hij zal uw producten te kopen.

Dezelfde zaak gebeurt in on-pagina ook. Als je een goede on-page score dan zullen de bezoekers zeker worden geconverteerd.

Lees volledig dit bericht 'top op pagina SEO geheimen die je nog niet eerder hebt gehoord’ om de volledige idee te krijgen op op pagina. implementeren dan.

kwaliteit Content:

Met behulp van de inhoud kunt u de bezoekers aan te trekken om de informatie die u nodig hebt te delen. Goede kwaliteit van de inhoud echt verbetert SEO score.

Er zijn miljoenen van de inhoud van de dagelijkse wereldwijde geupload. Dus waarom doen mensen lezen uw inhoud, waarom uw inhoud is speciaal, je moet analyseren en dat volgens die maken uw content.

Gebruikers moeten informatieve inhoud als inhoud wordt gedeeld. Goede kwaliteit van de inhoud, niet alleen trekt veel bezoekers, maar verhoogt ook het vasthouden van de gebruikers '.

Voor het schrijven van content die u hebt om het trefwoord dat u gaat richten voor onderzoek. Maak vervolgens de inhoud op basis van het trefwoord waaronder de zoekwoord in de inhoud die de keyword density wordt genoemd.

 • Inhoud moet bestaan ​​uit een duidelijke kop, precieze ruimte tussen de zinnen, afbeeldingen, video's en infographics.
 • minimum schrijfsnelheid 300 woorden inhoud.
 • Inhoud met inbegrip van woorden meer dan 2000 rank higher soon.
 • Probeer uw inhoud lengte tussen te houden 800-1800 woorden om het beste resultaat te krijgen.

Omdat de zeer langdurige inhoud soms frustreren lezers en ze vertrekken zonder het lezen van het hele bericht.

Pagina titel:

De titel moet uniek zijn voor elke pagina of per post worden. Zoals zoekmachines weten over uw inhoud uit de titel.

 • De titel moet duidelijk beschrijving van uw post en omvatten de belangrijkste zoekwoord.
 • De zoekrobots eerste de titel te identificeren en vervolgens te scannen ze de andere elementen.
 • Een titel moet nauwkeurig overeenkomen met de inhoud als zoekmachine op zoek naar de relatie tussen zoekwoorden en inhoud.
 • De titel moet worden beperkt tot 74 karakters.
 • U kunt titel schrijven inclusief koppelteken of pijp symbool ook.
 • Include the title in <titel>....</titel> tag in html.

<hoofd>

<titel> Koop herenschoenen online - Jabong.com</titel>

</hoofd>

 • Schrijf de titel in H1-tag, zodat crawlers kunnen in staat zijn om de functie goed te identificeren.
 • Voeg de macht woorden als Best, top, recensie, zelfstudie , begeleiden etc. de titel.

uRL-structuur:

URL of Uniform Resource Locator is het adres van uw web-pagina. Als u niet het juiste adres van uw huis te vermelden hoe kan een postbode leveren uw brief of pakje?

Op dezelfde manier met behulp van de URL-structuur van de crawlers vindt uw pagina en lees de inhoud, beeld, bestanden en indexeren dienovereenkomstig. Gebruik altijd een unieke URL voor elke pagina met inbegrip van het trefwoord dat u zich richt op de pagina.

In wordpress kunt u gebruik maken van de volgende optie in de instellingen:

Schrijf niet Url als:

Je kan schrijven:

www.way2inspiration.com/top-blogging-secrets

U kunt breadcumbs gebruiken om de URL-structuur te schrijven als volgt:

Dit zijn de dynamische URL's die worden gebruikt door e-commerce sites.

rubriek Tags:

Gebruik rubriek tag met behulp van H1, H2, H3. De title tag wordt genomen als H1-tag, zodat u niet hoeft te herhalen.

Niet meer dan nemen 1 H1-tag en niet herhalen H2, H3-tags zo vaak. Onderverdelingen moet worden gebruikt met behulp van H2 en H3-tags.

trefwoord Dichtheid:

keyword density (Nee. van het optreden van een zoekwoord in een post) dient minimaal 0.5% en niet meer dan 1.5%. Belangrijkste zoekwoord of Focus trefwoord moet worden gebruikt in de eerste en laatste paragraaf.

En het moet worden gebruikt in de post 2-3 tijden. U moet uw belangrijke zoekwoorden te benadrukken met behulp van vet, cursief, onderstrepen.

Meta omschrijving:

Meta description geeft de samenvatting van uw blog post. Dus het moet uniek zijn met inbegrip van de belangrijkste zoekwoord.

De lengte van de meta description niet overschrijden 160 karakters. Google heeft geen prioriteit aan meta keywords geven.

<meta name =”beschrijving” content=”Koop de beste boeken online op verschillende categorieën Physics, Chemie, Biologie, Economie, Wet, bouwkunde. Bel nu: +21-3444949433″/>

beeldoptimalisatie:

Een beeld wordt gebruikt om aan te trekken en schakel de lezers. Maar zoekmachines niet de beelden te herkennen.

De enige manier om te laten de zoekmachines weten over de afbeelding om de alt-tekst toe te voegen. De alt-tekst moet de gerichte trefwoord bevatten. U kunt SEO vriendelijke imago plugin die de alt-tekst automatisch in WordPress zal toevoegen gebruiken.

Druk de beeldgrootte met behulp van Opslaan voor web optie in photoshop of WP Smush, EWWW image optimizer WordPress plugin. Een beeld van de grote omvang zal de laadtijd van een website te verhogen.

Beeldformaat moet worden gecomprimeerd zodat het de laadsnelheid van de website laadsnelheid niet zal afnemen is een van de factoren ranking van de zoekmachine ranking.

Doe goed Linking:

Interne links en outbound linking zijn nuttige technieken te kruipen uw site snel. Uitgaande links naar verwante berichten hulp zoekmachine om je onderzoek te identificeren op het bericht dat je hebt gepubliceerd.

evenzo, interne links naar verschillende berichten met behulp van anchor tekst kan gemakkelijk helpen uw site sneller en rang kruipen op de zoekmachine.

Gebruik minimaal 3-4 interne en uitgaande links in een 1000 woorden te posten.

Goede Site snelheid:

Controleer of uw site niet in meer dan geladen moet worden 3 seconden. Dat is de reden waarom altijd kiezen voor een goede hosting plan. Als u het kiezen van een starter plan of economisch plan dan stijgen de resource level of gebruik een VPS hosting.

comprimeren altijd de grootte van multimedia, afbeeldingen, infographics je uploaden naar uw website. Check your site speed at Pingdom, google inzicht, GT Metrix.

Goede Social Sharing:

Goede social sharing is een van de ranking factoren van SEO. Er zijn vele websites die uitsluitend afhankelijk zijn van sociale media om een ​​enorme hoeveelheid verkeer te krijgen.

Zo moet onder meer sociale knoppen of plugins delen in elke post. Als je bericht krijgt meer social sharing, then readers’ trust increases and they stick to it.

Er zijn vele gratis WordPress plugins beschikbaar, zoals, Digg Digg, hoeveelheden, Shareaholic enz. Search Engine bots ook voorrang te geven aan de meest gedeelde berichten.

Overzicht:

Op pagina is het grootste deel van SEO. Als je een goede on-page strategie uit te voeren dan kunt u gemakkelijk rang op de SERP. Als je een beginner bent dan doe je on-page optimalisatie in wordpress gebruik Yoast SEO plugin die je fouten opsporen en begeleiden u als volgt:

Hoop dat je zou graag de post 'Top Op pagina SEO Geheimen die u nog niet eerder gehoord'. Als u twijfelt neem dan drop je reactie, en delen van deze kennis onder vrienden.

Lees verder:

SEO interview vragen en antwoorden.

Impact van sociale media revolutie.

Volg mij

EEN. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach en Consultant, Webontwikkelaar, ondernemer op Way2inspiration
Ik ben de oprichter van way2inspiration.com dat is een technologie gebaseerde website voor internet marketing enthousiastelingen. Ik ben een blogger, trainer, inhoud schrijver en social media expert. Ik hou van het lezen van boeken en het doen van onderzoek op het internet. Ik gedragingen coaching op Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sociale media marketing.
Volg mij

Laatste berichten door EEN. Bharadwaj (alles zien)

 • Pingback: Top Op pagina SEO Geheimen die u nog niet eerder gehoord | way2inspiration()

 • Pingback: Top on page seo secrets you haven't heard befor...()

 • Kam Dargin

  Very good blog, thank you very much for your time in writing this post.

 • sex videos

  Just want to say your article is as astonishing. The clearness to your put up is simply great and that i could suppose you’re a professional in this subject. Well together with your permission allow me to clutch your RSS feed to keep up to date with impending post. Dank je 1,000,000 and please continue the rewarding work.

  • bedankt voor je leuke reactie. een oogje houden op andere berichten, alsmede.

 • pokemon gaan hack

  Echt het heet Search engine marketing, dat toen ik zoeken naar deze paragraaf Ik vond deze site op de top van alle blogs in de zoekmachine.

 • Beulah Cesare

  Grote educatieve bericht. Hopelijk kunt u ook bespreken een aantal groene huis ontwerpen met een grote architectonische planning

 • Frederic Reinsch

  Hallo daar. Ik ben een jonge van bruggen en sluizen Tenders en wenste om beter voorbereid te zijn op mijn carrière bij Kraft Foods. Dat is de reden waarom ik kwam naar uw web-log. Geteeld in Daleville en op weg naar school in Lourdes University (OH) in Newbern, heeft me geholpen klaar voor mijn lot te krijgen. Mijn vader en moeder waren ook instructeurs en ze vertelde me over deze blogpost direct na het lezen van Brown Bread and Honey. Regards

 • Daniel

  Ik zeker eens met deze…je hebt echt een goede baan krijgen van deze over. Bedankt hiervoor!

 • Jody Epley

  Great post, maar ik willen weten of je een litte meer over dit onderwerp zou kunnen schrijven? Ik zou zeer dankbaar zijn als je een beetje verder kunnen uitwerken. Dank je!

  • Ja in de volgende post zal ik schrijf een lange beschrijving. Bedankt voor je commentaar

 • Warren Delrosso

  Hi thanx, zijn een groot artikel bladwijzer is de hoop meer artikel als dit van u

 • Pingback: Top SEO strategieën om uw website sneller op Google rangschikken. - Way2inspiration()

 • Pingback: Top off page SEO strategieën die website verkeer zal toenemen()

 • PerryDLangel

  Dit is een goede tip in het bijzonder om mensen vers
  de blogosfeer. Kort maar zeer nauwkeurige
  info Veel dank voor het delen van deze. Een noodzaak gelezen
  artikel!

 • fifa 17

  Handhaving van de uitstekend werk en het genereren van de menigte!

 • TammyXSeling

  Hallo mijn innig geliefde! Ik geef de voorkeur om te zeggen dat dit bericht is verbazingwekkend, groot geschreven en omvatten ongeveer alle belangrijke info.

  Persoonlijk zou ik graag meer berichten vergelijkbaar met deze verschijnen .

 • MauroNTwiest

  Ik heb leren verschillende uitstekende stuff hier.
  Zeker prijs bookmarking te herzien.
  Verras ik hoeveel moeite je ingesteld op zo'n prachtige informatieve site maken.

 • HelenCZinsli

  Goed antwoord terug in ruil met deze vraag met echte argumenten
  en waarin alle op het onderwerp van die.

 • FidelPDurr

  Hallo daar. Stuitte ik op uw blog met msn. Dit kan een zeer slim geschreven artikel zijn.
  Ik zal ervoor zorgen om het te bookmarken en terug te keren om meer van de nuttige info te lezen.
  Bedankt voor de post. Ik zal zeker terugkeren.

 • JillYOpoka

  Misschien heb je beschouwd als het publiceren van een ebook of gast authoring op andere blogs?
  We hebben een blog gecentreerd rond dezelfde ideeën u bespreken en zou willen bezitten u delen een aantal verhalen / informatie. Ik begrijp het
  mijn publiek zou werk waarderen. Als je zelfs op afstand geïnteresseerd,
  wilt u misschien me een email te sturen.

 • EvelinPEnman

  Je kan zeker uw expertise te bezoeken van het artikel dat u schrijft.
  De arena hoopt op meer gepassioneerde schrijvers, net als u, die niet bang zijn om
  brengen de manier waarop ze geloven. De hele tijd volg je hart.

 • Shanon Nicklas

  Ik ben erg blij om dit te lezen. Dit is het soort handleiding die moet worden gegeven en niet de toevallige verkeerde informatie dat er aan de andere blogs. Geniet van uw het delen van deze best doc.

 • bezoek website

  Dit is zeer fascinerend, Je bent een zeer ervaren blogger. Ik hebben zich aangesloten bij de feed en zitten nu in op zoek naar meer van uw prachtige bericht. Daarnaast, Ik heb uw website gedeeld in mijn sociale netwerken. Bezoek mijn blog: http://ow.ly/OBGn303jqlB

 • ClintKJethro

  Het is heel eenvoudig om uit te vinden elke aangelegenheid op de netto
  in vergelijking met boeken, zoals ik vond dit bericht rond op deze website.

 • Meer Hot Leads

  Mooie lijst van trucs! Ik ben een grote fan van het berekenen van keyword density op basis van wat de concurrentie doet. Ik heb het gevoel alsof er geen 1 regel past op alle niches, wat denk je?

 • Beste Oranje SEO

  Awesome tips! Ik wil mijn pagina's met On-pagina Grader controleren van MOZ Pro. Natuurlijk kost een beetje in te schrijven, maar het is echt handig als het gaat om uw keyword stuffing controleren.

 • Zero Limit Web

  Hoeveel woorden denk je dat het best on-pagina voor SEO? Ik vond dat 1000-1200 woorden is het beste, maar dan zie ik altijd pagina's met super dunne inhoud ranking. Iemand anders hebben een advies over dit?

 • Pingback: Iedere ouders moet lezen: Een perfecte loopbaanbegeleiding voor uw kinderen - Way2inspiration()

 • Sravya

  dank je wel voor het delen van zo'n mooi artikel voor seo op pagina.Laatste Online marketing jobs in Hyderabad

 • Taylor Bracken

  Dit is een grote lijst van on-page optimalisatie techniques.I veel geleerd en de middelen die u aangehaald voor WordPress plugins zijn perfect. Bedankt voor de post!