imparte asta

Sus pe pagina Secretele SEO Nu ati mai auzit

Odată ce un reporter ma întrebat: "Care este rolul pe pagina de SEO? Are juca un rol major în clasament?

Răspunsul meu a fost, "Da, pe pagina este necesară pentru clasament, Dar nu joacă rol la fel de mult ca pagină off.

Este obligatoriu ca ea sporește frumusețea paginii și cititori angajamentului. Cred că rolul său este 30% și off-page 70% ".

Acesta a fost cazul înainte de 10 ani. Am fost selectat în companie, Dar, dacă vei răspunde la această întrebare așa cum am făcut-o, astăzi nu va fi selectat. scenariul de astăzi este complet schimbat.

De asemenea, Citește:

începători’ ghid de SEO.

Blogging secrete pentru incepatori.

Am să împărtășesc experiența mea personală pe top pe secretele SEO de pagini pe care nu ați mai auzit. Pe parcursul 2005-07 Am fost de lucru într-o fermă de SEO. social media au fost noi pe piață, iar utilizatorii au fost foarte putin.

conținutul plagierea sunt în cerere acele zile. Am folosit pentru a scrie propriul conținut fără a copia alții.

Dar unele alte site-uri folosite pentru a copia conținutul meu și au fost mai mari decât clasament site-urile mele am fost de lucru pentru. Am făcut o mulțime de muncă din greu pentru a crea un conținut unic și competitorii mei au fost copiați conținutul meu chiar fără a menționa numele autorului și ei au fost outranking. Care ar putea fi motivul din spatele că?

Raspunsul este backlink. Ei au folosit pentru a genera mii de backlink folosind instrumente software în câteva secunde. Mai multe backlink un site a avut el a fost câștigătorul. De aceea, off-page a fost câștigătoare peste on-page.

Condiția de pe pagina a fost destul de rău. Cuprins subțire, inclusiv 200-300 cuvinte și densitate de cuvinte cheie groase au fost câștigătorul.

Google nu a dezvoltat nici un algoritm pentru a prinde plagiat sau spam-ul. SEO profesioniști ar putea înșela cu ușurință pe Google.

Am fost, de asemenea, în practica de a folosi software-ul automat pentru a genera backlink. Dar conținutul de azi copierea altora este complet interzis. Și ar trebui să fie.

Tu lucrezi din greu pe un subiect de cercetare și este furat de alții, cum te simti? Grație algoritmii Google care salveaza castigul multor scriitori de conținut.

Astăzi vă Google este suficient de inteligent. Dacă ați face orice spam-uri sau de a folosi conținutul duplicat site-ul dvs. poate fi complet interzis.

Optimizare on-page joacă un rol crucial în clasamentul site-ul dvs.. Dar, majoritatea proprietarilor de blog neglijează această parte și doar să se concentreze pe off-page. Cele mai ia în considerare off dobîndește pagină 70% pentru clasarea unui site.

Dar nu este adevărat. In unele cazuri, funcționează ca și pentru pagina de start a unui site-ul companiei, care este format din informațiile de bază despre companie cu imagini bune videoclipuri și sub formă de abonament. Dar ar trebui să dea pe pagina 50% prioritate pentru a optimiza blog-ul dvs..

Există încă mulți factori interni ai Google, care nu sunt dezvăluite profesioniștilor SEO. S-ar putea ajunge, uneori, dilema, care factorul de urmat și care nu. Deci, mai bine nu lăsați nimic despre regulile.

Optimizare on-page cuprinde mai mulți factori cum ar fi optimizarea din titlu, optimizarea URL-, imagine, optimizare subsol etc.. Anterior, densitate de cuvinte cheie și cuvinte cheie meta au fost un factor major în scop clasament.

Dar, din cauza utilizării sale abuzive de către experți pălărie neagră, Google a încetat să se acorde prioritate. Dar, densitate de cuvinte cheie este astăzi necesară într-o anumită sumă.

Cred că există două magazine în ambele vând cărți și obiecte staționare. Un singur magazin are un design interior frumos, cu personalul de bine s-au comportat și sprijin pentru clienți, iar celălalt este disonant de design de modă veche, cu un comportament personal neprietenos. Care va fi în profit?

Evident, primul. Vizitatori doresc cele mai bune lucruri de pe piață. Daca le oferi cele mai bune lucruri cu un comportament prietenos vă va susține pe piață.

To convert a visitor into a customer is not a child’s play. Trebuie să-l convingi cu cunostintele tale de calitate bună despre produs și informații.

Apoi, puteți prinde psihologia lui. Informațiile de bună calitate a aderat cu atragerea și angajarea multimedia l-ar putea transforma in clienti si el va cumpara produsele.

În același caz se întâmplă în on-pagină, de asemenea,. Dacă aveți un bun scor pe pagina de atunci vizitatorii vor fi convertite cu siguranta.

Citește mai complet acest post 'top secretele SEO pagina de care nu ați auzit mai înainte’ pentru a obține o idee completă pe pagina. Apoi l pună în aplicare.

Conținut de calitate:

Utilizarea conținutului vă poate atrage vizitatorii pentru a partaja informațiile de care aveți nevoie. conținut de bună calitate, într-adevăr îmbunătățește scorul SEO.

Există milioane de conținuturi încărcate zilnic la nivel mondial. Deci, de ce oamenii citesc conținutul dvs., de ce conținutul este special, trebuie să analizeze faptul că și în conformitate cu care creați un conținut.

Utilizatorii au nevoie de conținut informativ ca un conținut este partajat. conținut de bună calitate nu numai trage o mulțime de vizitatori, dar, de asemenea, crește retenția utilizatorilor.

Înainte de a scrie conținut trebuie să cerceteze cuvântul cheie pe care urmează să le vizați pentru. Apoi creați conținutul în funcție de cuvântul cheie, inclusiv cuvântul cheie în conținutul care se numește densitate de cuvinte cheie.

 • Conținut ar trebui să constea dintr-un titlu clar, spațiu precis între propoziții, imagini, video și infographics.
 • minim de scriere 300 conținut de cuvinte.
 • Cuprins inclusiv cuvintele mai mult 2000 rank higher soon.
 • Încercați să păstrați lungimea de conținut între 800-1800 cuvinte pentru a obține cel mai bun rezultat.

Pentru că conținuturile foarte îndelungate, uneori frustreze cititori și lasă fără să citească întreg postul.

Titlul paginii:

Titlul trebuie să fie unic pentru fiecare pagină sau post. După cum motoarele de căutare știu despre conținutul din titlu.

 • Titlul trebuie să descrie în mod clar postarea și să includă cuvântul cheie principal.
 • Roboții de căutare să identifice mai întâi titlul și apoi scanați celelalte elemente.
 • Un titlu ar trebui să se potrivească îndeaproape cu conținutul ca motor de căutare găsi relația dintre cuvinte cheie și conținut.
 • Titlul trebuie să fie limitată la 74 caractere.
 • Puteți să scrie din titlu, inclusiv o cratimă sau un simbol de țeavă, de asemenea,.
 • Include the title in <titlu>....</titlu> tag-ul în html.

<cap>

<titlu> Cumpăra pantofi pentru bărbați on-line - Jabong.com</titlu>

</cap>

 • Scrieți titlul în tag-ul H1, astfel încât crawlerele pot fi în măsură să identifice postul corespunzător.
 • Adăuga cuvinte de putere, cum ar fi cel mai bun, top, revizuire, tutorial , Ghid etc.. titlului.

Structura uRL a:

URL-ul sau localizarea resurselor este adresa dvs. de pagini web. Dacă nu se menționează adresa corectă a casei cum poate poștașului livra scrisoarea sau coletul?

În mod similar, folosind structura URL-șenilele găsește pagina dvs. și citiți conținutul, imagine, fișierele și indexa în consecință. utilizați întotdeauna URL-ul unic pentru fiecare pagină, inclusiv cuvântul cheie vizați pagina.

În WordPress, puteți utiliza următoarea opțiune în setările:

Nu scrie Url cum ar fi:

Poti sa scrii:

www.way2inspiration.com/top-blogging-secrets

Aveți posibilitatea să utilizați breadcumbs pentru a scrie structura URL-ul, după cum urmează:

Acestea sunt dinamice URL-urile care sunt utilizate de către site-urile de e-commerce.

Tag-uri rubrica:

Utilizați poziția tag-ul folosind H1, H2, H3. Titlul tag-ul este luat ca tag-ul H1 astfel încât nu trebuie să-l repete.

Nu luați mai mult 1 tag-ul H1 și H2 nu se repetă, H3 tags atât de multe ori. Subrubrici trebuie utilizat folosind H2 sau H3 tag-uri.

Densitatea cuvintelor cheie:

densitate de cuvinte cheie (Nu. de apariție a unui cuvânt cheie într-un post) ar trebui să fie minim 0.5% și nu mai mult 1.5%. cuvânt cheie principal sau focalizare cuvânt cheie trebuie să fie utilizat în primul și ultimul paragraf.

Și ar trebui să fie utilizate în interiorul postului 2-3 ori. Ar trebui să evidențieze cuvintele cheie importante, utilizând caractere aldine, cursiv, sublinia.

descriere meta:

Descrierea Meta dă rezumatul postării pe blog. Deci, ar trebui să fie unic, inclusiv cuvântul cheie principal.

Lungimea descrierii meta nu trebuie să depășească 160 caractere. Google nu oferă nici o prioritate cuvintelor cheie meta.

<meta name =”Descriere” content=”Cumpara cele mai bune cărți online pe diferite categorii de Fizică, Chimie, Biologie, Economie, Lege, Inginerie. Sunați acum: +21-3444949433″/>

optimizarea imaginilor:

O imagine este folosită pentru a atrage și de a se angaja cititori. Dar, motoarele de căutare nu recunosc imaginile.

Singura modalitate de a lasa motoarele de căutare știu despre imaginea este de a adăuga alt text. Alt text ar trebui să conțină cuvântul cheie direcționate. Aveți posibilitatea să utilizați SEO plug-imagine prietenos, care se va adăuga alt text automat în WordPress.

Compresa dimensiunea imaginii folosind opțiunea Salvare pentru Web în Photoshop sau WP Smush, EWWW de optimizare a imaginii WordPress plug-in. O imagine de dimensiuni mari va crește timpul de încărcare a unui site web.

Dimensiunea imaginii trebuie să fie comprimat, astfel încât acesta nu va scădea viteza de încărcare a site-ului ca viteza de încărcare este unul dintre factorii de rang motor de căutare ranking.

Fac legături între bine:

interne leagă și legarea de ieșire sunt tehnici utile pentru a accesa cu crawlere site-ul rapid. Link-uri de ieșire la motor de căutare de posturi de ajutor pentru a identifica legate de cercetare pe postul pe care ați publicat.

asemănător, linkuri interne către diferite posturi, folosind ancora text poate ajuta cu ușurință site-ul dvs. să acceseze cu crawlere mai repede și rang pe motorul de căutare.

Utilizați cel puțin 3-4 link-uri interne și de ieșire într-un 1000 cuvinte posta.

Viteza site-ului bun:

Asigurați-vă că site-ul dvs. nu ar trebui să fie încărcate în mai mult 3 secunde. De aceea, pentru a alege întotdeauna un bun plan de hosting. Dacă se alege un plan de inițiator sau un plan economic, apoi crește nivelul de resurse sau de a folosi un VPS hosting.

comprima întotdeauna dimensiunea multimedia, Fotografie, infographics pe care îl încărcați pe site. Check your site speed at Pingdom, perspectivă Google, GT Metrix.

Partajare socială bună:

Partajarea socială bună este unul dintre factorii de rang SEO. Există mai multe site-uri care depind exclusiv pe social media pentru a obține un volum imens de trafic.

Așa că trebuie să includă butoane de partajare sociale sau plugin-uri în fiecare postare. În cazul în care postarea dvs. devine de partajare mai sociale, then readers’ trust increases and they stick to it.

Există mai multe plugin-uri gratuite WordPress disponibile cum ar fi, Digg Digg, sume, Shareaholic etc. roboții motoarelor de căutare, de asemenea, dau prioritate posturile cele mai comune.

rezumat:

La pagina este cea mai mare parte a SEO. Dacă implementați o bună strategie pe pagină, atunci puteți rang cu ușurință pe SERP. În cazul în care sunteți un începător face apoi dvs. de pe pagina de optimizare în WordPress folosind Yoast SEO plug-in care va detecta erorile și ghida după cum urmează:

Sper ca v-ar fi plăcut postul "Top pe pagina Secretele SEO Nu ați auzit înainte de". Dacă aveți orice îndoială vă rugăm să plasați un comentariu, și să împărtășească aceste cunoștințe între prieteni.

Citeste mai mult:

SEO interviu întrebări și răspunsuri.

Impactul revoluției sociale mass-media.

urmați-mă

A. Bharadwaj

Expert Digital Marketing, Antrenor și consultant, web Developer, Antreprenor la Way2inspiration
Eu sunt fondatorul way2inspiration.com, care este un site web bazat pe tehnologie pentru amatorii de marketing pe internet. Sunt un blogger, antrenor, scriitor de conținut și expert social media. Îmi place lectura de cărți și de a face cercetare pe Internet. Îmi conduc coaching-ul pe Digital Marketing, SEO, Google AdWords, Social Media Marketing.
urmați-mă
 • Pingback: Sus pe pagina Secretele SEO Nu ati mai auzit | way2inspiration()

 • Pingback: Top on page seo secrets you haven't heard befor...()

 • Kam Dargin

  Very good blog, thank you very much for your time in writing this post.

 • sex videos

  Just want to say your article is as astonishing. The clearness to your put up is simply great and that i could suppose you’re a professional in this subject. Well together with your permission allow me to clutch your RSS feed to keep up to date with impending post. Mulțumesc 1,000,000 și vă rugăm să continue lucrarea plină de satisfacții.

  • Vă mulțumim pentru comentariul tau frumos. să păstreze un ochi pe alte posturi precum.

 • pokemon du-te hack

  Într-adevăr se numește marketing motor de căutare, care, atunci când i caută acest alineat am găsit acest site în partea de sus a tuturor blog-uri în motorul de căutare.

 • Beulah Cesare

  Mare post de învățământ. Să sperăm că se poate discuta, de asemenea, unele modele de case verzi, cu o mare de planificare arhitecturală

 • Frederic Reinsch

  buna. Sunt un pod tânăr și Lock Ofertele și a fost dorința de a fi mai bine pregătite pentru cariera mea la Kraft Foods. Acesta este motivul pentru care am ajuns la jurnalul dvs. de web. Cultivate în Daleville și de a merge la școală la Universitatea din Lourdes (OH) în Newbern, ma ajutat să mă pregătesc pentru destinul meu. Tatal meu si mama au fost, de asemenea, instructorii și mi-au spus despre acest post pe blog imediat după ce a citit Brown Pâine si miere. Salutari

 • Daniel

  Eu cu siguranta sunt de acord cu acest lucru…ai făcut o treabă foarte bună obtinerea acestui peste. Multumesc pentru asta!

 • Jody Epley

  Mare post, dar am fost doresc să știu dacă ai putea scrie un litte mai mult pe acest subiect? Aș fi foarte recunoscător dacă ați putea elabora un pic mai departe. Mulțumesc!

  • Da în următorul post voi scrie o descriere lungă. multumesc pentru comentariul tau

 • Warren Delrosso

  Bună thanx, sale un articol mare bookmarked ea mai mult în speranța de articol ca asta de la tine

 • Pingback: strategii SEO de top pentru a rang site-ul mai rapid pe Google. - Way2inspiration()

 • Pingback: Top off strategii pagina de SEO, care va crește traficul site-ului()

 • PerryDLangel

  Acesta este un sfat bun mai ales pentru oameni proaspete
  blogosfera. Scurtă, dar foarte precis
  info Multe mulțumiri pentru partajarea aceasta. O necesitate citește
  articol!

 • fifa 17

  Se menține locuri de muncă excelente și generatoare de mulțimea!

 • TammyXSeling

  Bună meu iubit foarte mult unul! Prefer să spun că acest post este uimitor, mare în scris și includ informatii despre aproximativ toate semnificative.

  Aș dori personal să apară mai multe posturi similare cu aceasta .

 • MauroNTwiest

  Am luat mai multe lucruri învăța excelent aici.
  Cu siguranță preț pentru însemnarea revizitarea.
  Am surprinde cât de mult efort ai setat pentru a face un astfel de site informativ minunat.

 • HelenCZinsli

  Bun răspuns din nou în schimb cu această interogare cu argumente reale
  și să explice toate pe tema acestei.

 • FidelPDurr

  Salutare. Am dat peste blog-ul folosind MSN. Acest lucru poate fi un articol foarte inteligent scris.
  Mă voi asigura să marcați și să se întoarcă pentru a citi mai mult de informații utile.
  Multumesc pentru post. Voi reveni cu siguranta.

 • JillYOpoka

  Poate că ați considerat publicarea unui autor de carte electronică invitat sau pe alte bloguri?
  Avem un blog centrat despre aceleași idei pe care discuta și-ar dori să posede vă împărtășesc câteva povești / informații. inteleg
  publicul mi-ar aprecia munca. Dacă ești chiar și la distanță, interesat,
  poate doriți să-mi trimiteți un e-mail.

 • EvelinPEnman

  Ai putea vizita cu siguranță experiența din articolul pe care scrie.
  Arena speră pentru scriitori mai pasional la fel ca tine, care nu se tem să
  aduce modul în care cred. Tot timpul urmați inima ta.

 • Shanon Nicklas

  Sunt foarte fericit pentru a citi acest. Acesta este un fel de manual, care trebuie să fie dat și nu dezinformarea accidentale care e la celelalte bloguri. Apreciez de partajare cel mai bine acest doc.

 • vizitati site-ul

  Acest lucru este foarte fascinant, Tu ești un blogger foarte priceput. M-am alăturat feed-ul și stai pentru căutarea pentru mai multe post magnific. În plus,, Am partajat site-ul în rețelele mele sociale. Vizitează blog-ul meu: http://ow.ly/OBGn303jqlB

 • ClintKJethro

  Este foarte simplu pentru a afla orice problemă pe net
  în comparație cu cărți, așa cum am găsit acest post în jurul acestui site.

 • Oportunitati de mai multe Hot

  Lista de trucuri nice! Sunt un mare fan de calcul densitate de cuvinte cheie bazat pe ceea ce concurenta este de a face. Simt că nu este 1 regula se potrivește toate nișele, Tu ce crezi?

 • Cel mai bun SEO Orange

  sfaturi Awesome! Îmi place să verifice paginile mele cu on-pagină nivelator din MOZ Pro. Desigur, aceasta costă un pic pentru a vă abona, dar este foarte util atunci când vine vorba de a verifica umplutura de cuvinte cheie.

 • Zero Limită Web

  Cât de multe cuvinte crezi că este cel mai bine pe pagina pentru SEO? am gasit asta 1000-1200 cuvinte este cel mai bun, dar apoi am întotdeauna vedea pagini cu conținut de rang super-subțire. Oricine altcineva au o opinie cu privire la această?

 • Pingback: La fiecare părinți trebuie să citească: O orientare în carieră perfectă pentru copiii dumneavoastră - Way2inspiration()

 • sravya

  vă mulțumesc foarte mult pentru partajarea un astfel de articol frumos pentru SEO la pagina.Ultimele locuri de muncă de marketing online din Hydebarad

 • Taylor Bracken

  Aceasta este o listă mare de pe pagina de optimizare techniques.I învățat multe și resursele pe care le citate pentru WordPress plugin-uri sunt perfecte. Multumesc pentru post!