споделя това

Топ стратегии SEO да се класира вашия сайт по-бързо на Google

Всеки обича своя уебсайт, за да получите най-горната позиция в SERP. Но това не е възможно за всеки блог, за да се класира на първа позиция. Вие сте написването на добро качество пост, правене на добро дума изследвания, получаване на добри входящи връзки, но все още се бори да се класира на първа позиция.

Така общата въпрос кръжи в съзнанието на повечето търговци е: как да се класира по-бързо, на първата страница на търсачката?

Така че това е повече от сега. Аз ще обсъдят Топ стратегии SEO да се класира вашия сайт по-бързо на Google. да, това, което съм чувал, е абсолютно прав. не се шегувам.

Вярно е, че ако в конкурса за ключовата дума е висока или обема на търсене е висока, тогава е трудно да получите вашия сайт в най-горната позиция, а в някои случаи доста невъзможни.

защото, някои сайтове са придобили позицията за дълго време, като добро качество входящи връзки. Но вие можете да ги победим с помощта на някои мощни тактика, която може да отнеме няколко месеца или дори по-.

Може да стане ревнува гледат други, придобиване на най-горната позиция и се борят усилено, за да ги победим.

Може да се обмислят:

Защо всеки иска да издигне техния ранг в началото на Google?

Как Google знае коя страница е по-добре, отколкото други?

Как някои страници да изпреварят другите бързи високо търсене обем?

Тук аз говоря за Google, тъй като е най-използваната търсачка в света.

Така че всеки обича да остане на върха. Можете да вземем за пример на всяка област може да е студент, бизнес, компания, актьора, политик всичко иска да остане лидер в своята област.

Предимства да се класират на върха на Google:

Да останеш на върха означава, че сте се утвърди като орган. На страницата ви ще привлече хиляди очни ябълки. И всеки иска да увеличи своите посетители.

Истинската Факт е,, Първи 4 уеб сайтове, класирани на върха за ключова дума получат най-много посетители. Повече трафик означава повече социални акции и повече бизнес, по-голяма печалба.

Ако се класира най-малко 8-10 публикации в челните позиции след това другите си блогове ще получат посетителите, без да бъдат индексирани на върха на търсачката.

Някои сайтове се в най-горната позиция, но те не могат да задържат позиция за дълго време. Така че аз съм ще ви научи Топ стратегии SEO да се класира вашия сайт по-бързо на Google а също и задръжте позицията си завинаги, така че вашите конкуренти "никога не може да ви изместят.

Прочетете го внимателно, без да прескочи всяка стъпка и ако имате някакви съмнения ме питат по-късно или да се откаже вашите коментари. Но сега прави телефона си, Facebook, пишете мълчи и да я прочетете напълно.

Аз не ще обсъдят как да се направи на страница или изключване на страница. Можете да прочетете:

Най-високо на страница SEO стратегии, за да се класира вашия сайт високо в търсачката.

SEO Съвети за начинаещи.

Аз съм разделен моите изследвания в следните части:

 • Как Google намери най-добрата страница за определена ключова дума?
 • Имате добра дума изследвания и анализ, преди да създадете съдържание.
 • Създаване на оригинално съдържание.
 • Маркиране и Pinging публикацията си в бързо индекса.
 • Задържането на най-горната позиция, така че други сайтове могат да изместят, вашата позиция.

Как Google открива най-добрата страница :

Когато вие поставяте всяка заявка на Google след това, което търсите на индексната страница на Google, не в интернет. Google или всяка търсачка има някои ботове или паяци, които са направени с някои набор от алгоритми.

Ботовете се наричат ​​още паяци или роботи, които са софтуерни програми. Тези ботове са направени чрез хранене някои правила за оптимизация на уеб сайтове, създадени от инженерите на Google, като Мат Кътс.

Тези ботове минават през милиони страници в рамките на една малка част от секунда и сканират страниците съвпадение SEO правила като правилното заглавие тагове, заглавие, ключови думи плътност, качествени входящи връзки, оригинално съдържание, което е спам страница и т.н..

И това се елиминира страници с ниско качество и издигане страници, отговарящи на критериите. Така че продължавайте старателно правилата на SEO и работа в съответствие с това. Ако работите според Google правила за оптимизиране на търсачки тогава вие ще получите в полза.

Да ви изследвания дума правилно:

Ключовата дума държи ключа за отваряне на вратата на страницата си за зрителите по целия свят. Преди да се пристъпи към Топ SEO стратегии, за да се класира вашия сайт по-бързо на върха на Google, трябва да знаете, фундаментални изследвания ключова дума.

Това е задължителна стъпка преди да се пристъпи към вашето пътуване SEO. Много експерти ще ви кажат да правите дума изследвания върху планиране на Google с ключови думи. Но истинската Факт е, че не може да ви даде пълна резултата.

Тук можете да видите Аз търсих за опашката ключова дума дълго: “SEO съвети, за да се класира на страницата си по-бързо от Google” и то не показва на дисплея.

Аз не казвам, че за да се пренебрегва този инструмент. Но когато търсите опашка ключова дума дълго няма да показва резултата. Това само показва резултата за къси опашки ключови думи. Например:

Аз няма подробности за ключова дума изследвания, както съм написал още един пост за него. Аз ще съм ви преведе накратко някои факти за изследванията ключова дума.

Така че този трик в ключова дума изследвания е да се вземе дълга опашка ключова дума вместо къса опашка. Ако насочвате вашата страница за опашката ключова дума дълго след това ще бъде по-лесно да го класира за къса опашка.

Нека да видим един пример, тук съм се насочили към страница за "Отгоре на страницата SEO тайни не сте чували преди" и бе класирана на първа страница, но не и върху най-горната позиция. И ако сте написали "Отгоре на страница SEO тайни", кое е опашка дума кратко можете да намерите на страницата ми в най-горната позиция.

Скоро към следващата точка, ако искате да се класира в рамките на два часа, след което трябва да изберете ниска дума конкуренция. Отидете на търсачката и да се ключовата дума, която има между 500000 да се 10,00000 средните месечни търсения. В противен случай, вашия сайт ще бъдат класирани, но това ще отнеме известно време, което никой не знае колко време ще отнеме.

Така че, за да намерите най-дълга опашка ключови думи, свързани с темата можете да вземете помощта на дълго словосъчетание про инструмент, който е платил един. Но това ще ви спести време и пари. Много SEO агенции и компании предпочитат този.

Ако сте учащ или стартиране след това сложете инструмента Yoast SEO предлагам. Той ще предложи на дълги опашки ключови думи за влизане на къса опашка, но тя няма да се появи на средните месечни търсения.

Създаване на съдържание убиец:

Ya това, което чух е наистина вярно. Създаване на съдържание убиец. Създаване на съдържание, което може да убие другите съдържание и да е вирусна. В съдържанието на дълбочина са най-общи и прочетете. Има милиони членове качените ежедневието. Тогава как може да привлече очните ябълки?

Сега е време да създадете свой съдържание. Така че, както съм казал, че трябва да се работи в съответствие с правилата на Google, оригинални и дълги съдържание са един от факторите на Google за класиране.

Не пишете на дублиращи съдържание или предени съдържание. Ако пишете съдържание, отнасящи други сайтове тогава говорим за тези сайтове, които са следвали. В противен случай, вашия сайт ще бъде Блъскат панда или пингвин като актуализации които могат да се забрани вашия сайт от търсачката.

А ко ти се класира на върха, използвайки дубликат или оскъдно съдържание след това след няколко дни ви ранг ще се отпаднали и на сайта ще бъдат изхвърлени на последните страници на търсачката.

Поставете ключовата дума в дял, заглавие, Мета описание, Url , образ на алтернативния текст точно. Направете важни изречения смели, курсив и прилага куршум номериране, който ще бъде лесно за ботове, за да четат съдържанието си.

Направете на страница SEO правилно, тъй като това е основната работа да индексира страницата си и да се намери чрез търсачката паяци за да бъде обходен. Създаване на съдържание по такъв начин, че читателите ще обичат да посети отново.

Маркиране и пратите на страницата си:

Така че сте приели по-слаба конкуренция дълга опашка ключова дума и създава съдържанието. Тогава идва важната стъпка, която е по-голямата част от Топ стратегии SEO да се класира вашия сайт по-бързо на Google.

Тази техника може да се повиши вашата страница в 2 часа (доказал). Повечето SEO компании го използват като тайно оръжие за увеличаване на ранга. За това, че трябва да се помогне на WordPress плъгин като автоматични публикувайте тагери. Инсталирайте този плъгин и добавяне на ключови думи за ключови думи и свързаните с тази опция.

Ping щандове за джоба интернет момче за всичко. Ping е услуга фураж, който изпраща сигнал към различни търсачки, директории, веднага след като публикува поста. Тя ще помогне на вашия блог, за да се индексират по-бързо от търсачките.

Имайте предвид, че за да се класират на най-горната позиция вече каза, че ключова дума за обема на търсене трябва да бъде по-малко. В противен случай, ти не ме обвиняват. Можеш да използваш pingler.com който е безплатен service.Go за сайта и въведете заглавието (ключова дума), URL и да изберете категории.

Друг мощен метод пише следното пратите сайтове в настройките на вашия WP администратор.

HTTP://rpc.pingomatic.com/http://blogsearch.google.com/ping/RPC2http://1470.нето / API / pinghttp://api.feedster.com/pinghttp://api.moreover.com/RPC2http://api.moreover.com/pinghttp://api.my.yahoo.com/RPC2http://api.my.yahoo.com/rss/pinghttp://bblog.com/ping.phphttp://blog.goo.ne.jp/XMLRPChttp://blogdb.jp/xmlrpchttp://blogmatcher.com/u.phphttp://bulkfeeds.net/rpchttp://coreblog.org/ping/http://mod-pubsub.org/kn_apps/blogchatthttp://www.lasermemory.com/lsrpc/http://ping.amagle.com/http://ping.bitacoras.comhttp://ping.blo.gs/http://ping.bloggers.jp/rpc/http://ping.cocolog-nifty.com/xmlrpchttp://ping.blogmura.jp/rpc/http://ping.exblog.jp/xmlrpchttp://ping.feedburner.comhttp://ping.myblog.jphttp://ping.rootblog.com/rpc.phphttp://ping.syndic8.com/xmlrpc.phphttp://ping.weblogalot.com/rpc.phphttp://ping.weblogs.se/http://pingoat.com/goat/RPC2http://rcs.datashed.net/RPC2/http://rpc.blogbuzzmachine.com/RPC2http://rpc.blogrolling.com/pinger/http://rpc.icerocket.com:10080/HTTP://rpc.newsgator.com/http://rpc.pingomatic.comhttp://rpc.technorati.com/rpc/pinghttp://rpc.weblogs.com/RPC2http://topicexchange.com/RPC2http://trackback.bakeinu.jp/bakeping.phphttp://www.a2b.cc/setloc/bp.a2bhttp://www.bitacoles.net/ping.phphttp://www.blogdigger.com/RPC2http://www.blogoole.com/ping/http://www.blogoon.net/ping/http://www.blogpeople.net/servlet/weblogUpdateshttp://www.blogroots.com/tb_populi.blog?ID = 1http://www.blogshares.com/rpc.phphttp://www.blogsnow.com/pinghttp://www.blogstreet.com/xrbin/xmlrpc.cgihttp://www.mod-pubsub.org/kn_apps/blogchatter/ping.phphttp://www.newsisfree.com/RPCCloudhttp://www.newsisfree.com/xmlrpctest.phphttp://www.popdex.com/addsite.phphttp://www.snipsnap.org/RPC2http://www.weblogues.com/RPC/http://xmlrpc.blogg.dehttp://xping.pubsub.com/ping/http://zhuaxia.com/rpc/server.phphttp://audiorpc.weblogs.com/RPC2http://blog.youdao.com/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.ae/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.at/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.be/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.bg/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.ca/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.ch/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.cl/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.cr/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.hu/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.id/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.il/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.in/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.jp/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.ma/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.nz/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.th/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.uk/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.ve/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.za/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.ar/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.au/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.br/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.co/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.do/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.mx/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.my/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.pe/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.sa/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.sg/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.tr/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.tw/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.ua/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.uy/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.vn/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.de/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.es/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.fi/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.fr/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.gr/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.hr/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.ie/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.it/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.jp/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.lt/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.nl/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.pl/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.pt/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.ro/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.ru/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.se/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.sk/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.us/ping/RPC2http://rpc.twingly.comhttp://api.feedster.com/pinghttp://api.moreover.com/RPC2http://api.moreover.com/pinghttp://www.blogdigger.com/RPC2http://www.blogshares.com/rpc.phphttp://www.blogsnow.com/pinghttp://www.blogstreet.com/xrbin/xmlrpc.cgihttp://bulkfeeds.net/rpchttp://www.newsisfree.com/xmlrpctest.phphttp://ping.blo.gs/http://ping.feedburner.comhttp://ping.syndic8.com/xmlrpc.phphttp://ping.weblogalot.com/rpc.phphttp://rpc.blogrolling.com/pinger/http://rpc.technorati.com/rpc/pinghttp://www.feedsubmitter.comhttp://blo.gs/ping.phphttp://www.pingerati.nethttp://www.pingmyblog.comhttp://geourl.org/pinghttp://ipings.comhttp://www.weblogalot.com/pinghttp://api.my.yahoo.com/RPC2http://api.my.yahoo.com/rss/ping

Отидете на настройка след това пишете и копирате кода по-горе и кликнете актуализация. Всеки път, когато публикува пост той ще се извършва обръщение към различни сайтове.


Задръжте ранг си на върха завинаги:

Сега можете да се класира на първа позиция. Сега е време да държи на позицията, така че никой не може да ти изпреварите. Много от собствениците на сайта се класира на върха, но не успяват да задържат позицията за дълъг период.

Препратки държат ключа за поддържане на позицията. За да задържите позицията, която трябва да направите някои качествени входящи връзки. Не се изгради на всички връзки в рамките на един ден. Това ще отнеме известно време, или можете да наемете някой, който може да свърши работата вместо вас.

Търсачките любовни препратка и това е една от основните фактори за класиране. Препратки или входящи връзки са мощните оръжия, които ще се класират страницата си на върха от изпреварване на други сайтове. Така че не се опитват да заблудят машините за търсене с помощта на автоматизиран софтуер за изграждане на връзка. Търсачката ботове са достатъчно умни.

Изграждане на препратки от съответния вашата тема. Ако блогът ви се основава на храна и изграждате връзки от блог грижи за бебето след това стойността ще бъде да се пренебрегва. Следвайте следните правила:


 • Мнение последователно най-малко един блог на седмица.
 • Актуализиране на старите публикации в някои интервал.
 • Изграждане на връзка с експерти в индустрията и да направи блог гост.
 • Използвайте Quora да направя микроблогинг, свързани с вашата ниша.
 • Опитайте се да получите връзки от висок PR и га сайтове. Повече от 5 добро е.
 • Подайте пост в уеб 2.0 сайтове като Blogspot, wordpress.com, Wix.
 • Използване на социални медии и социални Маркиране на сайтове, за да получите посетители и връзки, както и.
 • Подаване на връзки към подаване директория сайтове.
 • Използвайте Fiverr да се получи концерт за 5$ , където можете да си свършите работата си, което ще спаси твоето време.

обобщение:

Да се ​​качим на най-високата позиция е всеки уебсайт гол днес. Така че всеки иска бързо индексиране и голям трафик. очевидно, конкуренцията е с високо съдържание на всякакъв вид онлайн бизнес.

Но класиране на върха не е важно, провеждане на ранга завинаги е важно, което може да бъде направено само от добри стратегии за изграждане на връзка.

Ако следвате правилата, които споменах, тогава вие ще получите резултата веднага. Ако имате някакви предложения или съмнение за Топ стратегии SEO да се класира вашия сайт по-бързо на Google, пуснете коментар и да споделят знания сред приятели.

Следвай ме

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Треньор и консултант, Уеб разработчик, предприемач при Way2inspiration
Аз съм основател на way2inspiration.com което е технология, базирани уеб сайт за интернет маркетинг ентусиасти. Аз съм блогър, треньор, писател съдържание и медиен експерт социалното. Обичам да чета книги и да прави изследвания върху интернет. Водя треньор на Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Следвай ме

Най-новите съобщения от A. Bharadwaj (виж всички)

  • Pingback: Топ стратегии SEO да се класира вашия сайт по-бързо на Google | way2inspiration()

  • Шахриар Кабир

   Много полезна и важна статия.. Може ли да разкажа за най-добър стратегия почти страница, за да получите на върха на класацията .
   Аз просто искам да знам за конкретна Offpage SEO и ако използвам точните думи, за котва текст тогава той ще е вредно за един уеб сайт?

   • Не че няма да бъде вредно и благодаря за поскъпване

  • й Patel

   Здравейте Bharadwaj,

   Оценявам вашата работа!! Но след прилагане на всички споменати точки от вас тук, моя сайт класиране не са добри на всички времена. Дори и да направя повече техники като получаване задачи следва връзки на моя бизнес ниша.

   Надявам се, че ще ви обясни повече начини.

   Благодаря предварително.

   • Добре PLZ вземе ниско дума конкуренция, за да получите по-бързо резултат

  • Raghav Raaz

   Здравейте Bharadwaj,
   Този блог е наистина забележителен. Благодаря за споделяне на този велик. Продължавайте да споделяте по-полезен и очевидни неща като това. Много благодаря.

   • Благодаря за вашата благодарност

  • Благодаря много.

  • Най-евтиният и най-лесният КТА

   здрасти!,Харесва ми написаното от вас, така че толкова много! процент ние поддържаме връзка по около публикацията на AOL? Изисквам експерт в това пространство да разгадаят мой проблем. Може би това е, че! Като погледнем напред, за да търсите. |

   • Благодаря ви за вашите сладки думи.

  • Най-евтиният и най-лесният КТА

   Благодаря за споделяне на вашите мисли по meta_keyword. поздрави|

  • Киран

   добро четиво и благодаря за споделяне на този от.

  • Льору

   Голям статия! Имате ли някакви предложения къде мога да получа сигурни връзки, за да се увеличи класиране?

  • Pingback: Връх 7 SEO съвети и трикове- way2inspiration()

  • Маниш Panjari

   Как да се по-бързо индексиране на уеб сайт?

   • Това зависи от различни фактори като качеството на съдържанието си, оптимизация, възраст домейн, качеството препратки.

   • aseem12

    Прочетете го внимателно

  • Pingback: SEO интервю въпроси и отговори за Освежители и опитен()

  • можете да погледнете тук

   Аз просто искам да ви кажа, че аз съм нов в уеблог и сериозно харесва този сайт. Почти сигурно аз искам да маркер вашия блог пост . Вие наистина дойде с много добри писания. Поздрави за споделяне с нас вашата уеб страница.

   • Отколкото за милите думи.

  • zerohourtrend

   Мисля, че ключовата дума изследвания най-големият проблем на сайт ранг. Ако изберем правилната ключова дума с малък обем, но слаба конкуренция след нашия сайт отива по-бързо на Google ранг.

   • aseem12

    Можете да насочвате по ключови думи с висока конкуренция, но трябва да имате продължителни съдържание и високо качество на препратки да се класира високо