deel dit

Top SEO strategieën om uw website sneller op Google rangschikken

Iedereen houdt van hun website naar de bovenste positie in de SERP te krijgen. Maar het is niet mogelijk voor elke agenda te rangschikken op de toppositie. U bent het schrijven van een goede kwaliteit bericht, het doen van goede keyword research, het krijgen van goede inkomende links, maar nog steeds moeite te rangschikken op toppositie.

Dus de veel voorkomende vraag zweven in de geest van de meeste marketeers is: hoe sneller rang op de eerste pagina van de zoekmachine?

Dus dit is nu voorbij. Ik zal ingaan op de Top SEO strategieën om uw website sneller op Google rangschikken. Ja, wat je hebt gehoord is volkomen gelijk. ik maak geen grapje.

Het is waar dat als de concurrentie voor het zoekwoord hoog of zoekvolume hoog is dan is het moeilijk om uw site op bovenste stand en in sommige gevallen zelfs onmogelijk.

Omdat, sommige sites hebben de positie verworven voor een lange tijd met een goede kwaliteit inkomende links. Maar je kunt ze verslaan met behulp van een aantal krachtige tactiek die een paar maanden of zelfs meer kan duren.

Je zou jaloers op anderen te zien het verwerven van de hoogste positie te worden en je er hard worstelen om ze te verslaan.

Je zou kunnen nadenken:

Waarom wil iedereen om hun rang te verheffen tot boven op Google?

Hoe werkt Google weten welke pagina is beter dan anderen?

Hoe sommige pagina's overtreffen anderen snel in een hoog volume zoekopdracht?

Hier heb ik het over Google als het is de meest gebruikte zoekmachine ter wereld.

Dus iedereen houdt op de hoogte blijven. Je neemt het voorbeeld van een veld kan een student, bedrijf, bedrijf, filmacteur, politicus wil dat alle naar boven in hun vakgebied te blijven.

Voordelen worden gerangschikt op de top van Google:

Een verblijf op de top betekent dat je jezelf als een autoriteit gevestigde. Je pagina zal aantrekken duizenden oogbollen. En iedereen wil om hun bezoekers te verhogen.

De ware feit, Eerste 4 websites gerangschikt op de top voor een zoekwoord de meeste bezoekers. Meer verkeer betekent meer sociale aandelen en meer business, meer winst.

Als u ten minste van 8-10 berichten op topposities dan uw andere blogs zal krijgen bezoekers zonder te worden geïndexeerd op de top van de zoekmachine.

Sommige sites in de top positie, maar ze kunnen hun positie niet vasthouden lang. Dus ik ben ga je leren Top SEO strategieën om uw website sneller op Google rangschikken en ook uw positie te houden voor altijd, zodat uw concurrenten nooit kan overtreffen u.

Lees het zorgvuldig zonder het overslaan van elke stap en als u twijfelt later vragen me of drop uw commentaar. Maar nu maak uw telefoon, Facebook, e-mail stil en volledig te lezen.

Ik ben Gaat niet over hoe dat te doen op pagina of off page. Jij kunt lezen:

Top op pagina SEO strategieën om uw website een hoge rang op de zoekmachine.

SEO Tips voor beginners.

Ik heb mijn onderzoek opgedeeld in volgende delen:

 • Hoe werkt Google op zoek naar de beste pagina voor een bepaald zoekwoord?
 • Heb een goede keyword research en analyse voor het creëren van content.
 • Maak een originele inhoud.
 • Labelen en te indexeren Pingen je bericht sneller.
 • Houd de bovenste positie, zodat andere sites uw positie kunnen overtreffen.

Hoe Google vindt de beste pagina :

Als u zetten een zoekopdracht op Google dan bent u op zoek op de Google-index pagina, niet op internet. Google of een andere zoekmachine heeft een aantal bots of spiders, die zijn gemaakt met enkele set van algoritmen.

De bots worden ook wel spiders of robots die de software programma's zijn. Deze bots zijn gemaakt door het voeren van een aantal regels van zoekmachine optimalisatie gemaakt door Google engineers als Matt Cutts.

Deze bots gaan door miljoenen pagina's binnen een fractie van seconden en scan de pagina's die overeenkomen met SEO regels, zoals een goede title tag, titel, keyword density, kwaliteit inkomende links, originele inhoud, spammy pagina etc.

En deze elimineren de lage kwaliteit pagina's en verheffen pagina's die voldoen aan de criteria. Dus ga grondig de regels van SEO en werken volgens dat. Als u werken volgens google zoekmachine optimalisatie regels dan zul je het voordeel te krijgen.

Doe je keyword research naar behoren:

Een zoekwoord houdt de sleutel aan de deur van uw pagina over de hele wereld te openen aan kijkers. Alvorens over te gaan tot Top SEO strategieën om uw website te rangschikken sneller op de top van google, je nodig hebt om fundamenteel keyword research weten.

Dit is de verplichte stap alvorens uw reis naar SEO. Veel deskundigen zal je vertellen dat je een keyword research te doen op Google keyword planner. Maar de echte feit is dat het je kan niet het volledige resultaat te geven.

Je kunt hier Ik heb gezocht naar een lange staart trefwoord: “SEO tips om uw pagina sneller op google te rangschikken” en het heeft geen display.

Ik zeg niet dat deze tool verwaarlozen. Maar als je op zoek naar een lange staart trefwoord zal het niet het resultaat weer te geven. Het toont alleen het resultaat voor de korte staart zoekwoorden. Bijvoorbeeld:

Ik ga niet uitvoerig over keyword research als ik een andere post op het hebt geschreven. Ik ga je begeleiden kort enkele feiten over de keyword research.

Dus de truc in keyword onderzoek is om een ​​lange staart zoekwoorden te nemen in plaats van een korte staart. Als u uw pagina voor een lange staart trefwoord richten dan zal het gemakkelijker zijn om het te rangschikken voor korte staart.

Laten we eens kijken een voorbeeld, Hier heb ik een pagina voor gerichte 'Top op pagina SEO geheimen die je nog niet eerder hebt gehoord' heb gerangschikt op de eerste pagina, maar niet op de toppositie. En als je typt 'Top op pagina SEO geheimen', dat is een korte staart trefwoord kun je mijn pagina op de bovenste positie.

Komende naar het volgende punt, als je wilt rang binnen twee uur, dan moet je een geringe concurrentie trefwoord kiezen. Ga naar de zoekmachine en neem het trefwoord die tussen heeft 500000 naar 10,00000 gemiddelde maandelijkse zoekopdrachten. Anders, uw site zal worden gerangschikt, maar het zal enige tijd duren, waarvan niemand weet hoe lang het zal duren.

Dus om de Long tail keywords die verband houden met een onderwerp te vinden kunt u de hulp van te nemen longtail pro hulpmiddel, dat is een betaalde een. Maar het zal uw tijd en geld te besparen. Veel SEO bureaus en bedrijven de voorkeur aan deze.

Als u een leerling of een startup zijn kijk dan het gereedschap Yoast SEO suggereren. Het zal suggereren dat de long tail keywords voor een korte staart binnenkomst, maar het zal niet de gemiddelde maandelijkse zoekopdrachten te tonen.

Maak een killer inhoud:

Ya wat je hoort is echt waar. Maak een killer inhoud. Maak een content die anderen aan de inhoud kan doden en zijn virale. In diepte inhoud het meest gedeeld en gelezen. Er zijn miljoenen artikelen dagelijkse geupload. Hoe kunt u dan de oogbollen trekken?

Nu is het tijd om je content te creëren. Dus zoals ik al verteld dat je moet werken volgens Google regels, origineel en lange inhoud één van de factoren ranking van Google.

Heeft dubbele inhoud of gesponnen inhoud niet schrijven. Als u het schrijven van de inhoud verwijzen andere sites dan noem deze sites die u hebt gevolgd. Anders, uw site zal worden geraakt door panda of pinguïn zoals updates die uw site van de zoekmachine kan verbieden.

Ik f je rang op de top met behulp van duplicate of dunne inhoud dan na een paar dagen van uw rang zal worden geschrapt en de site zal worden gegooid naar de laatste pagina van de zoekmachine.

Steek het sleutelwoord in titel, titel, Meta omschrijving, url , image alt-tekst precies. Maak belangrijke zinnen gewaagde, cursief en toe te passen bullet nummering, die gemakkelijk zal zijn voor bots om uw inhoud te lezen.

Doe de op pagina SEO naar behoren, want het is de belangrijkste werk te indexeren uw pagina en word gevonden door de spiders van zoekmachines om te worden doorzocht. Maak uw inhoud op een zodanige wijze dat de lezers zullen houden aan uw site opnieuw.

Tagging en pingen uw pagina:

Dus je hebt een geringe concurrentie lange staart trefwoord genomen en creëerde de inhoud. Dan komt de belangrijke stap die het grootste deel van Top SEO strategieën om uw website sneller op Google rangschikken.

Deze techniek kan uw pagina stimuleren binnen 2 hrs (bewees). De meeste SEO bedrijven gebruiken het als een geheim wapen om de achterban te versterken. Hiervoor moet je hulp van WordPress plugin te nemen als automatische bericht taggers. Installeer deze plugin en voeg het zoekwoord en gerelateerde zoekwoorden in deze optie.

Ping staat voor pocket internet gopher. Ping is een feed dienst die het signaal stuurt naar verschillende zoekmachines, directories zodra je de post te publiceren. Het zal helpen uw blog te krijgen sneller geïndexeerd door zoekmachines.

Houd in gedachten dat gerangschikt worden op de bovenste positie heb ik al verteld dat de trefwoord zoekvolume moeten lager zijn. Anders, je me niet kwalijk. Je kunt gebruiken pingler.com dat is een gratis service.Go naar de site en voer de titel (trefwoord), URL en kies categorieën.

Een andere krachtige methode is het volgende te typen pingen sites in de instellingen van uw wp admin.

http://rpc.pingomatic.com/http://blogsearch.google.com/ping/RPC2http://1470.net / api / pinghttp://api.feedster.com/pinghttp://api.moreover.com/RPC2http://api.moreover.com/pinghttp://api.my.yahoo.com/RPC2http://api.my.yahoo.com/rss/pinghttp://bblog.com/ping.phphttp://blog.goo.ne.jp/XMLRPChttp://blogdb.jp/xmlrpchttp://blogmatcher.com/u.phphttp://bulkfeeds.net/rpchttp://coreblog.org/ping/http://mod-pubsub.org/kn_apps/blogchatthttp://www.lasermemory.com/lsrpc/http://ping.amagle.com/http://ping.bitacoras.comhttp://ping.blo.gs/http://ping.bloggers.jp/rpc/http://ping.cocolog-nifty.com/xmlrpchttp://ping.blogmura.jp/rpc/http://ping.exblog.jp/xmlrpchttp://ping.feedburner.comhttp://ping.myblog.jphttp://ping.rootblog.com/rpc.phphttp://ping.syndic8.com/xmlrpc.phphttp://ping.weblogalot.com/rpc.phphttp://ping.weblogs.se/http://pingoat.com/goat/RPC2http://rcs.datashed.net/RPC2/http://rpc.blogbuzzmachine.com/RPC2http://rpc.blogrolling.com/pinger/http://rpc.icerocket.com:10080/http://rpc.newsgator.com/http://rpc.pingomatic.comhttp://rpc.technorati.com/rpc/pinghttp://rpc.weblogs.com/RPC2http://topicexchange.com/RPC2http://trackback.bakeinu.jp/bakeping.phphttp://www.a2b.cc/setloc/bp.a2bhttp://www.bitacoles.net/ping.phphttp://www.blogdigger.com/RPC2http://www.blogoole.com/ping/http://www.blogoon.net/ping/http://www.blogpeople.net/servlet/weblogUpdateshttp://www.blogroots.com/tb_populi.blog?id = 1http://www.blogshares.com/rpc.phphttp://www.blogsnow.com/pinghttp://www.blogstreet.com/xrbin/xmlrpc.cgihttp://www.mod-pubsub.org/kn_apps/blogchatter/ping.phphttp://www.newsisfree.com/RPCCloudhttp://www.newsisfree.com/xmlrpctest.phphttp://www.popdex.com/addsite.phphttp://www.snipsnap.org/RPC2http://www.weblogues.com/RPC/http://xmlrpc.blogg.dehttp://xping.pubsub.com/ping/http://zhuaxia.com/rpc/server.phphttp://audiorpc.weblogs.com/RPC2http://blog.youdao.com/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.ae/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.at/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.be/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.bg/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.ca/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.ch/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.cl/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.cr/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.hu/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.id/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.il/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.in/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.jp/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.ma/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.nz/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.th/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.uk/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.ve/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.za/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.ar/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.au/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.br/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.co/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.do/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.mx/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.my/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.pe/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.sa/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.sg/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.tr/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.tw/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.ua/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.uy/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.vn/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.de/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.es/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.fi/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.fr/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.gr/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.hr/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.ie/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.it/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.jp/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.lt/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.nl/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.pl/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.pt/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.ro/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.ru/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.se/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.sk/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.us/ping/RPC2http://rpc.twingly.comhttp://api.feedster.com/pinghttp://api.moreover.com/RPC2http://api.moreover.com/pinghttp://www.blogdigger.com/RPC2http://www.blogshares.com/rpc.phphttp://www.blogsnow.com/pinghttp://www.blogstreet.com/xrbin/xmlrpc.cgihttp://bulkfeeds.net/rpchttp://www.newsisfree.com/xmlrpctest.phphttp://ping.blo.gs/http://ping.feedburner.comhttp://ping.syndic8.com/xmlrpc.phphttp://ping.weblogalot.com/rpc.phphttp://rpc.blogrolling.com/pinger/http://rpc.technorati.com/rpc/pinghttp://www.feedsubmitter.comhttp://blo.gs/ping.phphttp://www.pingerati.nethttp://www.pingmyblog.comhttp://geourl.org/pinghttp://ipings.comhttp://www.weblogalot.com/pinghttp://api.my.yahoo.com/RPC2http://api.my.yahoo.com/rss/ping

Ga naar de instelling dan het schrijven en kopieer bovenstaande code in en klik-update. Elke keer dat u een bericht te publiceren zal worden gepingd om verschillende sites.


Houd je rang op de top forever:

Nu heb je gerangschikt op toppositie. Nu is het tijd om de positie vast te houden, zodat niemand je kan overtreffen. Veel site-eigenaren te rangschikken op de top, maar niet om de positie voor een langere periode te houden.

Backlinks de sleutel tot de positie te behouden. Om de positie vast te houden moet je een aantal kwaliteit inkomende links te maken. Hebben alle schakels in een enkele dag niet bouwen. Het zal enige tijd duren of je kan iemand die het werk voor u kan doen huren.

Zoekmachines zijn dol op backlinks en het is één van de belangrijkste ranking factoren. Backlinks of inkomende links zijn de krachtige wapens die je pagina op de top zal rang door outranking andere sites. Dus probeer niet om zoekmachines voor de gek met behulp van geautomatiseerde link building software. Zoekmachine bots zijn slim genoeg.

Bouwen backlinks van uw relevante onderwerp. Als uw blog is gebaseerd op eten en u bouwt links van babyverzorging blog dan zal de waarde krijgen worden verwaarloosd. Volg de volgende regels:


 • Bericht consequent minstens één blog per week.
 • Werk de oude berichten in sommige interval.
 • Bouwen relatie met deskundigen in uw branche en doe gast bloggen.
 • Gebruik quora te doen microblogging met betrekking tot uw niche.
 • Probeer om links van hoge PR en da websites krijgen. Meer dan 5 is goed.
 • bericht in te dienen web 2.0 sites zoals Blogspot, wordpress.com, wix.
 • Gebruik social media en social bookmarking sites om bezoekers en links te krijgen ook.
 • Geef links door naar directory indiening sites.
 • Gebruik Fiverr om een ​​optreden te krijgen 5$ waar u uw werk te doen, die zal redden jouw tijd.

Overzicht:

Het krijgen op de hoogste positie is elke website heeft als doel vandaag. Dus iedereen wil snel indexeren en grote verkeer. Duidelijk, de concurrentie is hoog in elk type van online business.

Maar ranking op de top is niet belangrijk, met de rang voor altijd is belangrijk, die kan alleen worden gedaan door een goede link building strategieën.

Als je de regels die ik heb toen gezegd volgt u het resultaat meteen. Als u een suggestie of twijfel Top SEO strategieën om uw website sneller op Google rangschikken, drop je commentaar en delen van de kennis onder vrienden.

Volg mij

EEN. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach en Consultant, Webontwikkelaar, ondernemer op Way2inspiration
Ik ben de oprichter van way2inspiration.com dat is een technologie gebaseerde website voor internet marketing enthousiastelingen. Ik ben een blogger, trainer, inhoud schrijver en social media expert. Ik hou van het lezen van boeken en het doen van onderzoek op het internet. Ik gedragingen coaching op Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sociale media marketing.
Volg mij

Laatste berichten door EEN. Bharadwaj (alles zien)

  • Pingback: Top SEO strategieën om uw website sneller op Google rangschikken | way2inspiration()

  • Shahriar kabir

   Zeer nuttig en belangrijk artikel.. Kunt u vertellen over de beste off-page strategie om top ranking te krijgen .
   Ik wil gewoon weten over de specifieke offpage seo en als ik gebruik exacte zoekwoorden voor anchor tekst zou dan het schadelijk voor een website?

   • Nee het is niet schadelijk en bedankt voor uw waardering te zijn

  • Hiren Patel

   Hallo Bharadwaj,

   Geniet van uw werk!! Maar na het aanbrengen van alle genoemde punten door je hier, mijn website rankings zijn niet goed te allen tijde. Zelfs ik doe meer technieken als het krijgen van do volgt links op mijn branche niche.

   Hoop dat je meer manieren zal uitleggen.

   Bij voorbaat bedankt.

   • Ok plz nemen geringe concurrentie trefwoord om sneller resultaat te krijgen

  • Raghav Raz

   Hi Bharadwaj,
   Dit blog is echt opmerkelijk. Bedankt voor het delen van deze grote. Houd het delen nuttiger en opvallende dingen zoals dit. Heel erg bedankt.

  • Hartelijk bedankt.

  • De goedkoopste en gemakkelijkste KTA

   Hoi!,Ik hou van uw schrijven, zodat zo veel! percentage we contact meer ongeveer je post op AOL te houden? Ik vereisen een expert in deze ruimte om mijn probleem te ontrafelen. Misschien is dat je! Het nemen van een blik vooruit naar je kijkt. |

  • De goedkoopste en gemakkelijkste KTA

   Bedankt voor het delen van uw gedachten over meta_keyword. Regards|

  • Kiran

   goed lezen en bedankt voor het delen van deze uit.

  • Leroux

   groot artikel! Heeft u suggesties waar ik kan krijgen veilige koppelingen te verhogen ranking?

  • Pingback: Top 7 SEO Tips en trucs- way2inspiration()

  • Manish Manjari

   Hoe kan ik meer snelle indexering in website?

   • Het hangt af van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van uw inhoud, optimalisatie, domein leeftijd, kwaliteit backlinks.

   • aseem12

    Lees het zorgvuldig

  • Pingback: seo interview vragen en antwoorden voor freshers en ervaren()

  • kunt u hier kijken

   Ik wil gewoon om u te vertellen dat ik ben nieuw op weblog en serieus vond deze website. Bijna zeker Ik wil bookmark uw blog post . Je moet echt komen met een zeer goede geschriften. Groeten voor het delen met ons uw webpagina.

  • zerohourtrend

   Ik denk dat keyword research het grootste probleem site rang. Als we kiezen voor de juiste zoekwoord met een laag volume, maar weinig concurrentie dan onze site gaat meer snel op google rang.

   • aseem12

    U kunt zich richten hoge concurrentie zoekwoorden, maar je moet een lange inhoud en een hoge kwaliteit backlinks hebben om een ​​hoge rang