imparte asta

strategii SEO de top pentru a rang site-ul mai rapid pe Google

Toată lumea iubește site-ul lor pentru a obține poziția de top în SERP. Dar nu este posibil ca fiecare blog-ul la rang pe prima poziție. Tu scrii un post de bună calitate, face cercetare bun cuvinte cheie, obtinerea bune inbound link-uri, dar încă se luptă pentru a rang pe poziția de top.

Deci, întrebarea comună situându-se în mintea majorității marketing este: cum să rang mai rapid pe prima pagină a motorului de căutare?

Deci, acest lucru este de peste acum. Am să discuta strategiile de SEO Top rang site-ul dvs. mai rapid pe Google. da, ceea ce ai auzit este absolut corect. nu glumesc.

Este adevărat că, în cazul în care competiția pentru cuvântul cheie este ridicat sau un volum de căutare este mare, atunci este dificil de a obține site-ul de pe poziția de top și, în unele cazuri, destul de imposibile.

pentru că, unele site-uri au dobândit poziția de lungă perioadă de timp având o bună calitate inbound link-uri. Dar le puteți bate cu ajutorul unor tactici puternice, care ar putea dura câteva luni sau chiar mai mult.

S-ar putea deveni gelos de a vedea alte persoane care achiziționează poziția de început și se luptă din greu să-i bată.

S-ar putea fi de reflecție:

De ce toată lumea vrea să ridice rangul lor de top pe Google?

Cum se știe Google, care pagina este mai bună decât altele?

Cum de unele pagini outrank altele rapid într-o căutare de volum mare?

Aici mă refer la Google, deoarece este motorul de căutare cel mai folosit la nivel mondial.

Deci, toată lumea îi place să rămână în partea de sus. Tu iei exemplu orice domeniu poate fi un student, Afaceri, companie, actor de film, politician tot vrea să rămână în domeniul lor de top.

Beneficii pentru a fi clasate pe partea de sus a Google:

Staying pe partea de sus înseamnă că te-ai stabilit ca o autoritate. Pagina ta va atrage mii de globi oculari. Și toată lumea vrea să crească vizitatorii lor.

Adevăratul fapt este, Primul 4 site-uri clasate pe partea de sus pentru un cuvânt cheie obține cei mai mulți vizitatori. Mai mult trafic înseamnă acțiuni mai sociale și mai multe afaceri, mai mult profit.

Dacă ați rang cel puțin 8-10 posturi de pe poziții de top, atunci alte bloguri vor primi vizitatori, fără a fi indexate pe partea de sus a motorului de căutare.

Unele site-uri ajunge în poziția superioară, dar ele nu pot deține poziția lor pentru o lungă perioadă de timp. Așa că am să te învăț strategii SEO de top pentru a rang site-ul mai rapid pe Google și de asemenea, țineți poziția ta pentru totdeauna, astfel încât competitorii tăi nu vă puteți outrank.

Citiți-l cu atenție, fără sărind peste nici un pas și mă dacă aveți vreo îndoială întrebați mai târziu sau drop comentariile. Dar, acum face telefonul, Facebook, e-mail tăcut și citește-l complet.

Nu am să discuta despre cum se face pe pagina sau off pagina. Poți citi:

Sus pe strategii pagina de SEO pentru a rang site-ul dvs. de mare pe motorul de căutare.

Sfaturi SEO pentru incepatori.

Am împărțit cercetarea mea în următoarele părți:

 • Cum găsește Google cea mai bună pagină pentru un anumit cuvânt cheie?
 • A face o cercetare de cuvinte cheie bun și analiză înainte de a crea conținut.
 • Creați un conținut original.
 • Tagging și Pinging postarea dvs. la indexul mai rapid.
 • Ocupând prima poziție, astfel încât alte site-uri pot outrank poziția dumneavoastră.

Modul în care Google găsește cea mai bună pagină :

Atunci când se pune orice interogare pe Google, atunci sunteți în căutarea pe pagina de index Google, nu pe web. Google sau orice motor de căutare are niște roboți sau păianjeni, care sunt realizate cu un anumit set de algoritmi.

Roboții sunt, de asemenea, numite păianjeni sau roboți, care sunt programele software. Aceste boti sunt realizate prin alimentarea unor reguli de optimizare a motorului de căutare creat de inginerii Google ca Matt Cutts.

Acești roboți trec prin milioane de pagini într-o fracțiune de secundă și de a scana paginile potrivite reguli SEO, cum ar fi tag-ul titlu propriu zis, rubrică, densitate de cuvinte cheie, inbound link-uri de calitate, conținut original, Pagina etc conține spam.

Și acestea elimina paginile de calitate scăzută și ridica paginile care se potrivesc criteriilor. Așa că du-te temeinic regulile de SEO și munca în funcție de faptul că. În cazul în care lucrați în conformitate cu Google reguli de optimizare pentru motoarele de căutare, atunci veți obține beneficiul.

Face cercetare de cuvinte cheie în mod corespunzător:

Un cuvânt cheie este cheia pentru a deschide ușa paginii tale telespectatorilor din întreaga lume. Înainte de a trece la strategii Top SEO pentru a rang site-ul mai rapid pe partea de sus a Google, trebuie să știți cuvinte cheie de cercetare de bază.

Aceasta este etapa obligatorie înainte de a începe călătoria la SEO. Mai mulți experți vă va spune să facă o cercetare de cuvinte cheie pe Planificatorul de cuvinte cheie Google. Dar de fapt este adevărat că nu vă poate da rezultatul complet.

Puteti vedea aici, am căutat un cuvânt cheie coadă lungă: “SEO sfaturi pentru a rang pagina dvs. mai repede pe Google” și nu prezintă nici un afișaj.

Nu spun că să neglijeze acest instrument. Dar, atunci când căutați un cuvânt cheie coada lung, aceasta nu va afișa rezultatul. Acesta afișează doar rezultatul pentru cuvinte cheie coada scurte. De exemplu:

Nu am de gând detalii despre cercetare de cuvinte cheie așa cum am scris un alt post pe ea. Am să-ți voi ghida pe scurt câteva date despre cuvinte cheie de cercetare.

Astfel încât truc în cercetare de cuvinte cheie este de a lua un cuvânt cheie coadă lungă în loc de o coada scurta. În cazul în care vizați pagina pentru un cuvânt cheie coadă lungă, atunci va fi mai ușor să-l rang pentru coada scurta.

Să vedem un exemplu, aici am vizat o pagină "Top pe secretele SEO pagini la care nu ați auzit înainte de" și s-au clasat pe prima pagină, dar nu și pe prima poziție. Și, dacă tastați "Top pe secretele SEO pagina ', care este o coadă scurtă de cuvinte cheie puteți găsi pagina mea de pe prima poziție.

Venind la punctul următor, dacă doriți să rang în termen de două ore, atunci trebuie să alegeți un cuvânt cheie scăzut de concurență. Du-te la motorul de căutare și să ia cuvântul cheie care are între 500000 la 10,00000 căutări lunare medii. In caz contrar, site-ul dvs. va fi clasat, dar va dura ceva timp, care nimeni nu știe cât de mult timp va dura.

Deci, pentru a găsi cuvinte cheie coadă lungă pentru un anumit subiect puteți lua ajutorul instrument pro LongTail, care este una plătită. Dar va economisi timp și bani. Multe agentii de SEO si companii prefera aceasta.

În cazul în care sunteți un începător sau de pornire, apoi verificați instrumentul Yoast SEO sugerează. Acesta va sugera cuvinte cheie coadă lungă pentru o intrare coada scurta, dar ea nu se va afișa media căutări lunare.

Creați un conținut de ucigaș:

Ya ceea ce ai auzit este adevărat. Creați un conținut de ucigaș. Creați un conținut care poate ucide alții conținut și să fie virale. În conținutul de adâncime sunt cele mai comune și citite. Există milioane de articole încărcate de zi cu zi. Atunci cum poți atrage glob ocular?

Acum este timpul pentru a crea conținutul dvs.. Deci, după cum am spus că trebuie să lucreze în conformitate cu regulile Google, conținutul original și lungi sunt unul dintre factorii de rang ai Google.

Nu scrie un conținut duplicat sau conținutul tors. Dacă scrieți un conținut care se referă alte site-uri, atunci menționează aceste site-uri le-ați urmat. In caz contrar, site-ul dvs. va fi lovit de panda sau pinguin cum ar fi actualizări care poate interzice site-ul dvs. de la motor de căutare.

Eu te f rang pe partea de sus folosind duplicat sau conținut subțire, apoi, după câteva zile, rangul dumneavoastră va fi abandonată, iar site-ul va fi aruncat in ultimele pagini ale motorului de căutare.

Se introduce cuvântul cheie în titlu, rubrică, descriere meta, Adresa uRL , text imagine alt mod precis. Exemple de a face importante cu caractere aldine, cursiv și se aplică de numerotare bullet, care va fi ușor pentru roboți pentru a citi conținutul dvs..

PROCEDEAZĂ la pagina SEO în mod corespunzător, așa cum este lucrarea principală pentru indexul paginii și este găsită de către motorul de căutare păianjeni care urmează să fie accesate cu crawlere. Creați conținutul în așa fel încât cititorii vor iubi pentru a revedea site-ul dvs..

Etichetați și pinging pagina:

Așa că ați luat o concurență scăzută coadă lungă de cuvinte cheie și a creat conținutul. Apoi, pasul important vine, care este cea mai mare parte a strategii SEO de top pentru a rang site-ul mai rapid pe Google.

Aceasta tehnica poate stimula pagina in cadrul 2 ore (demonstrat). Cele mai multe companii SEO folosi ca o arma secreta pentru a stimula rangul. Pentru aceasta trebuie să ia ajutorul WordPress plug-cum ar fi taggers automate postare. Instala acest plug-in și adăugați cuvintele cheie de cuvinte cheie și legate în această opțiune.

Ping standuri pentru buzunar internet gopher. Ping este un serviciu de alimentare, care trimite semnalul la mai multe motoare de căutare, directoare de îndată ce le publicați postarea. Aceasta va ajuta la blog-ul dvs. pentru a obține indexat mai repede de motoarele de căutare.

Rețineți că, pentru a fi clasat pe prima poziție, am spus deja că volumul de cuvinte cheie de căutare ar trebui să fie mai puțin. In caz contrar, tu nu da vina pe mine. Poți să folosești pingler.com care este un service.Go liber la site-ul și introduceți titlul (cuvinte cheie), url și alegeți categoriile.

O altă metodă puternică este tastarea site-urile următoare în setările de comenzile ping de admin-ul wp.

http://rpc.pingomatic.com/http://blogsearch.google.com/ping/RPC2http://1470.net / api / pinghttp://api.feedster.com/pinghttp://api.moreover.com/RPC2http://api.moreover.com/pinghttp://api.my.yahoo.com/RPC2http://api.my.yahoo.com/rss/pinghttp://bblog.com/ping.phphttp://blog.goo.ne.jp/XMLRPChttp://blogdb.jp/xmlrpchttp://blogmatcher.com/u.phphttp://bulkfeeds.net/rpchttp://coreblog.org/ping/http://mod-pubsub.org/kn_apps/blogchatthttp://www.lasermemory.com/lsrpc/http://ping.amagle.com/http://ping.bitacoras.comhttp://ping.blo.gs/http://ping.bloggers.jp/rpc/http://ping.cocolog-nifty.com/xmlrpchttp://ping.blogmura.jp/rpc/http://ping.exblog.jp/xmlrpchttp://ping.feedburner.comhttp://ping.myblog.jphttp://ping.rootblog.com/rpc.phphttp://ping.syndic8.com/xmlrpc.phphttp://ping.weblogalot.com/rpc.phphttp://ping.weblogs.se/http://pingoat.com/goat/RPC2http://rcs.datashed.net/RPC2/http://rpc.blogbuzzmachine.com/RPC2http://rpc.blogrolling.com/pinger/http://rpc.icerocket.com:10080/http://rpc.newsgator.com/http://rpc.pingomatic.comhttp://rpc.technorati.com/rpc/pinghttp://rpc.weblogs.com/RPC2http://topicexchange.com/RPC2http://trackback.bakeinu.jp/bakeping.phphttp://www.a2b.cc/setloc/bp.a2bhttp://www.bitacoles.net/ping.phphttp://www.blogdigger.com/RPC2http://www.blogoole.com/ping/http://www.blogoon.net/ping/http://www.blogpeople.net/servlet/weblogUpdateshttp://www.blogroots.com/tb_populi.blog?id = 1http://www.blogshares.com/rpc.phphttp://www.blogsnow.com/pinghttp://www.blogstreet.com/xrbin/xmlrpc.cgihttp://www.mod-pubsub.org/kn_apps/blogchatter/ping.phphttp://www.newsisfree.com/RPCCloudhttp://www.newsisfree.com/xmlrpctest.phphttp://www.popdex.com/addsite.phphttp://www.snipsnap.org/RPC2http://www.weblogues.com/RPC/http://xmlrpc.blogg.dehttp://xping.pubsub.com/ping/http://zhuaxia.com/rpc/server.phphttp://audiorpc.weblogs.com/RPC2http://blog.youdao.com/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.ae/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.at/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.be/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.bg/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.ca/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.ch/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.cl/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.cr/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.hu/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.id/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.il/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.in/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.jp/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.ma/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.nz/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.th/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.uk/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.ve/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.za/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.ar/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.au/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.br/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.co/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.do/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.mx/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.my/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.pe/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.sa/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.sg/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.tr/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.tw/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.ua/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.uy/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.vn/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.de/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.es/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.fi/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.fr/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.gr/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.hr/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.ie/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.it/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.jp/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.lt/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.nl/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.pl/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.pt/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.ro/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.ru/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.se/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.sk/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.us/ping/RPC2http://rpc.twingly.comhttp://api.feedster.com/pinghttp://api.moreover.com/RPC2http://api.moreover.com/pinghttp://www.blogdigger.com/RPC2http://www.blogshares.com/rpc.phphttp://www.blogsnow.com/pinghttp://www.blogstreet.com/xrbin/xmlrpc.cgihttp://bulkfeeds.net/rpchttp://www.newsisfree.com/xmlrpctest.phphttp://ping.blo.gs/http://ping.feedburner.comhttp://ping.syndic8.com/xmlrpc.phphttp://ping.weblogalot.com/rpc.phphttp://rpc.blogrolling.com/pinger/http://rpc.technorati.com/rpc/pinghttp://www.feedsubmitter.comhttp://blo.gs/ping.phphttp://www.pingerati.nethttp://www.pingmyblog.comhttp://geourl.org/pinghttp://ipings.comhttp://www.weblogalot.com/pinghttp://api.my.yahoo.com/RPC2http://api.my.yahoo.com/rss/ping

Du-te la setarea, apoi scris și copiați codul de mai sus și faceți clic pe actualizare. De fiecare dată când publicați un post va fi pinged la diferite site-uri.


Ține-rang pe partea de sus pentru totdeauna:

Acum ai clasat pe poziția de top. Acum este timpul să dețină poziția astfel încât nimeni nu te poate outrank. Mulți proprietari de site-ul rang de pe partea de sus, dar nu reușesc să dețină poziția pentru o perioadă lungă de timp.

Backlink detine cheia pentru a menține poziția. Pentru a menține poziția pe care trebuie să facă unele link-uri inbound de calitate. Nu construi toate link-urile într-o singură zi. Aceasta va dura ceva timp sau puteți angaja pe cineva care poate face munca pentru tine.

Motoarele de căutare dragoste backlink și acesta este unul dintre factorii majori de rang. Backlink sau inbound link-uri sunt cele mai puternice arme, care va rang pagina dvs. de pe partea de sus de outranking alte site-uri. Așa că nu încerca să păcălească motoarele de căutare prin utilizarea de software automate de link building. roboții motoarelor de căutare sunt suficient de inteligente.

Construi backlink de la subiect relevant. Dacă blogul dvs. se bazează pe produse alimentare și sunt construirea link-uri de la blog-ul de îngrijire a copilului, atunci valoarea va fi primi neglijate. Urmați următoarele reguli:


 • Posta in mod constant cel puțin o săptămână pe blog-.
 • Actualizați-posturile vechi în unele interval.
 • Construi relații cu experții din industria dumneavoastră și de a face blogging-ul de oaspeți.
 • Utilizați Quora pentru a face de microblogging legate de nișă.
 • Încercați să obțineți link-uri de la PR ridicat și site-uri da. Mai mult decât 5 este bun.
 • Submit postare în web 2.0 site-uri, cum ar fi Blogspot, wordpress.com, Wix.
 • Utilizați site-uri de social media și de marcare socială pentru a obține vizitatori și link-uri precum.
 • Publica link-uri către site-uri de prezentare directory.
 • Utilizați Fiverr pentru a obține un concert pentru 5$ în cazul în care ați obține lucrul care va salva timpul tau.

rezumat:

Obținerea de pe poziția de top este de fiecare site-ul lui poartă astăzi. Deci, toată lumea vrea indexare rapidă și trafic mare. Evident, concurența este mare în orice tip de afacere on-line.

Dar, clasament pe partea de sus nu este important, cu rang pentru totdeauna este important, care se poate face numai prin strategii bune de link-ul de construcție.

Dacă urmați regulile am menționat atunci vei obține rezultatul imediat. Dacă aveți orice sugestie sau îndoială strategii SEO de top pentru a rang site-ul mai rapid pe Google, picătură un comentariu și împărtăși cunoștințe între prieteni.

urmați-mă

A. Bharadwaj

Expert Digital Marketing, Antrenor și consultant, web Developer, Antreprenor la Way2inspiration
Eu sunt fondatorul way2inspiration.com, care este un site web bazat pe tehnologie pentru amatorii de marketing pe internet. Sunt un blogger, antrenor, scriitor de conținut și expert social media. Îmi place lectura de cărți și de a face cercetare pe Internet. Îmi conduc coaching-ul pe Digital Marketing, SEO, Google AdWords, Social Media Marketing.
urmați-mă

Ultimele postari ale lui A. Bharadwaj (vezi toate)

  • Pingback: strategii SEO de top pentru a rang site-ul mai rapid pe Google | way2inspiration()

  • Shahriar Kabir

   articol foarte util și important.. Pot să vă rog spune despre cea mai bună strategie off-page pentru a obține top clasament .
   Vreau doar să știu despre SEO OFFPAGE specifice și, dacă am folosi cuvinte cheie exacte pentru ancora text, atunci s-ar fi dăunător pentru un site web?

   • Nici nu va fi dăunătoare și mulțumesc pentru apreciere

  • Hiren Patel

   Bună ziua Bharadwaj,

   Apreciez munca!! Dar, după aplicarea tuturor punctelor menționate de tine aici, Topul site-ul meu nu sunt bune toate timpurile. Chiar și eu fac mai multe tehnici cum ar fi obtinerea de rezolvat urmeaza link-ul pe nisa mea industrie.

   Sper că vă veți explica mai multe moduri.

   Mulțumesc anticipat.

   • OK plz a lua cuvântul cheie scăzut de concurență pentru a obține rezultate mai rapid

  • Raghav Raz

   Bună Bharadwaj,
   Acest blog este cu adevarat remarcabil. Vă mulțumim pentru partajarea acest mare. Să păstreze schimbul de lucruri mai utile și evidente ca aceasta. Mulțumesc foarte mult.

  • Mulțumesc mult.

  • Cele mai ieftine și mai ușor KTA

   Bună!,Îmi place scrisul tău atât de atât de mult! procentul ne ține legătura mai mult de aproximativ postarea dvs. pe AOL? Am nevoie de un expert în acest spațiu pentru a se descurca problema mea. Poate că ești tu! Având o privire înainte să te uiți. |

  • Cele mai ieftine și mai ușor KTA

   Vă mulțumim pentru partajarea gândurile dvs. pe meta_keyword. Salutari|

  • kiran

   bun citire și mulțumesc pentru partajarea asta.

  • Leroux

   articol mare! Ai sugestii unde pot primi link-uri în condiții de siguranță pentru a crește ranking?

  • Pingback: Top 7 Sfaturi SEO și trucuri- way2inspiration()

  • manish Manjari

   Cum se indexare mai rapid în site-ul?

   • Acest lucru depinde de diverși factori cum ar fi calitatea conținutului dvs., optimizare, vârstă domeniu, backlink de calitate.

   • aseem12

    Citiți-l cu atenție

  • Pingback: întrebări de interviu SEO și răspunsuri pentru debutantilor și cu experiență()

  • poti sa te uiti aici

   Pur și simplu vreau să-ți spun că eu sunt nou la weblog si placut serios acest site. Aproape sigur am să marcați blog-ul dvs. postare . Chiar ai venit cu scrieri foarte bune. Multumesc pentru partajarea cu noi site-ul dvs..

  • zerohourtrend

   Cred că de cercetare de cuvinte cheie problema majoră la rangul site-. Dacă vom alege cuvântul cheie corect cu volum redus, dar concurență scăzută, apoi site-ul nostru merge mai rapid pe Google rang.

   • aseem12

    Puteți viza cuvinte cheie de competitie mare, dar ar trebui să aibă un conținut și de înaltă calitate, de lungă durată backlink la rang înalt