deliti to

Top strategije SEO za uvrstitev vaše spletne strani hitreje na Googlu

Vsakdo ima rad svojo spletno stran, da bi dobili najvišji položaj v SERP. Ampak to ni mogoče, za vsako blog za uvrstitev na najvišji položaj. Pišete kakovostno delovno mesto, delaš dobro besedo raziskave, pridobivanje dobrih vhodnih povezav, vendar še vedno bori za uvrstitev na najvišji položaj.

So the common question hovering in the mind of most marketers is: how to rank faster on the first page of search engine?

Torej, to je več kot zdaj. Sem bomo razpravljali Top strategije SEO za uvrstitev vaše spletne strani hitreje na Googlu. Da, kar ste slišali, je popolnoma prav. Jaz ne hecam.

Res je, da je, če je konkurenca za ključno besedo visoka ali obseg iskanja je visoka, potem težko, da se vaše spletne strani na najvišjem položaju in v nekaterih primerih nemogoče.

Ker, Nekatera mesta so pridobili položaj za dalj časa ima dobre kakovosti vhodnih povezav. Lahko pa jih premagati s pomočjo nekaj močnih taktiko, ki lahko traja nekaj mesecev ali celo več.

Morda boste postali ljubosumni vidim druge pridobitve najvišji položaj in si težko borijo, da bi jih premagal.

Si morda razmišljal:

Zakaj vsakdo želi dvigniti svojo uvrstitev na vrh na Googlu?

Kako Google ve, katera stran je boljša od drugih?

Kako nekatere strani premagati ostale hitre pri iskanju visoki glasnosti?

Tu govorim o Googlu, saj je najbolj uporabljen iskalnik po vsem svetu.

Torej, vsakdo ima rad, da ostanejo na vrhu. Vzemi za primer koli področju, ki ga lahko študent, poslovni, podjetje, film igralec, politik vse želi ostati na vrhu na svojem področju.

Prednosti, ki se uvršča na vrh Googla:

Bivanje na vrhu pomeni, da ste sami ustanovi kot organ. Your page will attract thousands of eyeballs. And everyone wants to increase their visitors.

Pravi Dejstvo je, prva 4 spletne strani uvrščeni na vrhu za ključno besedo dobili največ obiskovalcev. Več prometa pomeni več socialnih delnice in več podjetij, več dobička.

Če uvrstitev vsaj 8-10 objav na najvišjih položajih, potem bodo vaši drugih blogih se obiskovalci ne da bi se indeksira na vrhu iskalnika.

Nekatera mesta priti v zgornjem položaju, vendar pa ne more imeti svoje stališče, za dolgo časa. Zato sem bom naučil Top strategije SEO za uvrstitev vaše spletne strani hitreje na Googlu in imajo tudi svoj položaj za vedno, tako da lahko vaši konkurenti "nikoli ne premagati.

pazljivo prebere brez preskoči vsako stopnjo in če imate kakršne koli dvome me vprašajo kasneje ali padec svoje komentarje. Zdaj pa bo telefon, Facebook, email tiho in jo v celoti prebral.

Ne bom razpravljali o tem, kako narediti na strani ali izklop strani. Si lahko preberete:

Top na strani SEO strategij za uvrstitev vaše spletne strani visoko na iskalnik.

SEO Nasveti za začetnike.

Sem razdeljena moje raziskave na naslednjih delov:

 • Kako Google najti najboljše strani za določeno ključno besedo?
 • Ali dobro besedo raziskave in analize pred oblikovanjem vsebine.
 • Ustvarite izvirno vsebino.
 • Označevanje in Preverjanje dosegljivosti svoj post indeks hitreje.
 • Holding najvišji položaj, tako da lahko druge strani premagati svoj položaj.

Kako Google najde najboljše strani :

Ko ste dajanje kakršnokoli vprašanje o Googlu, potem ste iskali na Google indeks strani, ni na spletu. Google ali kateri koli iskalnik ima nekaj pošto ali pajki, ki so narejeni z nekim sklopom algoritmov.

Pošto se imenujejo tudi pajke ali robote, ki so se programska oprema. Ti roboti so jih hranijo nekaj pravil iskalnik optimizacijo Googlovi inženirji, kot so Matt Cutts ustvaril.

Ti roboti gredo skozi milijone strani v delčku sekunde in skeniranje strani ujemanje SEO pravila, kot so pravilno naslov tag, razdelka, ključne besede gostota, kakovostnih vhodnih povezav, izvirne vsebine, neželeno stran itd.

In to odpraviti strani nizke kakovosti in dvigniti strani, ki ustrezajo merilom. Tako da gredo v celoti spoštovati pravila SEO in delo v skladu s to. Če delate v skladu z google pravili iskalnik optimizacijo potem boste dobili ugodnosti.

Ali vaše raziskave ključno besedo pravilno:

Ključna beseda je ključ za odpiranje vrat vaše strani za gledalce po vsem svetu. Pred nadaljevanjem Top SEO strategij za uvrstitev vaše spletne strani hitreje na vrhu google, morate vedeti osnovne ključno besedo raziskave.

To je obvezen korak, preden nadaljujete svojo pot za SEO. Mnogi strokovnjaki vam bo povedal, da to raziskavo ključnih besed na Ključna beseda Google načrtovalec. Ampak res, dejstvo je, da vam ne more dati popolnega rezultata.

Si lahko ogledate tukaj sem iskal ključno besedo dolgo rep: “SEO Nasveti za uvrstitev vaše strani hitreje na google” in ne kažejo nobenih prikaz.

Ne pravim, da zanemarjajo to orodje. Toda, ko iščete ključno besedo dolgo rep ne bo prikazal rezultat. V njem so prikazane le rezultat za kratke rep ključne besede. npr:

Ne bom podrobnosti o ključne besede, raziskave, kot sem napisal še eno delovno mesto na njej. Vas sem bom vodil na kratko nekaj dejstev o ključnih besed raziskave.

Torej trik v ključne besede, raziskave je, da ključno besedo dolgo rep namesto kratek rep. Če ciljate svojo stran za ključno besedo dolgo rep, potem bo lažje, da ga lahko šteje za kratek rep.

Poglejmo primer, Tukaj sem ciljno stran za "Top na strani SEO skrivnosti še niste slišali prej" in dobil postavljen na prvi strani, vendar ne na najvišji položaj. In če ste tip "Top na strani SEO skrivnosti", ki je kratek rep ključne besede lahko najdete mojo stran na najvišjem položaju.

Prihajajo na naslednjo točko, če želite, da uvrstitev v dveh urah potem morate izbrati nizko ključno besedo s konkurenco. Pojdi v iskalnik in se ključno besedo, ki ima med 500000 za 10,00000 Povprečna mesečna iskanja. V nasprotnem primeru, vaše spletne strani bodo razvrščeni, vendar pa bo trajalo nekaj časa,, ki jih nihče ne ve, koliko časa bo trajalo,.

Torej, da bi našli dolgi rep ključne besede, povezane s temo, ki jo lahko za pomoč longtail pro orodje, ki je plačal en. Ampak bo, prihranili vaš čas in denar. Številne agencije SEO in podjetja raje to.

Če ste učenec ali zagon preverite orodje Yoast SEO kažejo. To bo predlagal na dolgi rep ključne besede za kratek vpis rep, vendar ne bo prikazal povprečnih mesečnih iskanj.

Create a killer content:

Ya what you heard is really true. Create a killer content. Create a content that can kill others content and be viral. In depth content are most shared and read. There are millions of articles uploaded everyday. Then how can you attract the eyeballs?

Zdaj je čas, da ustvarite svojo vsebino. Torej, kot sem rekel, da moraš delati po Googlovih pravil, izvirne in dolge vsebine so eden izmed razvrstitev dejavnikov Google.

Ne pišite podvojene vsebine ali spredena vsebine. Če pišete vsebine, ki se nanašajo drugih mestih pa omeniti te strani, ki ste jih sledi. V nasprotnem primeru, vaša stran bo dobil jih je prizadela panda ali pingvin, kot so posodobitve ki se lahko prepoved vašo spletno stran z iskalnika.

I f uvrstitev na vrhu z uporabo dvojne ali tanko vsebine in nato po nekaj dneh svoj čin bo padla in stran bo vrglo na zadnji strani iskalnika.

Vstavite ključne besede v naslovu, Postavka, Meta opis, url , slika alt besedilo natančno. Preverite pomembne kazni krepko, ležeče in uporabiti bullet številčenje, ki bo enostaven za pošto prebrati vsebino.

Naredite na strani SEO pravilno, saj je primarno delo indeks vašo stran in se našel pajki iskalnikov, da bi preiskoval. Ustvarite svoje vsebine na tak način, da bodo bralci radi ponovno vašo spletno stran.

Označevanje in ping svojo stran:

Torej ste vzeli ključno besedo dolgo rep nizko konkurenco in ustvaril vsebino. Potem je pomemben korak pride ki je večji del Top strategije SEO za uvrstitev vaše spletne strani hitreje na Googlu.

Ta tehnika lahko povečajo svojo stran v 2 ur (izkazala). Večina SEO podjetja uporabljajo kot skrivno orožje za povečanje čin. Za to moraš sprejeti pomoč WordPress plugin kot avtomatska objava taggers. Namestiti ta vtičnik in dodajte ključne besede, ključne besede in z njimi povezane s to možnostjo.

Ping je kratica za žep internet gopher. Ping je storitev krma, ki pošilja signal na različnih iskalnikov, imenikov, takoj, ko se objavi post. To bo pomagalo vaš blog se indeksira hitrejši z iskalniki.

Imejte v mislih, da se uvrstili na najvišjem položaju sem že povedal, da je Ključna beseda obseg iskanja mora biti manjša. V nasprotnem primeru, me ne krivite. Lahko uporabite pingler.com ki je brezplačna service.Go na spletno stran in vnesite naslov (ključne besede), url in izberite kategorije.

Another powerful method is typing the following pinging sites in the settings of your wp admin.

http://rpc.pingomatic.com/http://blogsearch.google.com/ping/RPC2http://1470.net / api / pinghttp://api.feedster.com/pinghttp://api.moreover.com/RPC2http://api.moreover.com/pinghttp://api.my.yahoo.com/RPC2http://api.my.yahoo.com/rss/pinghttp://bblog.com/ping.phphttp://blog.goo.ne.jp/XMLRPChttp://blogdb.jp/xmlrpchttp://blogmatcher.com/u.phphttp://bulkfeeds.net/rpchttp://coreblog.org/ping/http://mod-pubsub.org/kn_apps/blogchatthttp://www.lasermemory.com/lsrpc/http://ping.amagle.com/http://ping.bitacoras.comhttp://ping.blo.gs/http://ping.bloggers.jp/rpc/http://ping.cocolog-nifty.com/xmlrpchttp://ping.blogmura.jp/rpc/http://ping.exblog.jp/xmlrpchttp://ping.feedburner.comhttp://ping.myblog.jphttp://ping.rootblog.com/rpc.phphttp://ping.syndic8.com/xmlrpc.phphttp://ping.weblogalot.com/rpc.phphttp://ping.weblogs.se/http://pingoat.com/goat/RPC2http://rcs.datashed.net/RPC2/http://rpc.blogbuzzmachine.com/RPC2http://rpc.blogrolling.com/pinger/http://rpc.icerocket.com:10080/http://rpc.newsgator.com/http://rpc.pingomatic.comhttp://rpc.technorati.com/rpc/pinghttp://rpc.weblogs.com/RPC2http://topicexchange.com/RPC2http://trackback.bakeinu.jp/bakeping.phphttp://www.a2b.cc/setloc/bp.a2bhttp://www.bitacoles.net/ping.phphttp://www.blogdigger.com/RPC2http://www.blogoole.com/ping/http://www.blogoon.net/ping/http://www.blogpeople.net/servlet/weblogUpdateshttp://www.blogroots.com/tb_populi.blog?id = 1http://www.blogshares.com/rpc.phphttp://www.blogsnow.com/pinghttp://www.blogstreet.com/xrbin/xmlrpc.cgihttp://www.mod-pubsub.org/kn_apps/blogchatter/ping.phphttp://www.newsisfree.com/RPCCloudhttp://www.newsisfree.com/xmlrpctest.phphttp://www.popdex.com/addsite.phphttp://www.snipsnap.org/RPC2http://www.weblogues.com/RPC/http://xmlrpc.blogg.dehttp://xping.pubsub.com/ping/http://zhuaxia.com/rpc/server.phphttp://audiorpc.weblogs.com/RPC2http://blog.youdao.com/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.ae/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.at/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.be/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.bg/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.ca/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.ch/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.cl/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.cr/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.hu/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.id/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.il/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.in/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.jp/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.ma/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.nz/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.th/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.uk/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.ve/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.co.za/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.ar/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.au/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.br/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.co/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.do/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.mx/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.my/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.pe/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.sa/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.sg/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.tr/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.tw/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.ua/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.uy/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com.vn/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.com/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.de/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.es/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.fi/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.fr/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.gr/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.hr/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.ie/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.it/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.jp/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.lt/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.nl/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.pl/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.pt/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.ro/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.ru/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.se/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.sk/ping/RPC2http://www.blogsearch.google.us/ping/RPC2http://rpc.twingly.comhttp://api.feedster.com/pinghttp://api.moreover.com/RPC2http://api.moreover.com/pinghttp://www.blogdigger.com/RPC2http://www.blogshares.com/rpc.phphttp://www.blogsnow.com/pinghttp://www.blogstreet.com/xrbin/xmlrpc.cgihttp://bulkfeeds.net/rpchttp://www.newsisfree.com/xmlrpctest.phphttp://ping.blo.gs/http://ping.feedburner.comhttp://ping.syndic8.com/xmlrpc.phphttp://ping.weblogalot.com/rpc.phphttp://rpc.blogrolling.com/pinger/http://rpc.technorati.com/rpc/pinghttp://www.feedsubmitter.comhttp://blo.gs/ping.phphttp://www.pingerati.nethttp://www.pingmyblog.comhttp://geourl.org/pinghttp://ipings.comhttp://www.weblogalot.com/pinghttp://api.my.yahoo.com/RPC2http://api.my.yahoo.com/rss/ping

Pojdi na nastavitev, nato pisno in kopirajte zgornjo kodo in kliknite posodobitev. Vsakič, ko se objavi post se bo pinged na različnih lokacijah.


Držite uvrstitev na vrhu vedno:

Zdaj ste se uvrstili na najvišjem položaju. Zdaj je čas, da imajo stališče, da nihče ne more premagati. Številni lastniki mestu uvrstitev na vrhu, a ne držite položaj za daljše obdobje.

Povratne držite tipko za ohranitev položaja. Da imajo položaj moraš narediti nekaj kakovostnih vhodnih povezav. Ne gradijo vse povezave v enem dnevu. To bo trajalo nekaj časa, ali pa najeti nekoga, ki lahko to delo za vas.

Iskalniki ljubezen povratne in je eden od glavnih razvrstitev dejavnikov. Povratne ali vhodnih povezav so močna orožja, ki uvrstijo vašo stran na vrhu, ki ga prekaša drugih spletnih strani. Torej, ne poskušajte tepec iskalnikov s pomočjo avtomatskega programske opreme povezavo stavbe. roboti iskalnikov, so dovolj pametni,.

Build povratne iz ustrezno temo. Če je vaš blog temelji na živilih, ki ste izgradnjo povezave iz bloga za nego dojenčkov, potem bo vrednost se zanemariti. Upoštevajte naslednja pravila:


 • Post dosledno vsaj en blog na teden.
 • Posodobitev starih delovnih mest v nekem intervalu.
 • Graditi odnos s strokovnjaki v vaši industriji in ne gost blogging.
 • Uporabite Quora storiti microblogging, povezane z vašim nišo.
 • Poskusi, da bi dobili povezave z visokim PR in DA mestih. Več kot 5 je dober.
 • Objavi odgovor v spletu 2.0 strani kot Blogspot, wordpress.com, WIX.
 • Uporabljajo spletišča za socialno medijev in socialne knjižni, da se obiskovalci in povezav, kot tudi.
 • Predloži povezave na predložitev imenik spletnih strani.
 • Uporabite Fiverr, da bi dobili koncert za 5$ kje ste dobili vaše delo, ki bo rešil tvoj čas.

Povzetek:

Dobili na najvišjem položaju, je vsaka spletna stran je cilj danes. Torej vsakdo želi hitro indeksiranje in veliko prometa. očitno, konkurenca je visoka v vseh vrstah elektronsko poslovanje.

Toda uvrstitev na vrhu ni pomembno, ki ima čin vedno pomembna, ki jih je mogoče storiti le z dobrimi strategijami povezavo stavbe.

Če se v skladu s pravili, potem sem omenjene boste rezultat takoj dobili. Če imate komentar ali dvoma o Top strategije SEO za uvrstitev vaše spletne strani hitreje na Googlu, spusti komentar in delijo znanje med prijatelje.

Sledi mi

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Trener in svetovalec, Spletni razvijalec, podjetnik pri Way2inspiration
Sem ustanovitelj way2inspiration.com ki je spletna stran, ki temelji tehnologija za internetno trženje navdušence. Sem blogger, trener, vsebina pisatelj in strokovnjak social media. Ljubim branje knjig in raziskovalno delo na internetu. Vodim napada na digitalni marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Sledi mi

Zadnje objave po A. Bharadwaj (Poglej vse)

  • Pingback: Top strategije SEO za uvrstitev vaše spletne strani hitreje na Googlu | way2inspiration()

  • shahriar kabir

   Very helpful and important article.. Can you please tell about best off-page strategy to get top ranking .
   I just want to know about specific offpage seo and if i use exact keywords for anchor text then would be it harmful for a website?

   • No it will not be harmful and thanks for your appreciation

  • Hiren Patel

   Hello Bharadwaj,

   Appreciate your work!! But after applying all the mentioned points by you here, my website rankings are not good all times. Even I do more techniques like getting do follows links on my industry niche.

   Hope you will explain more ways.

   Thanks in advance.

   • Ok plz take low competition keyword to get faster result

  • Raghav Raaz

   Hi Bharadwaj,
   This blog is really remarkable. Thanks for sharing this great. Keep sharing more useful and conspicuous stuff like this. Thank you so much.

  • Thanks a lot.

  • kta termurah dan termudah

   hi!,I like your writing so so much! percentage we keep in touch more approximately your post on AOL? I require an expert in this space to unravel my problem. Maybe that is you! Taking a look ahead to look you. |

  • kta termurah dan termudah

   Thanks for sharing your thoughts on meta_keyword. S spoštovanjem|

  • Kiran

   good read and thanks for sharing this out.

  • Leroux

   Great article! Do you have any suggestions where I can get safe links to increase ranking?

  • Pingback: Na vrh 7 SEO Nasveti in triki- way2inspiration()

  • Manish Panjari

   How to more fast indexing in website?

   • It depends various factors like quality of your content, optimization, domain age, quality backlinks.

   • aseem12

    Read it carefully

  • Pingback: seo interview questions and answers for freshers and experienced()

  • you can look here

   I simply want to tell you that I’m new to weblog and seriously liked this website. Almost certainly I’m want to bookmark your blog post . You really come with very good writings. Regards for sharing with us your webpage.

  • zerohourtrend

   I think keyword research the major problem to site rank. If we choose the correct keyword with low volume but low competition then our site goes more fast on google rank.

   • aseem12

    You can target high competition keywords but you should have a lengthy content and high quality backlinks to rank high