Ultimate Указания за Входящ маркетинг

публикувано на
споделя това

 

Ultimate Указания за Входящ маркетинг

След като посетих треньорски клас за обучение IELTS. Взеха ми информация за контакт. Следващият 4-5 дни имам обадя няколко пъти, за да се вземат допускане.

Целият месец имам такива повиквания, които ме накараха да раздразнен. Ето защо не взе никакво допускане. ZZZZ. .. какво тревожна!

Това не е само моя случай, всички са преминали през такъв тип ситуации. Някои продажбите човек прекъсва много пъти, за да извърши продажба или политика.

Застрахователни агенти ви накарат да се раздразнен, като се обадите на няколко пъти, за да продават своите политики. Това са все около традиционни или изходящи маркетинг примери.

В традиционния маркетинг компании се нуждаят от клиенти, което е защо те възлагат цели на техните щабове и те прекъсвам хората да постигнат своите цели,. Този обичай е все още широко разпространен, но днешните клиенти са достатъчно умни.

В този "Ultimate Указания за входящи Маркетинг", Аз ще обсъдят стъпка по стъпка ефективни входящи методологии, които определено ще даде тласък на бизнеса си онлайн и да доведе поколение.

Преди да си купите всеки продукт, те правят много изследвания и да сравните цените на различни уебсайтове. Големите компании правят изходящи маркетинг от телевизионни реклами, хартиени реклами, за да направят брандирането на своите продукти.

Но истинската Факт е, че никой не обича ТВ реклами, както го прави прекъсване в любимото си телевизионно предаване. Някои вестници като Times на Индия напълнят първи 2-3 страници само за реклами.

Но входящ маркетинговата стратегия е различна от that.This маркетингова стратегия се развива с всеки изминал ден. Технология направи проста и ориентирани към потребителя. Ако компаниите създават блога си, че не е нужно да отидете на клиенти.

Клиентите ще ги намерят и да споделят своите данни за контакт.

Друг факт е,, традиционния маркетинг е много много скъпо в сравнение с входящ маркетинг. Аз не казвам, че ерата на изходящи маркетинг приключи.

Но за малки и средни собственици на бизнес е много трудно да си позволим изходящи разходи. Друг недостатък на международен маркетинг е, то се ограничава до насочвате към хора от определен географски район.

Като има предвид, като се използва външен можете да насочите хора по света.

Входящ маркетинг е стратегия, разработена в Digital(интернет) маркетинг. Тя се основава на важността на клиента и вместо да се прекъсва клиенти като традиционен маркетинг се фокусира върху привличането и ангажирането на Клиентите като олово магнит.

Входящ маркетинг методология включва 4 процеси т.е. привлекат, превръщам, близо и наслада. Най- 4 процес включва привличането на чужденци, за да ги направят клиентите и организатори.

Използването на тази техника можете да привлечете непознати, като им предоставя ценна информация от която се нуждаят, като им предлагат електронни книги, видео, шаблони и в замяна получават информация за контакт.

След това можете да конвертирате води към клиентите чрез използване на електронна поща или социални медийна кампания. Когато клиентите са удовлетворени те стават инициатори на вашите услуги.

Това Насоки Ultimate За Входящ Маркетинг, ще ви помогне да се привлекат нови посетители към вашия блог и да ги конвертирате в проводници.

Всеки купувач да завърши пътуването си покупка в 3 стъпки: осъзнаване, разглеждане, и решение. В етапа на осведомеността, купувача минава през симптомите на проблеми и не са запознати с продуктите.

Като се имат предвид етап, купувачът прави изследвания и да получите методите на решение на проблема си. В Решение етап, купувачът е решил стратегията му решение, като се прави списък на решение за покупка.

Много компании пишат в блогове, за да продават продукти директно на клиентите, което е погрешно стратегия. Блогът трябва да е в етап на информираността за решаване на проблема на купувачите, да не продава продуктите си директно. Купувате ли Амазонка продукт без да прочете отзиви от потребители?

Входящ маркетинг е комбинация от съдържание и контекст. Съдържанието може да бъде под формата на блогове, изображения / инфографики, видеоклипове или електронни книги, докато контекст е, който създавате съдържание за.

Трябва да се създаде десен съдържание за правилния контекст.

Привличане

привлекат етап включва блоговете, оптимизация на сайт и социалните медии дейност. Blogging е начинът да се привлекат непознат човек, който търси информация онлайн.

Blogging не само привлича нови посетители, но също така ви помага да конвертирате посетителите в потенциални клиенти. Редовен блоговете подобрява орган на вашата фирма.

Чрез блога, можете да помогнете на посетителите да решават проблемите си чрез предоставяне на Безплатната консултация. Ако гостите имат доверие вашето съдържание, те са по-склонни да се интересуват от вашите предложения и обслужване.

Колкото повече блога колкото повече страници, които създавате за вашия уеб сайт, който помага при издигането на ранга си в търсачката. Вашият блог трябва да бъде надежден източник на информация, която може да се изгради доверието на потенциалните си клиенти, за да ги превръщат в клиенти.

Блогът трябва да бъдат написани с добро заглавие и заглавие с добро качество на изображенията и инфо-графика. Изберете темата, свързана с вашата индустрия и да направи проблема с образователно съдържание решаване.

Винаги избирайте убедителна заглавие и да направи смели, курсив до важни линии. Ако възможни подчертават изречения, така че посетителите могат да се четат лесно.

Bolding важен текст, Бюлетина и номериране важни точки могат да направят вашите читатели бързо разбират поста.

оптимизиране на блогове:

Търсачките са шлюзовете, за да отворите блога си в световен мащаб изглед. Ето защо имате нужда от търсене техника оптимизация на уеб сайтове да се класира в блога си в търсачката.

Има повече от 200 фактори, търсачките ще блогове или сайтове. Един от основните фактори, е ключовата дума. Имат добра дума изследвания, преди да даде титлата в блога си и винаги да изберат дълга опашка ключова дума.

Чужденци ще открият блоговете си чрез ключовите думи, които са насочени към вашия блог. Изберете ключови думи според категориите си блогове. Ако се продават обувки и имате различни страници, квалифициращи различни продукти, като мъжки обувки, дамски обувки можете да изберете правилните ключови думи правят подходяща дума изследвания.

След като изберете целеви ключови думи почнат да пишат блогове. Включи ключови думи в заглавието на блога, URL, Мета Описание.

Друг основен фактор е изграждане на връзка. Смятате вътрешни връзки, както и външни връзки. Добри Входящи връзки правят блоговете си по-висок ранг.

Социални медии оптимизация:

Има повече от 2 милиард души активни на социалните медии в света. Социални медии е много добро средство за насърчаване и усилване на вашия блог. От привличане на посетители към превръщането им в потенциални клиенти и клиенти, че ви помага за насърчаване на вашите блогове или уеб сайт.

Собственици на фирми, които прекарват всяка седмица 6-8 часа на социалните медии могат лесно да се развиват своя бизнес 60% Повече ▼. Трябва да се направи профил подобен на хартия изследвания, включително добро лого, Име на фирмата, добро описание на фирмата си и да растат връзката с хората и експерти от индустрията.

С добра стратегия и планиране, можете да постигнете вашата цел в социалните медии и се наберат вашия бизнес.

Социален мониторинг и социален публикуване са чудесен начин да изгради своя входящ стратегия. Чрез наблюдение на социални, можете да получите информация подробности за купувача персони ". Чрез които можете да се свържете с правилната аудитория и да се изгради връзката.

В социалната публикуване, вие разпространявате съдържанието, което са се развили за аудиторията си. докато, социална отчетност се използва за наблюдение на изпълнението на стратегията си.

Facebook и Linkedin са големи платформи, за да започнете вашия социални медии Journey. Facebook е платформа за B2C потребителите докато LinkedIn е за B2B потребителите.

Присъединявайки се към различни Facebook групи и разпространение на съдържание от ниша тема може да привлече много зрители, а след това можете да ги конвертирате в потенциални клиенти и клиенти. Можете да създадете вашата компания група и поканете приятели да се присъединят.

В Linkedin можете да се свържете с професионалисти и собственици на фирми и да се изгради връзка с тях, като коментирате техните блогове, задават някои въпроси и споделяне на други публикувате.

Редовна актуализация е необходимо да се увеличи ефективността си профил.

превръщам

Етапът на Convert се използва за включване на посетителите си да се водят и клиенти. Този етап включва прав съдържание, целевата страница, призив за действие, Благодаря ви страница. Това е най-важният етап на входящия стратегия, която се използва за увеличаване на продажбите и печалбата на компанията.

Добра стратегия преобразуване може да расте печалбата на вашата фирма. Ето защо имате нужда от голямо съдържание, добра целева страница, където посетителите могат да се напълнят подробна информация, и добро призив за действие.

съдържание:

Без съдържание мислиш в интернет ще съществува? Съдържанието е врата към конвертирате вашите посетители. Всеки блог има съдържание, но малцина имат добро качество. Добро съдържание може да се увеличи процента на реализация.

Призив за действие:

Призив за действие е в основата на бутон, който се придвижва на гостите на подходяща целева страница. Той играе важна роля в процеса на конвертиране чрез преобразуване на посетителите в потенциални клиенти и в крайна сметка клиентите.

Когато кликнат върху бутона CTA те са се придвижили до целева страница, където те попълнете формата и след това, те се приземи на страницата за благодарности.

Използване на CTA ви даде стойност на посетителите, като им предлагат под формата на електронни книги или всяко видео блог. Ето защо на бутона трябва да бъдат проектирани с добра контрастен цвят и писмо, така че потребителят може лесно да го забележат и кликнете върху него.

Бутонът CTA, състояща ключовата дума, трябва да бъдат съпроводени с офертата като "изтеглите безплатно Париж туризъм водач" или "изтеглите електронната книга безопасност безплатно здраве" и т.н..

Sidebar и в края на публикацията в блога, са най-добрите места, за да сложиш CTA, , където можете да поставите оферта, уебинар.

целевата страница

Целевата страница, е страница, където посетителите кацат. Тя трябва да се състои по-ясно заглавие, стойност или информация под формата на изображение, кратко видео, и образуват контакт.

Свободното информация помага на посетителите да получат тяхната оферта или разтвор и те попълнете формата и се превръща води. Една добра целева страница е полезно да конвертирате води в клиенти.

Фирми, които имат повече не. на качеството на целевите страници имат повече шансове за реализация.

Форми и списъци:

Формулярите са ефективни начини за събиране на информация за посетителите и да ги превръщат в потенциални клиенти. Форми трябва да се състоят от етикети потребителско име, имейл адрес, телефонен номер и въпроси относно персони купувача. Форми не трябва да са прекалено дълги, която може да отвърне на посетителите си.

Контакти и списъците ви помогнат да съхранявате данните на перспективите във вашата база данни с помощта на правилното сегментиране.

Близо

E-mail маркетинг е необходимо за задържане на клиенти. Има повече от 4 милиард имейл акаунти в света.

Имейл маркетингът е необходимо да се изпрати десен съдържание на дясно контекст и подхранването на води. Имейл маркетингът ефективно запазва клиенти, като им изпраща нови актуализации на индустрията.

Да вземем за пример един Амазонка продукт, който сте закупили. След няколко дни, получите имейл за някои продукти и техните цени.

наслада

На този етап, най-доволни клиенти да станат инициатори на вашия бизнес. Ето защо трябва да се даде приоритет на осигуряването на най-доброто обслужване на клиентите си.

Ако клиентите са доволни от нови непознати ще бъдат привлечени към вашия сайт чрез тях. Ето защо клиентите и служителите трябва да са най-големият актив на вашия бизнес.

Входящ сертифициране

За да развиете бизнеса си външен маркетинг е от съществено значение. Така че, за да бъде Входящ професионален маркетинг прилага изпита на входящия сертифициране от HubSpot академия.

обобщение:

Входящ маркетинг е игра на дясното съдържание и десен контекст.

Но в този конкурентен свят и двете входящи и изходящи маркетинг са необходими. Но стартиране или малък бизнес, който не може да изразходва голямо количество от традиционния маркетинг, Ето защо входящия ви дава ефективен и надежден начин за генериране на потенциални клиенти, тъй като е напълно безплатен.

Обясних на крайните насоки за външен маркетинг, които със сигурност ще ви помогне да развиете бизнеса си. Капка коментари, ако имате някакви съмнения и да го споделите.

Присъединете се към курса безплатно !

Включи се сега

Аз никога не ще раздаде, търговията или продаде своя имейл адрес. Можете да се отпишете по всяко време.

Следвай ме

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Треньор и консултант, Уеб разработчик, предприемач при Way2inspiration
Аз съм основател на way2inspiration.com което е технология, базирани уеб сайт за интернет маркетинг ентусиасти. Аз съм блогър, треньор, писател съдържание и медиен експерт социалното. Обичам да чета книги и да прави изследвания върху интернет. Водя треньор на Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Следвай ме

Най-новите съобщения от A. Bharadwaj (виж всички)

 • Pingback: Ultimate Указания за Входящ маркетинг | way2inspiration()

 • Pingback: Онлайн пари Как се печелят - Searcher Джобс()

 • dancome

  Здравейте ~ Страхотен съдържание ~ Благодаря Ти

 • Daysi Nienaber

  Благодаря, това е добро четиво.

 • безплатно Sexcam

  Това е само началото сайт тук. Мисля, че ще посети вашия сайт повече, когато публикувате повече от конкретната информация. Много благодаря за публикуване тази информация.

 • зрели жени

  намерих си уеблог е много полезно за мен. Ако сте в крак идеалната работа Ще се върнем към вашия блог.

  • благодаря за милите думи го мотивира да публикува страхотни мнения.

 • Даниел Debose

  Добра работа по тази статия! Аз наистина харесвам начина, по който представя фактите и как сте го направили интересен и лесен за разбиране. Благодаря.

 • NBA 2k17 монети

  Просто исках да изразя Радвам се, че аз попаднали на сайта!.