Ultimate richtlijnen voor Inbound Marketing

geplaatst op
deel dit

 

Ultimate richtlijnen voor Inbound Marketing

Eens bezocht ik een coaching klasse voor IELTS training. Ze namen mijn contactgegevens. De volgende 4-5 dagen kreeg ik noem een ​​paar keer om de toelating te nemen.

De hele maand kreeg ik een dergelijke gesprekken die me geërgerd gemaakt. Dat is de reden waarom ik geen toelating heeft genomen. Zzzz. .. wat een verontrustende!

Dit is niet alleen mijn zaak, Alle zijn gegaan door dit soort situaties. Sommige verkopen persoon onderbreekt een heleboel keer tot een verkoop of het beleid te maken.

Verzekeringsagenten je geïrriteerd door herhaaldelijk te bellen om hun beleid te verkopen. Dit zijn allemaal over de traditionele of outbound marketing voorbeelden.

In de traditionele nodig Marketing bedrijven klanten dat is waarom ze doelen toekennen aan hun personeel en ze onderbreken mensen om hun doelen te vervullen. Deze gewoonte is nog steeds voorkomt, maar de huidige klanten zijn slim genoeg.

In deze 'Ultimate richtlijnen voor Inbound Marketing', Ik ga bespreken stap voor stap doeltreffende inbound methodieken die zeker zal stimuleren uw online business en het genereren van leads.

Voor het kopen van een product dat ze doen veel onderzoek en niet te vergelijken prijs op verschillende websites. Grote bedrijven doen outbound marketing door Television advertenties, papier advertenties aan de branding van hun producten te maken.

Maar de echte feit is niemand houdt van tv-advertenties, want het maakt onderbreking in uw favoriete tv-show. Sommige kranten zoals Times of India vullen hun eerste 2-3 alleen pagina's advertenties.

Maar de inbound marketing strategie is anders dan that.This marketing strategie ontwikkelt zich van dag tot dag. Technologie heeft het eenvoudig en gericht op de gebruiker gemaakt. Als bedrijven creëren hun blog dat ze niet hoeven te gaan naar klanten.

Klanten zullen ze te vinden en hun contactgegevens te delen.

Een ander feit is, traditionele marketing is heel erg duur in vergelijking met inbound marketing. Ik zeg niet dat het tijdperk van outbound marketing is voorbij.

Maar voor kleine of middelgrote ondernemers is het zeer moeilijk om de uitgaande kosten veroorloven. Een ander nadeel van outbound marketing is, Het is beperkt tot mensen richten van een specifieke geografische locatie.

Overwegende dat het gebruik van inbound je mensen kunt richten op de hele wereld.

Inbound marketing is een strategie, ontwikkeld in Digital(internet) afzet. Het is gebaseerd op de Customer Centric en in plaats van het onderbreken van klanten als traditionele marketing het zich richt op het aantrekken en het aangaan van de klanten als een lead magneet.

Inbound marketing methode omvat 4 processen wil zeggen aan te trekken, converteren, close en verrukking. De 4 proces te betrekken het aantrekken van vreemden hen klanten en promotors te maken.

Met behulp van deze techniek kun je vreemden aan te trekken door hen te voorzien van waardevolle informatie die ze nodig hebben door ze e-books aanbieden, video-, templates en in ruil krijgen hun contactgegevens.

Dan kunt u leads in klanten om te zetten met behulp van e-mail of social media-campagne. Als klanten tevreden zijn worden ze initiatiefnemers van uw dienst.

Deze Ultimate richtlijnen voor Inbound Marketing, zal u helpen om nieuwe bezoekers te trekken naar uw blog en deze omzetten in leads.

Elke koper rondt hun reis van de aankoop in 3 stappen: bewustzijn, overweging, en besluitvorming. In het besef stadium, de koper gaat door de symptomen van de problemen en onwetend zijn van de producten.

Als tegenprestatie stadium, de koper doet onderzoek en ontvang de methoden van de oplossing van zijn probleem. In Besluit stadium, de koper heeft zijn oplossing strategie beslist door het maken van een lijst van de aankoopbeslissing.

Veel bedrijven schrijven blogs om producten te verkopen rechtstreeks aan klanten die een verkeerde strategie. De blog moet in het bewustzijn stadium probleem kopers op te lossen, niet om producten rechtstreeks te verkopen. Heeft u een amazone product te kopen zonder het lezen van reviews van gebruikers?

Inbound marketing is de mix van inhoud en context. Content kan zijn in de vorm van blogs, images / infographics, video's of e-books, terwijl context is wie je bent het creëren van content voor.

Rechts inhoud moet worden gemaakt voor de juiste context.

Aantrekken

Het trekken fase omvat bloggen, optimalisatie van de site en social media-activiteiten. Bloggen is de manier om een ​​vreemdeling die informatie zoeken online te trekken.

Bloggen niet alleen trekt nieuwe bezoekers, maar ook het helpt u om bezoekers te converteren naar leads. Regelmatige blogging verbetert gezag van uw bedrijf.

Via de blog, U kunt de bezoekers helpen om hun problemen op te lossen door het verstrekken van de gratis consultatie. Als de bezoekers vertrouw op je inhoud, ze zijn meer waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in uw aanbiedingen en service te zijn.

Hoe meer je hoe meer pagina's u maakt voor uw website blog, die helpt bij het verhogen van je rang in de zoekmachine. Uw blog moet de betrouwbare bron van informatie, die het vertrouwen van uw prospects te bouwen om te zetten in klanten.

De blog moet worden geschreven met een goede titel en kop met een goede kwaliteit van de beelden en info-graphics. Kies het onderwerp voor uw branche relevante en maken de inhoud onderwijs probleemoplossende.

Kies altijd voor een dwingende kop en maak vet, cursief belangrijke lijnen. Indien mogelijk hoogtepunt zinnen, zodat bezoekers gemakkelijk kunnen lezen.

Bolding belangrijke tekst, Opsommingstekens en nummering belangrijke punten kan uw lezers snel de post te begrijpen.

blog Optimalisatie:

Zoekmachines zijn de toegangspoorten tot uw blog te openen om de hele wereld te bekijken. Dat is waarom je nodig hebt zoekmachine optimalisatie techniek om uw blog in de zoekmachine rang.

Er zijn meer dan 200 factoren zoekmachines rank blogs of websites. Een van de belangrijkste factoren is het sleutelwoord. Hebben een goede keyword research voordat hij de titel aan uw blog en kies altijd de long tail trefwoord.

Vreemden zullen uw blogs te vinden door de zoekwoorden die u zich richt op uw blog. Kies zoekwoorden op basis van categorieën van uw blogs. Als u verkoopt schoenen en je hebt verschillende pagina's categoriseren van verschillende producten zoals herenschoenen, damesschoenen kunt u de juiste zoekwoorden het doen van een goede keyword research te kiezen.

Na het kiezen van uw doelgroep zoekwoorden beginnen met het schrijven blogs. Neem de trefwoorden in de blog titel, URL, Meta omschrijving.

Een andere belangrijke factor is link building. Doe interne links als externe koppelingen. Goede Inbound links maak je blogs rang hoger.

Social Media Optimization:

Er zijn meer dan 2 miljard mensen actief op social media over de hele wereld. Social media is een geweldig hulpmiddel om te bevorderen en te versterken uw blog. Van het aantrekken van bezoekers om te zetten in leads en klanten het helpt u om uw blogs of website te promoten.

Ondernemers die wekelijks besteden 6-8 uur op social media kan gemakkelijk te groeien 60% meer. U moet uw profiel als een research paper met inbegrip van een goed logo maken, Bedrijfsnaam, een goede beschrijving van uw bedrijf en te groeien de verbinding met mensen en experts uit de industrie.

Met een goede strategie en planning, kun je je social media doel te bereiken en een hefboomwerking uw bedrijf.

Sociale Monitoring en social publishing zijn grote manieren om uw inkomende strategie op te bouwen. Door sociale controle, kunt u gedetailleerde informatie over uw koper personas '. Waardoor je verbinding kunt maken met de juiste doelgroep en de relatie op te bouwen.

In social publishing, u bent het verdelen van de inhoud die u hebt ontwikkeld voor uw publiek. Terwijl, sociale rapportage wordt gebruikt om de prestaties van uw strategie te volgen.

Facebook en Linkedin zijn grote platforms om je social media Journey beginnen. Facebook is een platform voor B2C consument terwijl LinkedIn is voor B2B consumenten.

Deelnemen aan verschillende Facebook-groepen en verspreiden van inhoud van niche onderwerp kan veel kijkers te trekken en dan kun je deze omzetten in leads en klanten. U kunt uw bedrijf groep maken en vrienden uitnodigen om mee te doen.

In Linkedin kunt u verbinding maken met professionals en eigenaren bedrijf en bouwen relatie met hen door commentaar hun blogs, vragen een aantal vragen en het delen van anderen te posten.

Regelmatige update nodig om je profiel prestaties te verhogen.

Converteren

De Convert stadium wordt gebruikt om uw bezoekers om te leiden en klanten draaien. Deze fase omvat juiste content, landing page, oproep tot actie, bedankpagina. Dit is de belangrijkste fase van de inkomende strategie die wordt gebruikt om de omzet en winst van uw bedrijf te verhogen.

Goede conversie strategie kan groeien de winst van uw bedrijf. Dat is waarom je grote inhoud nodig, goede landing page waar bezoekers hun gedetailleerde informatie kunt invullen, en een goede call to action.

Inhoud:

Zonder inhoud denk je dat de web zou bestaan? Content is de toegangspoort tot uw bezoekers te converteren. Elke blog heeft inhoud, maar weinigen hebben de goede kwaliteit. Goede content kan conversie verhogen.

Oproep tot actie:

Oproep tot actie is in feite een knop die de bezoekers navigeert naar een geschikte landing page. Het speelt een cruciale rol in het omzettingsproces door het omzetten van de bezoekers in leads en uiteindelijk klanten.

Wanneer bezoekers op de knop CTA ze worden genavigeerd naar een landing page waar ze de vorm en vul daarna, ze zijn geland op bedankpagina.

Met behulp van de CTA u waarde aan de bezoekers te geven door hen aangeboden in de vorm van e-boeken of een video blog. Dat is de reden waarom de knop moet worden ontworpen met goede contrasterende kleur en schrijven, zodat de gebruiker gemakkelijk kan merken en klik erop.

De knop CTA bestaat het zoekwoord moeten worden afgestemd op het aanbod als 'download de gratis Parijs Gids' of 'download de gratis ebook gezondheid en veiligheid' etc.

Sidebar en het einde van de blog post zijn de beste plaatsen om uw Cta zetten, waar u kunt uw aanbod plaatsen, webinar.

landing page

Een landing page, is een pagina waar de bezoekers het land. Het moet een duidelijke headline bestaan, waarde of informatie in de vorm van een beeld, korte video, en een contactformulier.

De gratis informatie helpt bezoekers van hun aanbod of oplossing te krijgen en ze vul het formulier en wordt leads. Een goede landing page is het nuttig om leads te zetten in klanten.

Bedrijven met meer niet. van de kwaliteit van bestemmingspagina's hebben meer kans op conversie.

Formulieren en lijsten:

Formulieren zijn effectieve manieren om de informatie over bezoekers te verzamelen en om te zetten in leads. Vormen moeten de etiketten van gebruikersnaam bestaan, e-mailadres, telefoonnummer en vragen met betrekking tot de koper personas. Formulieren moet niet te lang die weg kan blijken uw bezoekers.

Contacten en lijsten helpen om de details van de vooruitzichten op te slaan in uw database met behulp van de juiste segmentatie.

Dichtbij

E-mail Marketing is noodzakelijk voor het behoud van klanten. Er zijn meer dan 4 wereldwijd miljard e-mailaccounts.

E-mail marketing is noodzakelijk om juiste content te sturen naar juiste context en te koesteren leads. E-mail marketing behoudt klanten daadwerkelijk door hen nieuwe industrie updates.

Neem het voorbeeld van een amazone product dat u heeft gekocht. Na enkele dagen, krijg je een e-mail over een aantal producten en hun prijzen.

Genot

In dit stadium, de opgetogen klanten geworden initiatiefnemers van uw bedrijf. Dat is waarom je prioriteit moet geven aan het verstrekken van de beste service aan uw klanten.

Als de klanten tevreden zijn nieuwe vreemden zullen worden aangetrokken naar uw website via hen. Dat is de reden waarom klanten en medewerkers de grootste troef van uw bedrijf zou moeten zijn.

inbound certificering

Om uw bedrijf te laten groeien inbound marketing is van essentieel belang. Dus om een ​​Inbound marketing professional het examen van inbound certificering met ingang van HubSpot academy.

Overzicht:

Inbound marketing is het spel van de juiste inhoud en de juiste context.

Maar in deze competitieve wereld zowel inbound en outbound marketing zijn noodzakelijk. Maar een startup of een klein bedrijf kun je niet besteden een groot bedrag op traditionele marketing, dat is waarom inbound brengt u een effectieve en betrouwbare manier om leads te genereren als het is volledig gratis.

Ik heb de ultieme richtlijnen voor inbound marketing uitgelegd die zeker zal helpen om uw bedrijf te laten groeien. Drop commentaar als u twijfelt en delen.

Doe mee aan de cursus gratis !

schrijf je nu

Ik zal nooit weggeven, ruilen of verkopen uw e-mailadres. U kunt op elk moment uitschrijven.

Volg mij

EEN. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach en Consultant, Webontwikkelaar, ondernemer op Way2inspiration
Ik ben de oprichter van way2inspiration.com dat is een technologie gebaseerde website voor internet marketing enthousiastelingen. Ik ben een blogger, trainer, inhoud schrijver en social media expert. Ik hou van het lezen van boeken en het doen van onderzoek op het internet. Ik gedragingen coaching op Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sociale media marketing.
Volg mij
 • Pingback: Ultimate richtlijnen voor Inbound Marketing | way2inspiration()

 • Pingback: Hoe geld verdienen online - Searcher Jobs()

 • dancome

  Hallo ~ Awesome inhoud ~ Thank You

 • Daysi Nienaber

  Bedankt, het was een goed te lezen.

 • gratis sexcam

  Dit is gewoon een top plaats hier. Ik denk dat ik zal een bezoek aan uw website meer als je meer van de specifieke informatie te posten. Heel erg bedankt voor het posten van deze info.

 • rijpe vrouwen

  Ik vond uw weblog is zeer nuttig voor mij. Als je blijft tot de perfecte baan We zullen terug te komen op uw blog.

  • dank voor uw vriendelijke woorden, het motiveert om grote berichten te publiceren.

 • Daniel Debose

  Goed werk bij dit artikel! Ik hou echt hoe je je feiten gepresenteerd en hoe je maakte het interessant en gemakkelijk te begrijpen. Dank je.

 • nba 2k17 munten

  Gewoon wilde uitdrukken Ik ben blij dat ik struikelde op de website!.