Sendt den
del dette

Hvad er sand lykke? Sådan forbliver altid glad?

Den fantastiske hemmeligheder lykke

Hvad er sand lykke?
Sådan forbliver altid glad?
Hvad er de hemmeligheder af lykke? 😀
Disse spørgsmål ofte dukker op i menneskelige sind. Ingen ønsker sorg, sorg, smerte. Hvis du er ny til min blog, så vil jeg anbefale dig at læse de gamle indlæg på lykke og sundt liv, før du fortsætter.
Definitionen af ​​lykke varierer for forskellige grupper af mennesker. 😎 For én gruppe af menneske sand lykke er Navn, berømmelse, penge, overdådige livsstil osv. For en anden gruppe, den sande betydning af lykke er selvet -awareness eller Atma Gyan.
Når kroppen er vedhæftet til sagen, så er det får lykke der varer i kort tid. Den menneskelige sjæl er fri for alle former for sorg og angst. Det er Sat-chit- Anand, den transcendentale glæde. Men menneske er uvidende om den virkelige lykke og falder i fælden med illusionen (Maya) søge lykken i den udvendige ord.
Det er ikke hans skyld. Mayaerne eller naturen driver ham til være fanget i den materielle verden. Det er naturens lov, hvad en almindelig mand kan gøre? Men den ekstra ordinær mand krydser al trældom og går ud over Maya. Da hans sind opnår tilstanden af ​​ro ved konstant praksis af lidenskabsløshed, han kan styre sit sind og intellekt. Så er han fri fra al trældom sorg, lykke. Når den indre glæde lyser en ny inkarnation af kroppen sker.
Så er det spørgsmålet, hvordan man finder den indre lykke? Hvis alle bliver Yogi og lad den materielle verden, hvordan livscyklus vil fortsætte? Skal vi gå imod naturens lov?
Svaret er tilfredshed. You don’t need to leave your duty. You don’t need to leave your family. But you need to live a satisfied life. If there is no expectation then life becomes beautiful, the earth becomes heaven. There will be no violence, no terrorism.
When happiness comes from the material world, that does not last long. You watch movies, go to party, chat on whatsapp, which are the short time pleasures. The 5 senses of human body want pleasure. Soon the source stops working the flow of pleasure stops. Know the difference between pleasure and happiness. The prostitutes get the pleasure but not the happiness. Money can fulfill your needs but not the lykke. When the nectar of joy transcends from inside then you enjoy constant happiness.
Yes it is true, the concept is deep. I try to explain with simple examples. Put æblejuice i en stål glas, sølv glas, glasfiber og holde det for 2-3 minutter. Drik en efter en fra alle 3 typer af briller. Hvilket indhold ville teste bedre? Du siger jeg kidding.
Vil smag forandring baseret på materialet? Ingen. Se fejlslutning af materielle civilisation. Du sidestille den tilfredshed i dit liv med koppen det besidder. Du tror, ​​at hvis du har en bedre kop vil være bedre smagen af ​​livet. Er det område, du bor ændre kvaliteten af ​​dit liv?
Har tøj du bære, det hus, du bor, ændre kvaliteten af ​​dit liv? Har telefonen du taler eller bil du kører, ændre kvaliteten af ​​dit liv? Jeg tror det ikke. Smagen af ​​livet ikke ændre baseret på beholderen. Livskvaliteten ændrer, hvordan du plukker op til højere bevidsthed.
Så er det ligegyldigt, om det er et glas kop, sølvbæger, gylden kop eller fiber kop. Må ikke sammenligne dine kopper. I er alle studerer på forskellige universiteter, laver jobs i forskellige multinationale selskaber, bor i forskellige socio-økonomi, disse er alle forskellige typer af kopper. og desværre, du begynder at tænke, at hvis du har en gylden kop smagen vil være anderledes. Livet er ikke afhængig af koppen den besidder.

Dræb din Ego:

’I’ Alt kredser om ét bogstav ordet ’jeg’. 'JEG’ står for forventning, ego. jeg skulle behandles sådan her, jeg skulle blive elsket sådan her, jeg skulle respekteres sådan her, jeg skulle være fortjent dette etc. I er alle levende og fører et liv i super høj forventning. Konstant liv drejer sig om min mening, mit ønske, min kan lide, mine antipatier, min elskede, min had, Jeg vil have det her, Jeg ønsker ikke dette, jeg, I og jeg kun. Tror du dette gør dig glad?
Kan du leve et lykkeligt liv, når alt drejer sig om ’jeg’? Fra barndommen, vi har lært at kun tage og alle bør opfylde vores forventninger. Er alt for kun mig? Mine penge, mit hus, min kone, min bil, min, min og min.
Egoet starter fra ’jeg’. Hvis den unge generation ikke bliver sparet, gifte mennesker er ikke sparet, så hvad med lande og religioner? Mand og kone er bundet i en obligation af høje forventninger fra hinanden, hvor hver man ønsker at behandles og meget respekteret.
’Spørg ikke hvad dit land kan gøre for dig. Spørg hvad du kan gøre for dit land’. -J. F. Kennedy
Tror du, at alle er her for at opfylde dine forventninger? Jeg tror det ikke. Alle sammen er involveret i deres egen virksomhed.Forventningerne er ikke dårligt, men du ikke forvente, at alle vil opfylde dine forventninger. Avoid this word ‘I ‘and try to serve others. When you want to be served according to your expectation, you may not be served as you are dependent on people.
But When you want to serve others, then who can stop you? When you want respect no one may respect you, but when you want to give respect then who can stop you? When you want to blive elsket, you may not blive elsket. But when you want to give love then who can stop you?
Læs mere:
So learn to begin your journey with ‘Iand end it with ‘you’. You will remain frustrated when you expect to take and remain happy when you want to give. All relationships have problems because of ego. The relations between husband, wife, parents, children, colleague are threatened by this ego. ‘Egois the most dangerous three letter word in this world.
Er religioner fri for ego? Er religiøse mennesker fri fra ego? Én religiøs person tænker bedre end andre. Det er derfor, der altid er inter-religiøse konflikter. Egoet opstå mellem to religioner ender med vold, krig, skillevægge af provinsen og lande.
Hvorfor der er tvister mellem landene? Hvorfor er der altid vold mellem Syrien og Palæstina? Kommunale slagsmål opstår mellem de Siya og Suni sekter af islam hyppigt hvilket fører til tab af tusindvis af menneskeliv. Selv små børn er ikke sparet. Verden har vidne så mange konflikter. Relationer falde fra hinanden kun på grund af dette ego. Fordi vi kan ikke sige undskyld. Fordi vi ikke kan tilgive.
Når du virkelig ondt det kraftfulde ord kommer fra den dybe kerne af dit hjerte frigive al form for smerte undertrykkes inden i dig. Nu er jeg skal nok give dig en hemmelig formel, der har reddet et nummer af bor i de seneste par år. Når du siger undskyld til nogen, det betyder ikke, at du er forkert.
Det betyder, at du sætter pris på den person mere end at være ret. Du foretrækker forholdet mere end at være ret. At sige undskyld betyder, at du er blottet for ego. Indtil du ikke lære at bøje sig ned relationer ikke kan opretholdes.

Secret of Happiness: Spred kærlighed

Behovet for alle er kærlighed og at blive elsket. Alle er i søgen efter være elsket af andre. Der er ingen mening med livet uden kærlighed. Behovet for kærlighed og følelsesmæssig tilfredsstillelse undertiden blevet så stærk, at en dame blev gift med Eiffeltårnet. En dreng fra Japan officielt blev gift med en pude. Disse er nogle ekstreme eksempler på at få den kærlighed de følelsesmæssige behov. Når du ikke får det fra menneskelig, så er du relatere til dyr, når du ikke får det fra dyr så man forholder sig til objekter eller ting.
Se en hund, det kan gøre noget for sin herre i udvekslingen af ​​kærlighed.
Til blive elsket og udtrykke kærlighed er det store behov for sjælen. Kærligheden er den eneste kur mod enhver form for konflikt mellem landene, relationer, og personer. Når kærligheden til den øverste magt flyder i vores hjerte du dele det med alle. at kærlighed er den uselviske kærlighed. Der er intet ønske om ingen forventning. At manifester og medfølelse folk i verden.

Associate med godt selskab:

Du har en stor bank balance, Antallet af luksuriøse biler, mange lejligheder, Kan du leve et liv alene? Selv det at nyde livet, du har brug selskab. Hvordan kan du nyde en fest alene? Gør dit liv farverigt er ikke vigtigt, men at gøre det nyttigt er vigtigt.

For at gøre dit liv nyttige add værdi til det. Associate med folk, der kan tilføre værdi til dit liv. Lad de mennesker, der tager værdi fra dit liv og vise dig den forkerte vej.

Godt firma, godt samarbejde, god relation kan gøre dit liv smukt og dårligt selskab kan gøre dit liv som ind i helvede. Det er derfor, ’vi’ er den mest tilfredsstillende ord, når vi er forbundet med et godt selskab.

Smil altid:

Du behøver ikke grine på samme vittighed igen, hvorfor græder du på den samme sorg igen? Hvorfor holder du græde om samme emne, det samme problem igen, igen og igen? Vanskeligheder, problemer kommer til dig hvem du er, hvorend du er, imidlertid du er.
Tænker igen og igen på det samme problem kan gøre dig søvnløs. Lad problemerne kommer, hvorfor bekymre? Du bliver stærk og alt går væk. Der er mange ting, der er uden for din kontrol. Du har kun kontrol over én ting, der er smilet. Det er den nemmeste måde. Du står over for konflikterne, problemer på grund af din fortid gerning kun. Det hopper tilbage til dig. Du er nødt til at omgå det ellers, det vil ramme dig og bryde dig ned.
Hvad er sand lykke? Sådan forbliver altid glad? Secrets of lykke
Når jeg rejser til Amsterdam med fly. pludselig flyvningen tog 90-graders turbulens i luften. Folk begyndte at skrige i frygt. Der var en lille pige, der sad ved siden af ​​mig uden nogen tegn på panik. Hun sad tæt til vinduet og læser en bog. Efter nogen tid, hvor det landede spurgte jeg hende, hvorfor hun var så rolig? Hun sagde, ’Simpel piloten på flyet var hendes far. Han bør være mere bekymret for sin datter’.
Piloten i vores liv er den Almægtige. Han er mere bekymret for vores problemer end os.
Aldrig tage nogen spænding i din liv, smil altid. En smilende mand kan undgå den største sorg i hans liv.
Hvis du følger disse fantastiske hemmeligheder af lykke, verden vil helt sikkert ændre en dag.

Deltag i kurset gratis !

Tilmeld dig nu

Jeg vil aldrig give væk, handle eller sælge din e-mailadresse. Du kan til enhver tid framelde.

Følg mig

EN. Bharadwaj

Digital Marketing ekspert, Coach og konsulent, Web-udvikler, EntreprenørWay2inspiration
Jeg er stifter af way2inspiration.com som er en teknologi baseret hjemmeside for internet markedsføring entusiaster. Jeg er en blogger, træner, indhold forfatter og sociale medier ekspert. Jeg elsker at læse bøger og lave research på internettet. Jeg adfærd, coaching på Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Følg mig
 • Personlig Me

  Meget flot skrive op…men jeg altid krydser afhøring mig til en sådan form for motiverende ting. Jeg har læst så mange motiverende artikler og overalt får de samme spørgsmål i tankerne.
  1.Du sagde at sige undskyld, betyder ikke u r forkert det betyder relationen er vigtigere for u end at være ret. Okay forstået. Men gør denne person, for hvem vi gør ikke indser værdien af ​​at forhold, end hvorfor vi skal gøre, at.
  2. Tilgiv alle…..hvis vi tilgiver alle så tror jeg ikke, vi har nogen i vores liv, der er ved at tage værdier ud af vores liv. Så jeg tror ikke, der er nogen, der skal tages ud af vores liv.
  3. Et eller andet sted dens blevet sagt holde på at gøre godt, ikke fordi andre er dårlige, men u r ikke. En dag de vil indse. Mit spørgsmål er, hvorfor for at jeg en dag nødt til at give smerter til mig selv og holde på at vente så længe på at en dag. Hvorfor vi ikke kan være stærk nok til at modsætte sig dem og fortælle dem på deres ansigt, hvad de gør sårer mig, og jeg kan ikke tolerere det længere.
  Seriøst sommetider disse motiverende ting er ude af min rækkevidde.

  Et eller andet sted læste jeg lykke starter indefra….men hvordan det kan være muligt, når u har ikke noget godt i dit liv.
  Ved ikke….hænderne op til disse…og hvis u har svar Lad mig vide m desperat søger efter det.

  • aseem12

   Du har fuldstændig ret. Den lykke kommer indefra. Din sjæl er den ultimative kilde til lykke, men på grund af uvidenhed og illusion menneske falder i fælden med sorg og illusion. tak for påskønnelse.