споделя това

Повечето плъгини популярни WordPress (Абсолютно безплатно)

Няма съмнение, че WordPress е най-популярната платформа CMS предпочитан от много бизнес и фирми за техните уебсайтове. От физически лица и малки фирми до най-големите марки WordPress е любимият. Причината е,, той е лесен за употреба и подкрепа на хиляди плъгин.

За разлика от Magento, Drupal, и други CMS плъгини, WordPress плъгини са най-популярните плъгини, поради своята по-голяма функционалност и вградени инструменти за оптимизация. тези WordPress плъгини даде възможност на интернет страницата по-надеждна и гъвкава, за да редактирате и да получите на върха на класацията на страницата на по-бърз график.

Благодарение на разработчици и програмисти, които са прекарали своето ценно време и усилия, за да създадат тези плъгини, които са път разбирам за нетехнически потребители.

Тук, много инструменти & инструкции са лесно достъпни за работа с уеб страниците да се изработи & разработване на различни динамични сайтове, сайтове за електронна търговия, Web приложение Portal и много повече. Нека обсъдим някои жизнено WordPress Plugins както следва.

Не пропускайте:

SEO ръководство за начинаещи.

пари Blogging.

1. WPtouch Mobile WordPress Plugin

Сега тези дни, повечето от публиката принадлежат към Smartphone категория потребители. Това моментално позволява удобен за мобилни версия на вашия уеб сайт, който автоматично добавя прост и елегантен мобилен тема за посетители. Ако вашият сайт не е отзивчив, а след това на потенциалния клиент като смартфон няма да бъде в състояние да намери своя уебсайт лесно чрез Google търсачката на мобилния си телефон. WPtouch Mobile плъгин е плъгин лесен за работа за вземане на вашия уеб сайт WordPress за мобилни устройства или отзивчив и платена версия плъгин винаги е препоръчително. Цветовете & шрифтове на съдържанието на страницата могат да се променят без никаква промяна на кодове.

2. W3 Total Cache WordPress плъгин:

W3 Total Cache е значителен плъгин за намаляване на повторение свалянето на излишни данни на браузъра. Статична кеш е създаден за всяка страница се дължи на динамично натоварване на всяка страница, а оттам и бавно зареждане на страниците е намалена значително. W3 Total кеш плъгин дори се интегрира с CDN (Съдържание мрежи за доставка) за по-нататъшно намаляване на времето за зареждане на страницата макар че е малко пъзел, за да изберете първоначално.

По KISSmetrics проучване, се установи, че на 2-секундно закъснение във времето на зареждане на страницата може да доведе до 14% загуба в реализации на сайт за електронна търговия. И ти трябва да си представим, че, W3 Total Cache спестява колко количество от ускоряване продължителност натоварване страница.

3. Akismet WordPress плъгин:

Akismet е специализирана за "намаляване на коментар SPAM", който филтрира ви от коментар спам и ви позволява да се съсредоточи върху по-решаващи неща. Както wд Мразя спам, колкото и ти реагира и съща посока на спам и го прекъсва репутация на уебсайта си и ръчно откриване на спам може да открадне от ценното си време бизнес. Според критериите или състояние, определени от администратора, на Akismet разпознава спам и спаси нашето време.

4. Всички в един WP сигурност & защитна стена WordPress плъгин:

Гаранцията за всички в един WP WordPress плъгини помага при отглеждането на обща система за сигурност здраво и ефективно за намаляване нерегламентиран достъп или всякакви хакерски възможности. Той предвижда ограда сигурност чрез своята защитна стена, за да направите вашия сайт в безопасност от хакери. Тя предоставя различни опции като вход заключват, сигурността на база данни, предотвратяване на спам и т.н.. Тя предоставя следните функции:

 

5. Disqus коментар система:

Disqus се произнася като “обсъждам”, е известен като подкрепа на обслужване и инструмент за коментари и дискусии от страна на онлайн зрителите. "Disqus" прави коментирайки дейности по-лесно и по-ефективно, докато свързващи сайтове и обсъждане на общността.

API за Disqus се осъществява в WordPress плъгин от автоматично синхронизиращ (резервно копие) & извършване на WordPress коментарите на индексиране. В "Disqus" също е предоставил други предимства като RSS абонамент, уведомление коментар, филтриране на нежелани съобщения, и още много.

6. Yoast SEO WordPress плъгин

Yoast SEO плъгин увеличава опита WordPress SEO и предоставя най-добрите инструменти и компоненти за насърчаване на SEO произведения. Ключовата дума фокус е един от най-значимите SEO компоненти да бъдат използвани в писмен вид съдържание.

В Yoast Новини SEO, Yoast Local SEO и Yoast видео SEO са много полезни разширения на Yoast SEO плъгин за подкрепа на SEO кампания & по-добър опит писмено съдържание.

Чрез Yoast SEO WordPress плъгин много неща трябва да се осъществяват такива като редактиране на .htaccess и файла robots.txt, Multi-Site Съвместим, внос & Износ функционалност за други WordPress SEO плъгини, собствена достъпно език може да бъде избран да работи с Yoast SEO удобно.

7. CPO кратките WordPress плъгин:

Той предвижда пакет от кратките номера за проектиране на висококачествено съдържание. Вие ще бъдете в състояние да добавите бутони, таблица за ценообразуване, слайдшоута без използването на комплекс кодиране.

Чети повече:

Дигитален маркетинг за насърчаване на вашия уеб сайт.

Съдържание Писане Съвети.

8. Spacer WordPress плъгин:

Преди да инсталирате този плъгин трябва да имате инсталиран CPO кратките плъгин. Приставката Spacer вмъква пространство код за визуален редактор, която помага при редактиране пространства между линиите на съдържание и отрицателна разстояние, също се помогне да се смени съдържанието нагоре.

9. Заглавие отстраняване WordPress плъгин:

Приставката Заглавие отстраняване интегрира прост мета кутия, която има контрол върху Скриване или показване заглавия чрез CSS или кодове JavaScript.

10. Leadin WordPress плъгин:

Leadin е най-лесен за употреба маркетинг & посетителите проследяване плъгин за WordPress, която ви дава възможност да запазите очите на посетителите си. Тя работи като водещ магнит, който има различни форми, които събират имейл адрес от различни форми на записване и изпраща имейл до пощенската кутия на собственика предоставя подробно източник на трафик.

11. Tiny MCE напредна WordPress плъгин:

The Tiny MCE напредна WordPress плъгин ще ви позволи да се организира или редактират позицията на бутоните показване на лентата с инструменти на Visual Editor. Можете да персонализирате пускането на бутони за форматиране на шрифтовете като цвят, Тип, размер & много повече. Тя добавя лента с инструменти, състояща се от менюта, като файла, редактиране, поставете която да ви помогне, за да добавите нов стил на шрифта, размер, създаване на таблици и т.н..

12. Неработеща връзка пул WordPress плъгин:

Прекъснати връзки могат да окажат влияние върху класирането търсачката. Това WordPress плъгин дава бързо решение на връзките, които вече не съществуват, са. Тя сканира пост, коментари и блогове и открива невалидни връзки и изпраща информация до електронната си поща. Можете ръчно да определи връзките или да го изтриете.

13. Специален бутон дял с плаващ бар WordPress плъгин:

Социални медии оптимизация е важен фактор за класиране за търсачки. Повече от 20 милиард акции се случват всеки ден в интернет, която е важна стратегия за маркетинг на вашия сайт. Това WordPress плъгин има страхотни функции, осигуряващи плаваща лента с икони, споделяне в социални медии. Той може да поддържа до 9 социални медии като Facebook, Linkedin, Google+, Twitter и т.н.. Можете да използвате Pro версия, за да получите повече предимства. Тя осигурява едновременно плаващ както и фиксирана опция за социално споделяне.

заключение:

Работа с различни WordPress плъгини ще расте вашия опит. Някои WordPress плъгини са засегнати от зловреден софтуер, който трябва да премине през проверка за сигурност преди инсталацията. Така че, преди да инсталирате проверите броя на изтеглянията и рейтинг на приставката. Не инсталирайте всеки плъгин сляпо. Прочетете преглед на потребителите и да се провери дали той е съвместим с текущата версия на вашия WordPress или не. Инсталиране на прекалено много плъгини може да направи вашата задния край дисфункция.

Следвай ме

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Треньор и консултант, Уеб разработчик, предприемач при Way2inspiration
Аз съм основател на way2inspiration.com което е технология, базирани уеб сайт за интернет маркетинг ентусиасти. Аз съм блогър, треньор, писател съдържание и медиен експерт социалното. Обичам да чета книги и да прави изследвания върху интернет. Водя треньор на Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Следвай ме

Най-новите съобщения от A. Bharadwaj (виж всички)