Μοιραστείτε αυτό

Τα περισσότερα plugins δημοφιλή WordPress (εντελώς δωρεάν)

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι WordPress είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα CMS προτιμάται από πολλές επιχειρήσεις και εταιρείες για τις ιστοσελίδες τους. Από ιδιώτες και μικρές επιχειρήσεις σε μεγαλύτερες μάρκες WordPress είναι το αγαπημένο. Ο λόγος είναι, είναι φιλικό προς το χρήστη και να υποστηρίξει χιλιάδες plugin.

Σε αντίθεση με Magento, Drupal, και άλλα plugins CMS, WordPress plugins είναι τα πιο δημοφιλή plugins λόγω της πιο λειτουργικότητα και ενσωματωμένο εργαλεία SEO. Αυτοί WordPress plugins καταστεί δυνατή η ιστοσελίδα πιο αξιόπιστη και ευέλικτη για να επεξεργαστείτε και να πάρει την κορυφαία κατάταξη σελίδα σε ένα πιο γρήγορο χρονοδιάγραμμα.

Χάρη στους προγραμματιστές και προγραμματιστές που έχουν περάσει πολύτιμο χρόνο και την προσπάθειά τους να δημιουργήσουν αυτά τα plugins που είναι ώρα καταλαβαίνω για nontechnical χρήστες.

Εδώ, πολλά εργαλεία & οδηγίες είναι άμεσα διαθέσιμη να συνεργαστεί με τις ιστοσελίδες για το σχεδιασμό & αναπτύξει διάφορες δυναμικές ιστοσελίδες, E-commerce sites, Web εφαρμογή Portal και πολλά άλλα. Ας συζητήσουμε κάποια ζωτικής σημασίας WordPress Plugins ως εξής.

Μην χάσετε:

Οδηγός SEO για αρχάριους.

blogging χρήματα.

1. WPtouch Mobile WordPress Plugin

Τώρα αυτές τις μέρες, τα περισσότερα από τα ακροατήρια ανήκουν στην κατηγορία Smartphone χρήστες. Είναι άμεσα επιτρέπει σε ένα κινητό-friendly version της ιστοσελίδας σας που προσθέτει αυτόματα απλό και κομψό θέμα για κινητά για τους επισκέπτες. Εάν η ιστοσελίδα σας δεν ανταποκρίνεται, Στη συνέχεια ο δυνητικός πελάτης έχει Smartphone δεν θα είναι σε θέση να βρουν την ιστοσελίδα σας εύκολα μέσω της μηχανής αναζήτησης Google στο κινητό σας. WPtouch Mobile plugin είναι ένα plugin εύκολο στη δουλειά για την πραγματοποίηση WordPress ιστοσελίδα σας φιλικό προς κινητά ή ανταποκρίνεται και η πληρωμένη έκδοση plugin είναι πάντα συνιστάται. Τα χρώματα & γραμματοσειρές του περιεχομένου της σελίδας μπορούν να αλλάξουν χωρίς καμία αλλαγή στους κώδικες.

2. W3 Σύνολο Cache WordPress plugin:

W3 Σύνολο Cache είναι ένα σημαντικό πρόγραμμα για τη μείωση της επανάληψης κατέβασμα των περιττών δεδομένων στο πρόγραμμα περιήγησης. Μια στατική μνήμη cache δημιουργείται για κάθε σελίδα, λόγω της δυναμικής φόρτωσης της κάθε σελίδας και ως εκ τούτου, ο χρόνος φόρτωσης της σελίδας έχει μειωθεί σημαντικά. Το W3 Σύνολο cache plugin ενσωματώνει ακόμη και με CDN (Δίκτυα Παράδοσης Περιεχομένου) για την περαιτέρω μείωση του χρόνου φόρτωσης της σελίδας κι αν είναι ένας γρίφος λίγο για να ρυθμίσετε αρχικά.

Καθώς ανά έρευνα KISSmetrics, διαπιστώνεται ότι μια καθυστέρηση 2 δευτερολέπτων στο χρόνο φόρτωσης της σελίδας μπορούν να προκαλέσουν μια 14% απώλεια μετατροπές για μια ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου. Και θα πρέπει να φανταστείτε ότι, W3 Σύνολο Cache εξοικονομεί πόσο ποσό επιταχύνοντας τη διάρκεια φόρτωσης της σελίδας.

3. Akismet WordPress plugin:

Akismet είναι εξειδικευμένη για "μείωση του spam σχόλιο», το οποίο φιλτράρει σας από το spam σχόλιο και σας δίνει τη δυνατότητα να επικεντρωθεί σε πιο σημαντικά πράγματα. Όπως we μισούν spam όσο και εσείς αντιδρούν ίδια προς το Spam και διακόπτει τη φήμη της ιστοσελίδας σας και το εγχειρίδιο ανίχνευσης ανεπιθύμητης αλληλογραφίας μπορεί να κλέψει τον πολύτιμο χρόνο την επιχείρησή σας. Σύμφωνα με τα κριτήρια ή κατάσταση που από το διαχειριστή, το Akismet ανιχνεύει το spam και να αποθηκεύσετε το χρόνο μας.

4. Όλα σε ένα ασφάλεια WP & firewall WordPress plugin:

Η ασφάλεια Όλα σε ένα WP WordPress plugins βοηθά στη διατήρηση του συνολικού συστήματος ασφαλείας σφιχτό και αποτελεσματικό για τη μείωση της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης ή οποιαδήποτε hacking δυνατότητες. Παρέχει φράχτη ασφαλείας από το τείχος προστασίας της να κάνουν το site σας ασφαλή από τους χάκερ. Παρέχει διάφορες επιλογές, όπως την είσοδο κλειδώσετε, ασφάλειας των βάσεων δεδομένων, πρόληψη ανεπιθύμητων μηνυμάτων κ.λπ.. Παρέχει τις ακόλουθες δυνατότητες:

 

5. Σύστημα σχόλιο Disqus:

Disqus προφέρεται ως “συζητώ”, είναι γνωστή ως υπηρεσία υποστήριξης και εργαλείων για σχόλια και συζητήσεις με τους τηλεθεατές σε απευθείας σύνδεση. «Disqus» κάνει σχολιάζοντας τις δραστηριότητες ευκολότερη και πιο αποτελεσματική, ενώ συνδέει ιστοσελίδες και την κοινότητα συζητήσεων.

Το API Disqus υλοποιείται σε WordPress plugin με αυτόματη συγχρονισμού (αντιγράφων ασφαλείας) & καθιστώντας το WordPress σχόλια δεικτοποιημένων. Η «DISQUS» έχει επίσης άλλα οφέλη, όπως η συνδρομή RSS, κοινοποίηση σχόλιο, φιλτράρισμα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, και πολλα ΑΚΟΜΑ.

6. Yoast SEO WordPress plugin

Yoast SEO plugin μεγεθύνει την εμπειρία WordPress SEO και παρέχει τα καλύτερα εργαλεία και εξαρτήματα για την προώθηση των έργων SEO. Η λέξη-κλειδί εστίαση είναι ένα από τα σημαντικά συστατικά SEO που θα χρησιμοποιηθεί στην σύνταξη του περιεχομένου.

Η Yoast Νέα SEO, Yoast Τοπική SEO και Yoast Βίντεο SEO είναι πολύ χρήσιμες επεκτάσεις για να Yoast SEO plugin για να υποστηρίξει την καμπάνια SEO & καλύτερα το περιεχόμενό εμπειρία γραφής.

Μέσω Yoast SEO WordPress plugin πολλά πράγματα που πρέπει να υλοποιηθούν, όπως η επεξεργασία των .htaccess και αρχείο robots.txt, Πολυ-Site που υποστηρίζονται, Εισαγωγή & δυνατότητα εξαγωγής για άλλα plugins WordPress SEO, δική διαθέσιμη γλώσσα μπορεί να επιλεγεί για να συνεργαστεί με Yoast SEO άνετα.

7. CPO ολιγοψήφιους WordPress plugin:

Παρέχει το πακέτο των ολιγοψήφιους για το σχεδιασμό υψηλής ποιότητας περιεχόμενο. Θα μπορείτε να προσθέσετε κουμπιά, πίνακα τιμών, παρουσιάσεις χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε συμπλόκου κωδικοποίησης.

Διαβάστε περισσότερα:

Ψηφιακό μάρκετινγκ για την προώθηση της ιστοσελίδας σας.

Περιεχόμενο γραπτώς Συμβουλές.

8. Spacer WordPress plugin:

Πριν από την εγκατάσταση αυτό το plugin θα πρέπει να εγκαταστήσετε CPO ολιγοψήφιους plugin. Το plugin Spacer εισάγει έναν κωδικό χώρο της οπτικής επεξεργασίας, η οποία βοηθά σε χώρους επεξεργασίας μεταξύ των γραμμών του περιεχομένου και του αρνητικού διακένου, είναι επίσης να βοηθήσει να αλλάξει το περιεχόμενο προς τα πάνω.

9. Τίτλος αφαίρεσης WordPress plugin:

Το plugin Τίτλος αφαίρεσης ενσωματώνει ένα απλό μετα κιβώτιο που έχει τον έλεγχο για την απόκρυψη ή δείχνει τίτλους μέσω CSS ή κωδικούς Javascript για.

10. Leadin WordPress plugin:

Leadin είναι πιο φιλικό προς το χρήστη μάρκετινγκ & επισκέπτες παρακολούθηση plugin για WordPress που σας επιτρέπει να κρατήσει το μάτι στους επισκέπτες σας. Λειτουργεί σαν ένα προβάδισμα μαγνήτης που έχει διάφορες μορφές που συλλέγουν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από διάφορες μορφές συνδρομής και στέλνει το μήνυμα στο inbox του ιδιοκτήτη παρέχοντας πηγή λεπτομέρεια της κυκλοφορίας.

11. Tiny MCE προηγμένες WordPress plugin:

Το Tiny MCE προχωρήσει WordPress plugin θα σας αφήσει να κανονίσει ή να επεξεργαστείτε τη θέση των πλήκτρων εμφανίζει στη γραμμή εργαλείων του Visual Επεξεργαστής. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη διάθεση κουμπιά για να διαμορφώσετε τις γραμματοσειρές, όπως το χρώμα, τύπος, μέγεθος & πολύ περισσότερο. Προσθέτει μια γραμμή εργαλείων που αποτελείται από μενού, όπως το αρχείο, επεξεργασία, τοποθετήστε τα οποία θα σας βοηθήσουν να προσθέσετε το νέο στυλ της γραμματοσειράς, μέγεθος, τη δημιουργία πινάκων κ.λπ..

12. Broken link checker WordPress plugin:

Σπασμένες συνδέσεις μπορεί να επηρεάσουν την κατάταξη της μηχανής αναζήτησης. Αυτό WordPress plugin δίνει μια γρήγορη λύση για τις συνδέσεις που δεν υπάρχουν πλέον. Σαρώνει ανάρτηση, σχόλια και blogs και εντοπίζει τις μη έγκυρες συνδέσεις και στείλτε λεπτομέρειες στο email σας. Μπορείτε να διορθώσετε χειροκίνητα τις συνδέσεις ή να διαγράψετε.

13. κουμπί Custom μετοχή με κυμαινόμενο Side μπαρ WordPress plugin:

Κοινωνική βελτιστοποίηση μέσων ενημέρωσης είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την κατάταξη των μηχανών αναζήτησης. Περισσότερο από 20 δισεκατομμύρια μετοχές εμφανίζονται καθημερινά στο διαδίκτυο, το οποίο είναι μια σημαντική στρατηγική μάρκετινγκ της ιστοσελίδας σας. Αυτό το WordPress plugin έχει καταπληκτικά χαρακτηριστικά που παρέχουν κυμαινόμενο sidebar των εικονιδίων κοινής χρήσης κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Μπορεί να υποστηρίξει έως και 9 τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, linkedin, Google+, twitter κλπ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση Pro για να πάρει περισσότερα πλεονεκτήματα. Παρέχει τόσο πλωτά, καθώς και σταθερή επιλογή του κοινωνικού καταμερισμού.

Σύναψη:

Εργασία με διάφορες WordPress plugins θα αυξηθεί εμπειρία σας. Μερικά plugins WordPress επηρεάζεται από κακόβουλο λογισμικό το οποίο θα πρέπει να περάσει από έλεγχο ασφαλείας πριν από την εγκατάσταση. Έτσι, πριν από την εγκατάσταση ελέγξτε τον αριθμό των downloads και αξιολόγησης του plugin. Μην εγκαταστήσετε οποιοδήποτε πρόσθετο στα τυφλά. Διαβάστε την κριτική των χρηστών και να ελέγξετε αν είναι συμβατό με την τρέχουσα έκδοση του WordPress σας ή όχι. Εγκατάσταση πάρα πολλά plugins μπορεί επίσης να κάνει πίσω τέλος δυσλειτουργία σας.

Ακολούθησέ με

ΕΝΑ. Bharadwaj

Ψηφιακή ειδικός μάρκετινγκ, Προπονητής και Σύμβουλος, Web Developer, επιχειρηματίας στο Way2inspiration
Είμαι ο ιδρυτής της way2inspiration.com η οποία είναι μια τεχνολογία που βασίζεται ιστοσελίδα για τους λάτρεις του μάρκετινγκ Διαδικτύου. Είμαι blogger, προπονητής, περιεχόμενο συγγραφέας και ειδικός social media. Λατρεύω την ανάγνωση βιβλίων και να κάνει έρευνα στο διαδίκτυο. Έχω να ασκούν προπόνηση στο Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Marketing Social Media.
Ακολούθησέ με

Τελευταία μηνύματα από ΕΝΑ. Bharadwaj (δείτε όλα)