deel dit

Meest populair WordPress plugins (helemaal gratis)

Geen twijfel WordPress is de meest populaire CMS platform de voorkeur van veel bedrijven en bedrijven voor hun websites. Van particulieren en kleine bedrijven om grootste merken WordPress is favoriet. De reden is, Het is gebruiksvriendelijk en ondersteunen duizenden plugin.

In tegenstelling tot Magento, Drupal, en andere CMS plugins, WordPress plugins zijn de meest populaire plugins vanwege zijn meer functionaliteit en ingebouwde SEO tools. Deze WordPress plugins kan de website meer betrouwbaar en flexibel te bewerken en krijg top page ranking op een snellere tijdlijn.

Met dank aan de ontwikkelaars en programmeurs die hun kostbare tijd en moeite hebben besteed aan deze plugins te creëren die tijd zijn savvy voor niet-technische gebruikers.

Hier, veel tools & instructies zijn beschikbaar voor gebruik met de webpagina's te ontwerpen & het ontwikkelen van verschillende dynamische sites, E-commerce sites, Web Portal applicatie en nog veel meer. Laten we bespreken een aantal vitale WordPress Plugins als volgt.

Niet te missen:

SEO handleiding voor beginners.

Money bloggen.

1. WPtouch Mobile WordPress Plugin

Nu zijn deze dagen, het grootste deel van het publiek behoren tot Smartphone gebruikers categorie. Het maakt meteen een mobiel-vriendelijke versie van uw website die automatisch voegt eenvoudige en elegante mobiele thema voor bezoekers. Als uw website is niet ontvankelijk, dan is de potentiële klant met Smartphone zal niet in staat zijn om uw website eenvoudig te vinden door middel van zoekmachine van Google op je mobiel. WPtouch Mobile plugin is een easy-to-work plugin voor het maken van uw WordPress website mobiel-vriendelijk of responsief en de betaalde versie plugin wordt altijd aanbevolen. De kleuren & fonts van de pagina-inhoud kan worden gewijzigd zonder enige verandering in codes.

2. W3 Total Cache WordPress plugin:

W3 Total Cache is een belangrijke plugin om herhaling downloaden van redundante gegevens te verminderen op de browser. Een statische cache wordt aangemaakt voor elke pagina als gevolg van de dynamische belasting van elke pagina en dus de laadtijd aanzienlijk is verkleind. De W3 Total Cache plugin integreert zelfs met CDN (Content Delivery Networks) om verdere verlaging van de laadtijd van pagina al is het een beetje puzzel om in eerste instantie te configureren.

Per KISSmetrics survey, blijkt dat een vertraging van 2 seconden in de laadtijd van de pagina kan leiden tot een 14% verlies van conversies voor een e-commerce site. En je moet je voorstellen dat, W3 Total Cache bespaart hoeveel bedrag dat door het versnellen laden van pagina's duur.

3. Akismet WordPress plugin:

Akismet is gespecialiseerd voor "vermindering van comment spam", die filtert u van comment spam en stelt u in staat om zich te concentreren op belangrijker zaken. zoals we haat spam zo veel als je hetzelfde reageren richting de Spam en onderbreekt de reputatie van uw website en de handleiding spamdetectie kan uw kostbare bedrijf tijd te stelen. Volgens de criteria of conditie door de admin instellen, de Akismet detecteert spam en bespaart onze tijd.

4. Alles in een wp beveiliging & firewall WordPress plugin:

De All in one WP beveiliging WordPress plugins helpt bij het houden van het totale beveiligingssysteem strak en effectief om onbevoegde toegang te beperken of een hack-mogelijkheden. Het voorziet veiligheidshek door zijn firewall om uw site te beschermen tegen hackers te maken. Het biedt diverse opties zoals login vergrendelen, database beveiliging, spampreventie etc. Het biedt de volgende functies:

 

5. Disqus commentaar systeem:

Disqus wordt uitgesproken als “bespreken”, staat bekend als een ondersteunende dienst en hulpmiddel voor commentaar en discussies door de online kijkers. "Disqus" maakt commentaar activiteiten eenvoudiger en efficiënter, terwijl het koppelen van websites en discussie gemeenschap.

De Disqus API is geïmplementeerd in WordPress plugin door auto-synchronisatie (backup) & het maken van de WordPress opmerkingen indexeerbaar. De "Disqus" heeft ook andere voordelen, zoals RSS-abonnement, commentaar kennisgeving, spam filtering, en nog veel meer.

6. Yoast SEO WordPress plugin

Yoast SEO plugin vergroot de WordPress SEO ervaring en biedt de beste tools en componenten voor de bevordering van SEO werken. De focus sleutelwoord is een van de belangrijke SEO te gebruiken componenten schriftelijk inhoud.

De Yoast News SEO, Yoast Lokale SEO en Yoast Video SEO zijn zeer nuttig uitbreidingen Yoast SEO plugin om SEO-campagne te steunen & betere inhoud schrijfervaring.

Door Yoast SEO WordPress plugin veel dingen zijn om dergelijke worden uitgevoerd zoals het bewerken van .htaccess en robots.txt bestand, Multi-Site Compatible, Importeren & Export functionaliteit voor andere WordPress SEO plugins, eigen taal beschikbaar kan worden gekozen om comfortabel te werken Yoast SEO.

7. CPO shortcodes WordPress plugin:

Het voorziet het pakket shortcodes voor het ontwerpen van content van hoge kwaliteit. U kunt knoppen toe te voegen zal zijn, prijstabel, slideshows zonder het gebruik van ingewikkelde codering.

Lees verder:

Digitale marketing om uw website te promoten.

Content schrijven Tips.

8. Spacer WordPress plugin:

Voor het installeren van deze plugin moet je CPO shortcodes plugin installeren. De Spacer plugin voegt een spatie code om de visuele editor, die helpt bij het bewerken ruimten tussen de lijnen van de inhoud en negatieve spatiëring, ook helpen om de inhoud omhoog te verschuiven.

9. Titel remover WordPress plugin:

De titel remover plugin integreert een eenvoudige meta doos die de controle op het verbergen of het tonen van titels door middel van CSS of JavaScript-codes heeft.

10. Leadin WordPress plugin:

Leadin is een zeer gebruiksvriendelijk marketing & bezoekers bijhouden plugin voor WordPress waarmee u oog op uw bezoekers te houden. Het werkt als een lead magneet die verschillende vormen welk e-mailadres te verzamelen van verschillende abonnementsvormen heeft en stuurt de e-mail in de inbox van de eigenaar van het verstrekken van detail bron van het verkeer.

11. Tiny MCE geavanceerde WordPress plugin:

The Tiny MCE geavanceerde WordPress plugin zal u laten regelen of de positie van de knoppen weergegeven op de werkbalk van Visual Editor. U kunt de plaatsing van de knoppen aan te passen aan de lettertypen, zoals kleur formatteren, type, grootte & veel meer. Het voegt een werkbalk die bestaat uit menu's, zoals de file, Bewerk, Steek die u helpen om nieuw lettertype stijl toe te voegen, grootte, het maken van tabellen etc.

12. Gebroken link checker WordPress plugin:

Broken links kunnen invloed hebben op uw zoekmachine ranking. Deze WordPress plugin geeft een snelle oplossing om de banden die niet meer bestaan ​​zijn. Het scant bericht, commentaren en blogs en detecteert de ongeldige links en de details te sturen naar uw e-mail. U kunt de koppelingen handmatig te repareren of te verwijderen.

13. Custom share button met drijvende Side bar WordPress plugin:

Social media optimalisatie is een belangrijke factor voor Search Engine Ranking. Meer dan 20 miljard aandelen komen elke dag op het internet die is een belangrijke strategie van de marketing van uw website. Deze WordPress plugin heeft geweldige functies leveren van drijvende zijbalk van social media sharing iconen. Het kan tot 9 social media zoals Facebook, Linkedin, Google+, twitter etc. U kunt de Pro-versie gebruiken om meer voordelen te krijgen. Het biedt zowel drijvende als vaste optie social sharing.

Conclusie:

Het werken met verschillende WordPress plugins zal groeien uw ervaring. Sommige WordPress plugins zijn getroffen door malware die door de security check moeten worden doorgegeven vóór de installatie. Dus voordat u controleert het aantal downloads en de rating van de plugin. Gebruik geen plugin niet blindelings te installeren. Beoordeling lezen gebruikers 'en controleer of het compatibel is met de huidige versie van uw WordPress of niet is. Het installeren van te veel plugins kan ook uw back-end disfunctie.

Volg mij

EEN. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach en Consultant, Webontwikkelaar, ondernemer op Way2inspiration
Ik ben de oprichter van way2inspiration.com dat is een technologie gebaseerde website voor internet marketing enthousiastelingen. Ik ben een blogger, trainer, inhoud schrijver en social media expert. Ik hou van het lezen van boeken en het doen van onderzoek op het internet. Ik gedragingen coaching op Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sociale media marketing.
Volg mij

Laatste berichten door EEN. Bharadwaj (alles zien)