imparte asta

Cele mai multe plugin-uri populare WordPress (absolut gratuit)

Fără îndoială că WordPress este cea mai populara platforma CMS preferat de multe afaceri și companiile pentru site-urile lor. De la persoane fizice și companii mici la cele mai mari branduri WordPress este favorit. Motivul este, este ușor de utilizat și de a sprijini mii de plug-in.

Spre deosebire de Magento, Drupal, și alte plugin-uri CMS, WordPress plugin-uri sunt cele mai populare plugin-uri, datorită mai mult de funcționalitatea și instrumente de SEO incorporat. Aceste WordPress plugin-uri activați site-ul mai fiabil și flexibil, pentru a edita și a obține pagina de sus clasament pe un calendar mai rapid.

Grație dezvoltatorilor și programatorii care au petrecut timpul lor prețios și de efort pentru a crea aceste plugin-uri, care sunt timp Savvy pentru utilizatorii non-tehnici.

Aici, multe instrumente & instrucțiunile sunt disponibile imediat pentru a lucra cu paginile Web pentru a proiecta & dezvolta diverse site-uri dinamice, Site-uri de e-commerce, Portal aplicatie web si multe altele. Hai să discutăm unele vitale WordPress Plugin-uri după cum urmează.

Nu ratați:

ghid SEO pentru incepatori.

blogging bani.

1. WPtouch mobil WordPress Plugin

Acum, aceste zile, cele mai multe dintre segmentele de public aparțin categoriei utilizatorilor smartphone. Aceasta permite instantaneu o versiune mobilă-friendly a site-ului dvs., care adaugă automat temă mobil simplu și elegant pentru vizitatori. Dacă site-ul dvs. nu este receptiv, atunci clientul potențial care are Smartphone nu va fi capabil de a găsi site-ul dvs. cu ușurință prin intermediul motorului de căutare Google de pe telefonul mobil. WPtouch Mobile plug-in este un plugin ușor de lucru pentru a face site-ul dvs. WordPress mobil prietenos sau receptiv și plugin-versiune plătită este întotdeauna recomandat. Culorile & fonturi ale conținutului paginii pot fi schimbate fara nici o modificare a codurilor.

2. plugin W3 total Cache WordPress:

W3 total Cache este un plugin pentru a reduce semnificativ descărcarea repetată a datelor redundante pe browser. O memorie cache statică este creat pentru fiecare pagină ca urmare a încărcării dinamice a fiecărei pagini și, prin urmare, timpul de încărcare al paginii a fost redusă în mod semnificativ. Plugin-ul W3 total cache-ul se integrează chiar și cu CDN (Rețele de livrare de conținut) pentru a reduce și mai mult timpul de încărcare a paginii, deși acesta este un puzzle pic pentru a configura inițial.

Conform sondajului KISSmetrics, se constată că o întârziere de 2 secunde în timp pagina de încărcare poate provoca 14% pierdere de conversii pentru un site de comert electronic. Iar tu trebuie să ne imaginăm că, W3 total Cache salvează cât de mult sumă, prin accelerarea procesului de încărcare durată pagina.

3. plugin Akismet WordPress:

Akismet este specializată pentru "reducerea comentariilor spam", tu care filtreaza tine comentariu spam-și permite să se concentreze pe lucruri mai importante. Ca we urasc spam-ul la fel de mult ca tine reacționează față de aceeași Spam și întrerupe reputația site-ul dvs. și detectarea spam manuală poate fura timpul de afaceri prețios. În funcție de criterii sau condiție stabilite de admin, detectează spam-Akismet și de a salva timpul nostru.

4. Toate într-o securitate wp & plug-in firewall WordPress:

Garanția Toate într-un singur WP WordPress plugin-uri ajută la menținerea sistemului de securitate totală strânsă și eficientă pentru a reduce accesul neautorizat sau orice posibilități de hacking. Acesta oferă gard de securitate prin firewall pentru a face site-ul dvs. în condiții de siguranță de la hackeri. Acesta oferă diverse opțiuni cum ar fi autentificare de blocare în jos, securitatea bazelor de date, prevenirea spam-ului etc.. Acesta oferă următoarele caracteristici:

 

5. Disqus comentariu Sistem:

Disqus se pronunță ca “discuta”, este cunoscut ca un serviciu de sprijin și un instrument pentru comentarii și discuții de telespectatori on-line. "Disqus" face comentare activitățile mai ușoară și mai eficientă în timp ce site-uri web care leagă și comunitatea de discuții.

Disqus API-ul este pus în aplicare în WordPress plug-in prin auto-sincronizare (copie de rezervă) & ceea ce face comentarii WordPress indexabil. De "Disqus" a oferit, de asemenea, alte beneficii, cum ar fi RSS de abonament, comentariu notificare, filtrare de spam, și mult mai mult.

6. plug Yoast SEO WordPress

Yoast SEO plug magnifies experienta WordPress SEO și oferă cele mai bune instrumente și componente pentru promovarea operelor SEO. Focalizarea cheie este una dintre componentele importante SEO pentru a fi utilizate în scris conținut.

SEO News Yoast, Yoast Local SEO și Yoast SEO Video sunt foarte mult extensii utile catre Yoast SEO plug-in pentru a sprijini campania SEO & o mai bună experiență de conținut scris.

Prin Yoast SEO WordPress plug-in o mulțime de lucruri sunt de a fi realizate, cum ar fi editarea de .htaccess și fișier robots.txt, Multi-site Compatibil, Import & funcționalitate de export pentru alte plugin-uri WordPress SEO, propria limbă disponibile pot fi selectate pentru a lucra cu Yoast SEO confortabil.

7. CPO Scurtăturile WordPress plug-in:

Acesta oferă pachetul de numere scurte pentru proiectarea de conținut de înaltă calitate. Veti putea adăuga butoane, tabelul de stabilire a prețurilor, slideshow-uri, fără a utiliza orice codificare complexă.

Citeste mai mult:

marketing digital pentru a promova site-ul dvs..

Sfaturi de scriere de conținut.

8. WordPress plug Spacer:

Înainte de a instala acest plugin trebuie să instalați CPO plug-in numere scurte. Plugin-ul Spacer introduce un cod de spațiu pentru editor vizual, care asistă în spațiile de editare între liniile de conținut și de distanțare negativă, este, de asemenea, ajuta la trecerea conținutului în sus.

9. Titlu principal pentru îndepărtarea WordPress plug-in:

Plugin-ul de demontare Titlu integrează o cutie de meta simplu, care are control asupra ascunderea sau afișarea titlurilor prin CSS sau coduri JavaScript.

10. plugin WordPress Leadin:

Leadin este un marketing mai user-friendly & vizitatori de urmărire plugin pentru WordPress, care vă permite să păstrați ochii pe vizitatorii dvs.. Acesta funcționează ca un magnet de plumb, care are diferite forme care colectează adrese de e-mail de la diverse forme de abonament și trimite e-mail pentru mesajele primite proprietarului oferind sursa detaliu de trafic.

11. ban Tiny avansat WordPress plug-in:

Tiny avansat MCE WordPress plug-in va permite să aranjeze sau să editați poziția butoanelor afișate pe bara de instrumente Visual Editor. Puteți personaliza plasarea de butoane pentru a formata fonturile cum ar fi culoarea, tip, mărimea & mult mai mult. Aceasta adaugă o bară de instrumente care constă din meniuri ca fișierul, Editați | ×, introduceți care vă ajută să adăugați nou stil de font, mărimea, crearea de tabele, etc.

12. Broken link checker WordPress plug-in:

Link-uri sparte pot avea un impact asupra clasării motor de căutare. Acest WordPress plug-in oferă o soluție rapidă la link-urile care nu mai există sunt. Acesta scanează post-, comentarii și bloguri și detectează link-urile invalide și trimite detalii la e-mail. Puteți rezolva manual link-urile sau să îl ștergeți.

13. Butonul parts personalizat cu plutitor bara de Side WordPress plug-in:

Social Media de optimizare este un factor important pentru motor de căutare ranking. Mai mult decât 20 miliarde de acțiuni au loc în fiecare zi pe internet, care este o strategie importantă de marketing a site-ului. Acest plug-in WordPress are caracteristici minunat care oferă bara laterală plutitoare de icoane de partajare social media. Ea poate suporta până la 9 social media precum Facebook, LinkedIn, Google+, stare de nervozitate, etc.. Aveți posibilitatea să utilizați versiunea Pro pentru a obține mai multe avantaje. Acesta oferă atât plutitoare cât și fixă ​​opțiune de partajare socială.

Concluzie:

De lucru cu diverse WordPress plugin-uri va crește experiența dumneavoastră. Unele WordPress plugin-uri sunt afectate de malware, care ar trebui să fie trecut prin verificare de securitate înainte de instalare. Așa că, înainte de a instala verifica numărul de descărcări și de rating de plugin. Nu instalați nici un plug orbește. Citeste comentariile utilizatorilor și a verifica dacă acesta este compatibil cu versiunea curentă de WordPress dvs. sau nu. Instalarea de prea multe plugin-uri pot face, de asemenea, disfuncția dvs. de back-end.

urmați-mă

A. Bharadwaj

Expert Digital Marketing, Antrenor și consultant, web Developer, Antreprenor la Way2inspiration
Eu sunt fondatorul way2inspiration.com, care este un site web bazat pe tehnologie pentru amatorii de marketing pe internet. Sunt un blogger, antrenor, scriitor de conținut și expert social media. Îmi place lectura de cărți și de a face cercetare pe Internet. Îmi conduc coaching-ul pe Digital Marketing, SEO, Google AdWords, Social Media Marketing.
urmați-mă

Ultimele postari ale lui A. Bharadwaj (vezi toate)