deliti to

Večina vstavki Popular WordPress (popolnoma brezplačno)

Ni dvoma, WordPress je najbolj priljubljena platforma CMS raje z veliko podjetji in podjetji za svoje spletne strani. Od posameznikov in malih podjetij, da največjih blagovnih znamk WordPress je najljubša. Razlog je, je uporabniku prijazen in podpira na tisoče plugin.

Za razliko od Magento, Drupal, in drugi vtičniki CMS, WordPress vtičniki so najbolj priljubljenih plugins zaradi svoje več funkcionalnosti in vgrajenih SEO orodja. te WordPress vtičniki omogočajo spletni strani bolj zanesljiv in prilagodljiv za urejanje in dobili top uvrščanja na hitrejši časovni premici.

Zahvaljujoč razvijalci in programerji, ki so preživel svoj dragoceni čas in trud pri ustvarjanju teh vtičnikov, ki so čas, zdrava pamet za netehniških uporabnikom.

tukaj, veliko orodij & Navodila so na voljo za delo s spletnimi stranmi za oblikovanje & razvoj različnih dinamičnih spletnih mest, E-commerce straneh, Spletna aplikacija portal in še veliko več. Poglejmo razpravljali o nekaterih nujno WordPress Plugins kot sledi.

Ne spreglejte:

SEO priročnik za začetnike.

denar blogging.

1. WPtouch Mobile WordPress Plugin

Zdaj v teh dneh, večina občinstva pripada Smartphone uporabnikov kategorijo. To takoj omogoča mobilno prijazno različico spletne strani, ki se samodejno doda preprost in eleganten mobilni tema za obiskovalce. Če je vaša spletna stran se ne odziva, potem potencialni kupec ob pametni ne bodo mogli najti svojo spletno stran enostavno s pomočjo iskalnika Google na vaš mobilni telefon. WPtouch Mobile plugin je enostaven za delo plugin za izdelavo vaše spletne strani WordPress prijazno do mobilnih naprav ali odziven in plačan prevod plugin je vedno priporočljivo. barve & pisave za vsebino strani se lahko spremenijo brez spremembe kode.

2. W3 Skupaj Cache WordPress plugin:

W3 Skupaj Cache je pomemben plugin za zmanjšanje ponavljanja nalaganje odvečnih podatkov v brskalnik. Statični predpomnilnik je ustvarjena za vsako stran, zaradi dinamičnega nakladanja vsake strani in zato je čas nalaganja strani bistveno zmanjša. W3 Skupaj predpomnilnik vtičnik tudi integrira z CDN (Omrežja za distribucijo vsebin) dodatno zmanjša čas nalaganja strani, čeprav je malo puzzle na začetku nastaviti.

Kot je po raziskavi KISSmetrics, je ugotovljeno, da lahko 2-sekundni zamik čas nalaganja strani povzroči 14% izguba konverzije za spletno trgovino. In moraš predstavljati, da, W3 Skupaj Cache prihrani kako veliko količino s pospeševanjem strani trajanje nalaganja.

3. Akismet WordPress plugin:

Akismet je specializirano za "zmanjšanje Komentar SPAM", ki filtrira, da si iz comment spam in vam omogoča, da se osredotoči na več ključnih stvari. kot we hate spam toliko kot vi reagirali enako proti Spam in prekine ugled vaše spletne strani in priročnik za odkrivanje spam lahko kradejo dragoceni poslovni čas. V skladu z merili in pogoji, ki jih admin, Akismet zazna spam in rešiti naš čas.

4. Vse v enem varnosti wp & požarni zid WordPress plugin:

Varnost Vse v enem WP WordPress vtičniki pomaga pri ohranjanju skupnega varnostnega sistema tesno in učinkovito zmanjšanje nepooblaščenega dostopa ali kateri koli taksist možnosti. Zagotavlja varnostno ograjo, ki ga je požarni zid, da bo vaše spletno mesto varen pred hekerji. Zagotavlja različne možnosti, kot so prijava zaklenemo, varnost podatkovne baze, preprečevanje neželene pošte, itd. To omogoča naslednje funkcije:

 

5. Sistem Disqus komentar:

Disqus se izgovarja kot “razpravljali”, je znan kot podporne storitve in orodja za komentarje in razprave s strani spletnih uporabnikov. "Disqus" omogoča komentiranje dejavnosti lažje in bolj učinkovito, medtem ko povezujejo spletnih strani in razprave skupnosti.

API Disqus se izvaja v WordPress plugin avtomatsko sinhronizaciji (rezerva) & zaradi česar so WordPress komentarji indeksiranih. Za "Disqus" je zagotovil tudi druge ugodnosti, kot so RSS naročnina, obvestilo komentar, spam filtriranje, in veliko več.

6. Yoast SEO WordPress plugin

Yoast SEO plugin poveličuje izkušnje WordPress SEO in zagotavlja najboljše orodja in komponente za spodbujanje SEO del. Ključna beseda Poudarek je ena izmed pomembnih komponent, SEO, ki se uporabljajo v pisni obliki vsebine.

Yoast News SEO, Yoast Lokalni SEO in Yoast Video SEO smo zelo uporabne razširitve Yoast SEO plugin za podporo SEO akcijo & boljše vsebine izkušnja pisanja.

Skozi Yoast SEO WordPress plugin veliko stvari, ki jih je treba doseči, kot so urejanje .htaccess in datoteke robots.txt, Multi-Site Združljiv, Uvoz & Export funkcionalnost drugih plugins WordPress SEO, lastno voljo jeziku je mogoče izbrati za delo z Yoast SEO udobno.

7. UVK kratke kode WordPress plugin:

Zagotavlja paket kratke kode za oblikovanje kakovostne vsebine. Ti bodo lahko dodali gumbe, cene miza, slideshows brez uporabe zapletene kodiranje.

Preberi več:

Digitalni marketing za promocijo vaše spletne strani.

Vsebina Pisanje Nasveti.

8. Distančnik WordPress plugin:

Pred namestitvijo plugin morate namestiti UVK kratke kode plugin. Vtičnik Spacer vstavi prostora kodo vizualni urejevalnik, ki pomagajo pri urejanju prostorov med vrsticami vsebine in negativne razmik, je tudi k prenosu vsebine navzgor.

9. Naslov odstranjevalec WordPress plugin:

plugin Naslov odstranjevalec združuje preprost meta polje, ki ima nadzor nad skrivanje ali prikazuje naslove s CSS ali kode JavaScript.

10. Nosilno WordPress plugin:

Nosilno je najbolj uporabniku prijazen promet & Obiskovalci sledenje plugin za WordPress, ki vam omogoča, da pazi na svoje obiskovalce. Deluje kot vodilnega magnet, ki ima različne oblike, ki zbirajo e-poštni naslov iz različnih oblik naročnine in pošilja e-poštni predal lastniku zagotavlja podrobne vir prometa.

11. Tiny kok napredno WordPress plugin:

Tiny kok napredno WordPress plugin vam bo urediti ali urediti položaj gumbov prikazuje na orodni vrstici Visual Editor. Lahko prilagodite dajanju gumbov na obliko pisave, kot so barve, tip, velikost & veliko več. Dodaja orodno vrstico, ki sestoji iz menijev, kot so datoteke, Uredi, vstaviti, ki vam pomaga, da dodate nov slog pisave, velikost, ustvarjanje tabel itd.

12. Broken Link Checker WordPress plugin:

Pretrgane povezave lahko vpliva na vaš iskalnik razvrstitev. Ta WordPress plugin omogoča hitro popraviti do povezav, ki ne obstajajo več. To skandiranje objavo, Komentarji in blogi in zazna neveljavne povezave in pošljete podatke na vaš email. Lahko ročno določiti povezav ali izbrisati.

13. Gumb meri delež s plavajočo Side bar WordPress plugin:

Social Media Optimization je pomemben dejavnik za iskalnik razvrstitev. Več kot 20 milijard delnice pride vsak dan na internetu, ki je pomembna strategija trženja vaše spletne strani. Ta WordPress plugin je super funkcije, ki zagotavljajo plavajoče stransko vrstico ikon delitve družbenih medijev. Prav tako lahko podpira do 9 socialni mediji, kot so Facebook, linkedIn, Google+, twitter itd. Lahko uporabite Pro različico, da bi dobili več prednosti. Zagotavlja tudi plavajoče kot osnovna možnost družbene delitve.

Zaključek:

Delo z različnimi WordPress vtičniki se bo povečalo vaše izkušnje. Nekateri WordPress vtičniki so prizadeti z zlonamerno programsko opremo, ki naj bi šli skozi varnostno preverjanje pred namestitvijo. Torej, pred namestitvijo preverite število prenosov in oceno plugin. Ne namestiti vtičnik slepo. Preberite pregled uporabnikov in preverite, ali je skladna s trenutno različico vašega WordPress ali ne. Namestitev preveč vstavkov lahko tudi svoj zadnji konec disfunkcijo.

Sledi mi

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Trener in svetovalec, Spletni razvijalec, podjetnik pri Way2inspiration
Sem ustanovitelj way2inspiration.com ki je spletna stran, ki temelji tehnologija za internetno trženje navdušence. Sem blogger, trener, vsebina pisatelj in strokovnjak social media. Ljubim branje knjig in raziskovalno delo na internetu. Vodim napada na digitalni marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Sledi mi

Zadnje objave po A. Bharadwaj (Poglej vse)