deel dit
Delen op Facebook
Deel dit op Twitter
Delen op Google Plus
Delen via LinkedIn

Words of Inspiration gaan door moeilijke tijd om te blijven sterk

Iedereen gaat door een moeilijke tijd in hun leven. Het krijgen van succes in het werkveld is niet zo gemakkelijk. Als je ziet de worstelende acteurs, atleten, professionals ze zijn allemaal gaan door moeilijke tijd en worstelen hard op de voorkant van de wachtrij te staan. En degenen die succesvol zijn hebben door een moeilijke tijd verstreek en kan gaan door het weer in de toekomst. Maar de Words of Inspiration gaan door moeilijke tijd om te blijven sterkkunt u een opluchting als een fles koud drinken te geven in een harde verwarming

 

zomer.

 

Ontwikkel goede gedachten:

Een man gedachten eigenlijk vertegenwoordigen zijn karakter. Naar buiten toe een persoon kan discours over de hoogste kennis, de beste vorm van toewijding of de zuiverste soort kalmte; maar zo lang als zijn interne gedachten eigenlijk niet overeen met die ideeën, hij bezit echt geen kennis, noch toewijding, noch zelfs onthechting.

Verandering van gedachten doet n

 

ot vinden plaats in een handomdraai door middel van slechts een nominale inspanning. Constant praktijk in een eerbiedige geest, voor een lange periode van tijd, is essentieel voor het doel. Cultiveren van de goede gedachten, die staan ​​in tegenstelling tot de slechte gedachten die zich in je geest, en weerspiegelen opnieuw en opnieuw op hen. Voor het verwijderen van gehechtheid aan de aardse voorwerpen, praktijk onthechting, het zien van de ellende en kwaad blijven in dergelijke voorwerpen.

Voor het verwijderen van de attractie voor mannelijke of vrouwelijke vorm en lust, nadenken over de onaangename dingen binnen de menselijk lichaamsbloed, vlees, dik, merg, bot, faeces, urine slijm, enz. en plaats voor het geestesoog het beeld van een stinkend lijk. Voor het verwijderen van de gewoonte van reflectie op andermans fouten te zoeken ernstig voor het goede

Words of Inspiration gaan door moeilijke tijd om te blijven sterk

punten in anderen, en draai het zoeklicht van je aandacht naar je eigen gebreken.

Verover woede door vergeving, hebzucht door reflectie op de verschrikkelijke ellende door mannen van de hebzucht geleden. Voor het verwijderen van rouw en verdriet, cultiveren vertrouwen in de gunstige bedeling van God: en voor de vernietiging van zondige begeerten, denk aan de folteringen van de hel.

De geest lijdt aan vijf gebreken neerslachtigheid, hardvochtigheid, dagdromen, eigenzinnigheid en lelijk gedachten. Verwijder deze gebreken door de teelt van zuivere gedachten die in tegenspraak met hen en de woorden van inspiratie op te roepen in u. delightfulness, mildheid, mentale stilte, mind control en de praktijk van pure gedachten dat zijn de staten in tegenspraak met die gebreken.

Wanneer men ontwikkelt het geloof dat alles wat in deze wereld wordt verkregen door hem als fruit door de gunstige bedeling van God, is echt spreken gunstig in kwaliteit, hoewel buiten het lijkt zo angstaanjagend men voelt opgetogen onder alle omstandigheden van het leven. Wanneer men behandelt je hard, het pijnen je hart; en een vriendelijke behandeling brengt je plezier. evenzo, de hardheid van uw kant is pijnlijk voor anderen,

Lees Good Books:

In plaats van het lezen van romans, films kijken, lees goede boeken. Ja, goede boeken. Dus wat is het verschil tussen goede en slechte boeken? Boeken die je karakter te bouwen, persoonlijkheid zijn de goede boeken. Boeken die de verhalen van grote persoonlijkheden spreken, motivatie, geestelijkheid zijn de goede boeken. Het lezen van goede boeken kunt u gemakkelijk cultiveren goede gedachten. Deze boeken echt spreken woorden van bemoediging in de moeilijke tijd.

Kijk inspirerende films:

Als je echt gaat door een moeilijke tijd, dan kan het zijn een instant zegen voor u. Films als Forrest Gump, Shawshank Redemption, Het leven is mooi zijn erg behulpzaam. De inspirerende citaten en dialogen van de films kan je echt helpen om sterk te blijven op uw harde tijd. Inspirational woorden uit de films van Batman Donkere nacht hebben echt veranderd het leven van miljoenen mensen over de hele wereld.

Vriendelijkheid is de bron van inspiratie:

En uw vriendelijkheid is de bron van vreugde aan anderen reflectie op deze gedachten zal je natuur mild en zacht te maken. De geest zal nooit vrede te bereiken, zo lang als het blijft om na te denken, dag en nacht, op de gunstige en ongunstige objecten van deze wereld; Daarom plaats van deze, men moet nemen om de voortdurende praktijk van de herdenking van de naam van de Heer, deugden, sport-, waarheid en geheime etc. die zal de geest stil, voor zover deze objecten daarvan betreft. Zolang de geest is niet onderworpen aan controle, het zal blijven dwalen waarheen hij wil en gevangen in de werveling van onzuivere gedachten zal gaan op het creëren van nieuwe en nieuwere bronnen van ellende en lijden.

De geest is, echt spreken, jouw (van de ziel) knecht, en niet de heer. Inzicht in deze goed en goed, wanneer u het mind onder uw controle, Het zal fungeren als een gedisciplineerde dienaar, een helper om u in al uw edele en deugdzame inspanningen.

Wijden de geest om de studie van het personage, verdiensten en voordelen van continentie, verdraagzaamheid, tevredenheid, onthechting, nederigheid, geweldloosheid, waarheid, niet stelen, bescheidenheid, enz. in plaats van de resterende samengevoegd in kwalen zoals lust, boosheid, arrogantie, verzotheid, geweld, onwaarheid, diefstal, ijdelheid, enz., die nu vul je geest en begeleiden uw acties en op grond waarvan je leven verschijnt als de belichaming van het kwaad.

Je geest zal, dan, gevuld worden met die zuiver en gunstig gedachten. Dus wanneer deze vijf dingen zullen het bezit van je geest, u zult perfectie te bereiken in de geestelijke soberheid. En uw externe gedrag zal op dezelfde manier zuiver zijn.

Voor het bereiken van controle over gedachten, de meest bruikbare en geschikte praktijk is het vast geloof te cultiveren in de kracht van de ziel, of in de genade van de almachtige God, onze beste vriend. Hoe meer dit geloof wordt ontwikkeld, het sneller en gemakkelijker zal een persoon in staat zijn om de kwade gedachten in zijn geest ingediend te vernietigen en uit te breiden zijn gunstig gedachten. Identificatie met het lichaam, hoogmoed, afhankelijkheid van materiële macht en soortgelijke onzuiver en vernederende gevoelens krijgen ontworteld uit de geest van een, die het geloof in de ziel, of in God.

Plant bloemen, niet doornen:

Er is geen persoon, die geen enkele deugd bezitten, en niemand, die is volledig vrij van het kwaad. God punten en kwaad punten zijn aanwezig in gelijke mate in alle. In sommige individuen, het kwaad punten zijn meer manifest, en in andere, de goeden. Deze goed en kwaad punten aan de oppervlakte komen als gevolg van verschillende oorzaken. Het plaatsen van bepaalde gunstige en goede ideeën voor een individu, we kunnen trekken uit het zelfde soort deugden verborgen in hem, en door de suggestie van ongunstige en kwaad ideeën, kunnen we op dezelfde manier trekken uit dezelfde soort van het kwaad lag in hem.

Wanneer de deugden aan de oppervlakte komen, de man begint te handelen volgens hen, als gevolg van die mensen die in contact komen met hem af te leiden een aantal voordelen, min of meer, en het verkrijgen van geluk. En als het kwaad aan de oppervlakte worden gebracht, zij op dezelfde manier beginnen om actie te inspireren, waardoor zowel de schade en ellende voor de mens.

daarom, zorg ervoor dat je niet iets waarvan de reactie doet zal trekken uit het kwaad verborgen in een andere persoon en maak hem echt een personificatie van het kwaad. Door uw rechtschapen gedrag wakker de slapende deugden in anderen. Niet wakker van de gebreken en het kwaad van hen door uw eigen slechte gedrag.

Door uw laster achterklap en misbruik of door het gebruik van woorden, die het hart doorboren, of door uw schadelijk en vijandig gedrag, of door een oneerlijke actie onder impuls van woede, hoogmoed of hebzucht als je wakker wordt de slapende kwaden van een ander, en produceren van een verergering van hen, je zal een grote schade doen om de wereld.

En dit, op zijn beurt, is zeker om letsel voor uzelf brengen ook. In tegenstelling tot deze, als door uw woorden van oprechte lof en zoete aanmoediging, Uw vriendelijke gedrag vol goede bedoelingen, je broer lijnen, collega-gevoel en liefde, je wakker de slapende deugden in anderen, je zal bijdragen aan het welzijn van de wereld, als gevolg waarvan u ook zeker goede bron van innerlijke verkrijgen motivatie.

Net als de zaden, dus de vrucht. Als je zaait de zaden van goede, hun vruchten zullen goed zijn en die krijgen van oneindig in aantal zal wijd en zijd verspreid.

daarom, als een man is een personificatie van het kwaad, en die zich voor u ook is geïnspireerd door de kwade, terug te keren naar hem kwaad met goed. De stroom van het goede van u te werk moeten gaan als in een vloed het afvoeren van al de wortels van het kwaad in hem. Daarna, verstrooien de zaden van goede er in overvloedige mate, zodat ze goed en goed alleen kunnen produceren, een positieve en duidelijke wijze.

Doe goed voor kwaad:

Als mensen doen van de gewoonte van terug te keren kwaad met kwaad, de traditie van het kwaad zal snel de weg kwijt, en goed en niets dan goeds zal vullen elk wezen in alle windstreken. Kwade produceert goed en kwaad te produceren goed.

daarom, goed doen, de inhoud van uw hart, zelfs voor degenen die u verwonden, ziften uit de deugden van uw lasteraar en beloon hem, zegen de lasteraar, bidden tot God voor het welzijn van degenen die aanval je, en houd je hart volledig aan de rand met nobele gevoelens, zodat de gedachte terug te keren kwaad met kwaad kunnen hun gedachten niet kruisen.

Degenen die je veroordelen, wat ook het motief waarmee zij kunnen worden geleid worden, je goed te doen voor een kwaad gedaan door hen.

Help anderen:

Nooit aarzelen om mensen te helpen, vrienden, studenten om je heen. Ga naar de ziekenhuizen in de buurt vindt en serveer de patiënten. Geef je gratis service voor de weeskinderen in een weeshuis of de oude mannen. Anderen helpen kan de inwendige bron van ultieme vreugde vonk. Als je de levensverhalen of biografieën van grote persoonlijkheden hun hele leven hebben gewijd aan de dienst voor anderen.

Anderen helpen vergroting van de macht van het geven aan u. Als u het dier wereld te zien kunnen ze overleven zonder het helpen van hun vrienden? Als u het dier het gedrag van olifanten of penguines studeren zul je zien dat ze een sterke band in hun families. Het helpen van anderen kan groeien uw interacties met mensen. Op deze manier kunt u de groei van uw vriend cirkel. Het zal u zeer gemotiveerd.

Ik hoop dat deze ‘Words of Inspiration gaan door moeilijke tijd om te blijven sterk’ zal u zeker helpen in uw moeilijke tijd.

EEN. Bharadwaj
Volg mij

EEN. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach en Consultant, Webontwikkelaar, ondernemer op Way2inspiration
Ik ben de oprichter van way2inspiration.com dat is een technologie gebaseerde website voor internet marketing enthousiastelingen. Ik ben een blogger, trainer, inhoud schrijver en social media expert. Ik hou van het lezen van boeken en het doen van onderzoek op het internet. Ik gedragingen coaching op Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sociale media marketing.
EEN. Bharadwaj
Volg mij

Laatste berichten door EEN. Bharadwaj (alles zien)

  • Ik ga dit lezen. Ik zal zeker terug te komen. bedankt voor het delen. en ook Dit artikel geeft het licht waarin we de realiteit kunnen waarnemen. dit is erg mooi en geeft diepgaande informatie. bedankt voor dit mooie artikel